background preloader

Rick Astley - Never Gonna Give You Up

Related:  song warFavorite Music Collection

inklewriter - Education Education inkle is looking to bring interactive stories to the classroom, and give teachers free and simple get-stuck-right-in software to use with their students. From within a web-browser, the inklewriter will let students make and play interactive stories with no programming required. Why make stories interactive anyway? The way our stories work is simple: the reader is given the text of a story in a small chunks, and after each, they get to make a decision about what happens next. That could be what a character says, or does - but it could also be a deeper choice, like why a character has done what they've done, or how they feel about something else in the story. Our first project, Frankenstein, uses interactivity to explore the different facets of Mary Shelley's original novel - allowing the reader to discover different aspects of the world, follow up hints and allusions in the text, and maybe even take some narrative paths that Shelley herself considered. Oh, and it's all free.

Szállásdíj: 0 forint – az utazó kedvenc összege 2012. október 15., hétfő, 08:54 • Utolsó frissítés: 2012. október 15., hétfő, 18:13 Szerző: R.A. Közép-európai kalandtúra 8 nap alatt, 5 országban, 0 forint szállásdíjért. Hogyan? Úgy, hogy az útvonalat okosan állítjuk össze, és így minden éjszaka az egyik városból a másikba tartunk. A kalandtúra e formája nem kényelmetlen, de azért mégiscsak a vagányak mulatsága. Amikor felébrendünk, akkor még mindig minden holmink velünk van.Bármi is vár a vonaton, könnyen megteremtjük a magunk alvó kényelmét. Alvópakk a vonatra: Tanácsok testszag és lopás ellen Ha pedig mindezt megoldottuk, akkor igazán semmi akadálya annak, hogy az egyik legnagyobb utazási tételt – pénzben és szervezésben egyaránt – kiiktassuk. Merre járunk? Budapest-Prága-Varsó-Lemberg/Lvov-Marosvásárhely- Budapest Prágai mesutazás 50 000 forintból Mivel utazunk? Interrail bérlettel. Az Interrail alaposan átszövi a kontinenst, a járatok, amelyekre érvényes gyakoriak. Ezért lesz fontos az, hogy Ukrajna kivétel, itt nem érvényes a bérlet.

Only2Clicks - speed dial to favorite web site and make it your start page Varsó | GK blog A hétvégén újabb helyet pipálhattam ki a térképen: meglátogattuk Lengyelország fővárosát, Varsót egy három napos túra keretében. Miért épp Varsót? Azért, mert a WizzAir visszautasíthatatlan áron kínált a városba közvetlen repülő járataira jegyet. Ha meg már gyorsabban és olcsóbban eljuthatok repülővel Budapestről Varsóba, mint vonattal Győrbe, akkor miért ne? Varsó, Lengyelország A városról annyit kell tudni, hogy Lengyelország fővárosa, nagyjából Budapest nagyságú (1.7 millió lakos, agglomerációval 2.4), Budapesttől 650 km-re fekszik egy nagy alföld közepén (Lengyelországban amúgy sincsen túl sok hegy). A piactér a II. világháború után Varsót a Visztula folyó választja ketté. A Visztula és a 'varsói Megyeri híd' A másik, hogy a lengyel nyelv nagyon egyszerű: csak spontán Zs betűket kell összefűznöd minél kevesebb magánhangzóval és már ki is tudsz fejezni bármit. Utazás Budapest a visszaúton Szállás Elég jó áron lehet Varsóban szállásokat találni. Moon Hostel recepció Látnivalók Lufik és tömeg

Typing with a Text Editor Vasúti alapvizsga tesztsor - Hova megy ez a vonat? Az alábbiakban a jelölt alapvető vasútszakmai ismeretei kerülnek feltárásra. Az alábbi válaszok közül rajzoljon zártárcsát a helyesnek gondolt válasz betűjele (a folyószövegtől külön, kapcsolatlan állapotban található karakter) elé. Minden kérdésnél csak egy helyes válasz lehetséges (helyes válasznak az minősül, amely a kérdéshez tartozó összes helyes választ jelöli)! A jó válasz kérdésenként 1 (egyes jelölt esetekben 2), a rossz kérdésenként mindenhol -0,5 (mínusz fél) pontot ér. A negatív végeredményt elérők önéletrajzát megküldjük a Nemzeti Fejvesztési Minisztérium Közlekedésszétverési Főosztályának Járatritkítási Osztálya részére, tehát tippelni nem érdemes. A legjobb megfejtés nyerhet egy utat a Szarba Toursszal valamelyik egzotikus peronszigetre. 1. a) MÁV-SAJT Zrt. b) MÁV-SZART Zrt. c) VÁM-TRATS Zrt. d) MÁV-AUT Zrt. e) MÁV-START Rt. f) Az a) c) és e) válasz is helyes. g) A b) és e) válasz is helyes. h) Egyik fenti válasz sem helyes. 2. a) franciavágány b) angolváltó c) keltakereszt 3. 4.

Alkfejl blog Az Office 2013 újdonságai Megjegyzés: A SkyDrive új neve OneDrive, míg a SkyDrive Próé OneDrive vállalati verzió. További információ a változásról: A SkyDrive-tól a OneDrive-ig. A Microsoft Office megnyitásakor az első szembetűnő dolog a letisztult új megjelenés. Az ismert és használt funkciók azonban mind a helyükön vannak – mellettük új, rengeteg időt megtakarító funkciókkal. Az új Office okostelefonokkal, táblagépekkel, a felhőben is működik, sőt olyan számítógépen is használható, amelyre nincs telepítve. Az Office használata bejelentkezéssel igény szerinti helyen Microsoft-fiókjával telepítheti az Office-t. Office az egész család számára Elege van abból, hogy számítógépén az egész családdal osztoznia kell? A frissítések automatikusak, így mindig a legújabb verzióval fog rendelkezni. Az Office használatához nem kell saját számítógépe előtt ülnie sem. Fájlok mentése és megosztása a felhőben A felhő olyan, mint egy fájltároló az égen. Megosztott értekezletek Több választási lehetőség az első lépéseknél Access 2013

Polish road signs: some of my favorites | POLANDiAN Polish drivers have a rather relaxed attitude to traffic laws. It may be necessary to provide an interpretation of some of the more common road signs for visitors. Beware, the other side of the hill may be steeper than you think! Normal Polish roads ahead. Polish drivers operating in this area. Assume bicycles are going the wrong way. The End! 8 percent of people survive this next stretch of road (pretty good odds). Target-rich environment ahead. Beware of underground lightning! Weirdly mutated children carrying giant lollipops ahead! No need to make up your mind right away. Opportunity to run over cyclists in the right-hand lane. Strange boxy vehicles and World War I tanks ahead! You are now leaving civilization. It may be necessary to shrug. What the hell…?? No trumpet playing! Picnic area with gale-force winds. Accelerate and overtake here. Beware of giants carrying cyclists. All road signs should be taken with a pinch of salt and interpretations read with tongue firmly in cheek.

Related: