background preloader

Homepage

Homepage

http://www.tijd.be/

Getting Things Done Getting Things Done, in het algemeen afgekort tot GTD, is een actiegebaseerde managementmethode, en de titel van een boek door David Allen. GTD is gebaseerd op het principe dat een persoon door zijn taken vast te leggen zich over die taken geen zorgen hoeft te maken. Het moeten herinneren van alle taken maakt plaats voor het daadwerkelijk uitvoeren van de taken. De essentie van GTD[bewerken] De psychologie van GTD is gebaseerd op het eenvoudig opslaan, bijhouden en terugvinden van alle relevante informatie die nodig is voor de taken die je uit moet voeren. Allen suggereert dat veel van de mentale blokkades waar we tegenaan lopen bij het uitvoeren van bepaalde taken worden veroorzaakt door onvoldoende 'front-end'-planning (met andere woorden, voor ieder project moeten we duidelijk maken wat er bereikt moet worden en welke specifieke acties hiervoor uitgevoerd moeten worden).

Turbo's: ABN AMRO Markets Lees de volgende paragrafen alstublieft aandachtig door voordat u deze website van ABN AMRO ("Website") bezoekt. Door gebruik te maken van deze Website verklaart u zich akkoord met de voorwaarden en bepalingen die gelden voor gebruik. De informatie op deze Website is alleen voor privé informatiedoeleinden van de gebruikers van de Website. Deze Website is alleen voor informatiedoeleinden en vertegenwoordigt geen financieel of ander advies, aanbod, reclame, uitnodiging of aanmoediging om effecten of andere financiële instrumenten te kopen of te verkopen of om enige andere transactie aan te gaan. De Website houdt geen rekening met individuele beleggingsdoelstellingen, de financiële situatie of de bijzondere behoeften van individuele gebruikers. De effecten en financiële instrumenten die op deze Website worden beschreven zijn niet noodzakelijkerwijs geschikt als beleggingsinstrument voor iedere gebruiker.

USMarkets.nl KanaalZ Lenen een hypothecairkrediet voor uw onroerend woning te kopen of te simuleren uw maandelijkse lening, notariskosten en resterende saldo, in België dankzij de Kantoor voor het Hypothecairkrediet Nous nous positionnons sur le maché, en tant que conseiller indépendant spécialisé en matière de prêts hypothécaires. A ce titre, nous collaborons avec quasiment toutes les banques et organismes de prêt en Belgique et certains autres au niveau européen. Ceci nous permet d'avoir une vision globale du marché tant au niveau des taux que des formules proposées, mais également des politiques et procédures d'acceptation des prêts.Notre savoir-faire permet de proposer à tout moment les meilleures conditions pour tout type de prêt souhaité. Par définition, notre indépendance nous amène à être plus critique à l'égard des produits hypothécaires proposés et donc de vous conseiller librement en mettant en évidence les forces et faiblesses des formules. Etant donné qu'un crédit s'octroie en fonction des garanties de solvabilité qu'offre l'emprunteur quant à son patrimoine ou tout simplement ses revenus, la présentation du dossier est très importante. Consultez-nousavant de signer!

General Terms and Conditions - Numius Thank you for your interest in Deloitte. Unfortunately, the page you have selected cannot be found. If you received this error when you clicked on a URL from another web site, please inform the web site manager that the URL is incorrect or no longer valid. Financieel nieuws leest u op DFT.nl van De Telegraaf Wijzigingen in de Telecommunicatiewet maken dat iedere website de verplichting heeft te informeren over het gebruik van cookies. Ook dient toestemming gevraagd te worden voor het specifieke gebruik van cookies. We beseffen dat dit lastig en zelfs klantonvriendelijk kan overkomen. Bij voorbaat onze excuses hiervoor. Tips om minder belastingen te betalen - - Moneytalk.be Bent u eigenaar van verschillende woningen (of appartementen) die u zelf bewoont (en dus niet verhuurt), dan mag u kiezen welke woning u als zogenaamde eigen woning beschouwt. De eigen woning is immers vrijgesteld in de personenbelasting. Als uw buitenverblijf een opmerkelijk hoger kadastraal inkomen heeft dan uw eigen woning, dan hebt u er belang bij uw vakantieverblijf als eigen woning op te geven en de gezinswoning als tweede verblijf. Het (niet-geïndexeerde) kadastrale inkomen van uw gezinswoning geeft u dan aan onder de codes 1106 en 2106 van vak III van de aangifte.

Actuele analyses, adviezen, columns en koersen van de AEX, AMX, BEL en CAC De AEX viel de afgelopen week terug naar de 400-puntengrens waarvan de index opveerde. Hiermee is de aanval opnieuw geopend op het meerjarig recordniveau rond 409 punten. Na de aarzeling onder het recordniveau zal ditmaal de aanval moeten slagen om de stijgende trend een nieuwe impuls te geven. Lees verder » Dax future 420 min chart De verwachtingen voor Dax en Bund van enkele dagen geleden bleken correct te zijn.

Related:  pelotasBeurs