background preloader

Telekinetic Coffee Shop Surprise

Telekinetic Coffee Shop Surprise

http://www.youtube.com/watch?v=VlOxlSOr3_M

Ungar & medier 2012/13 Läs mer om rapporten här. Rapport för utskrift – med färre färginslag. Rapport i fullfärg - klicka nedan. Teknisk rapport Ungar & medier 2012/13 Statistiska centralbyrån gjorde datainsamlingen till Ungar & medier 2012/13 och Småungar & medier 2012/13. Customers freak out 'Carrie'-Inspired Viral Video (Photo: Thinkmodo) It's scary enough watching Carrie wreak havoc with her telekinetic powers on a movie screen. Imagine what it would be like to see it while you were ordering a latte. For some unsuspecting patrons of a New York City coffee shop, a scary confrontation straight out of a Stephen King novel (and its two movie adaptations) happened right before their eyes.

"Allt flyter ihop" - fem trender inom innehållsmarknadsföring Den senaste veckan såg vi en gammal actionhjälte åter kliva in mitt i rampljuset. Jean-Claude Van Damme, The Muscles from Brussels, tog internet med storm med sin imponerande split stående mellan två lastbilar i full fart genom öknen. Men det var inte någon av Hollywoods filmjättar som stod bakom filmen – det var en lastbilstillverkare. Volvos reklamfilm med Jean Claude Van Damme är ett bra exempel på en viktig trend inom marknadsföring de senaste åren; nämligen att traditionella innehållsskapare som Hollywood eller mediabolag å ena sidan, och företags- och reklamvärlden håller på att flyta ihop. 00-talisterna: Alla ska med De vurmar för vetenskap, hårt arbete och välfärd. Men den största skillnaden mellan kreativa och fritänkande 90-talister och 00-talister är att de senare vill att ALLA ska med. Solidaritet och kollektivism blir viktigt igen, visar en ny stor undersökning. Den duktige, konflikträdda 70-talisten närmar sig 40, den självsäkra 80-talisten befinner sig i blöjträsket och 90-talisten, som backpackade i Asien redan som spädbarn, tar sina första steg ut i vuxenvärlden. Samtidigt sitter nästa generation – den vetgirige 00-talisten i skolbänken och funderar på hur hen ska få vården och välfärden på fötter igen.

Därför ska man inte skicka fram vd:n 19 februari 2013 Att låta de anställda vara ambassadörer för företaget är en växande trend. Och det kan vara helt rätt satsning, eftersom förtroendet för den svenska vd:n sjunker. Knappt hälften (48 procent) av svenskarna har förtroende för det privata näringslivet som institution. Top 10 Harlem shakes – Nya Youtube-trenden Gangnam Style är så 2012. Nu är det bara en dans som gäller och den heter Harlem shake. Nyheter 24:s Leonel Marjavaara har samlat de tio bästa versionerna av trenden som till och med norska armén hakat på. 2013-02-12 17:12 Det är ett fenomen som snart kommer att dominera dina flöden på Twitter och Facebook.

Varför ge bort sitt liv? Google har ett valspråk: ”Var inte ond”. Och mycket riktigt, de är inte onda. Men de ser dig bara som en potentiell kund som de kan pracka på reklam. De använder sökresultaten för att vaska fram vilka produkter du gillar, så att de kan sälja detta förhållande till reklambyråer. De behöver faktiskt inte äga ditt innehåll, de äger redan de metoder du använder för att få tag i innehåll. Trendigaste nya resmålen Resor Sao Paolo, Montenegro och San Francisco – det är några av destinationerna som blir eftertraktade under 2013. Här är ett par av det kommande årets trendigaste platser. Förra året var Burma en av de mest spännande nyheterna. Men nu kollar tidningar och researrangörer återigen i sina spåkulor för att se vilka platser som erbjuder de bästa reseupplevelserna under det kommande året.

Nu öppnar Sveriges första byrå för datajournalistik Journalism++ är ett nätverk bestående av företag och frilansare som söker nya former för journalistik. Byrån finns sedan tidigare representerad i Paris och Berlin. Journalism++ Stockholm blir den tredje basen för nätverket.

Related: