background preloader

Inicio

Inicio

http://mestreacasa.gva.es/web/guest/inicio

Webs educatives d'interès per l'aprenentatge de l'anglès. L'objectiu de l'activitat d'avui és explorar i conèixer diferents pàgines webs que ens ofereixen una serie de recursos educatius que ens poden permetre avançar en el nostre aprenentatge de l'anglès, així com ajudar-nos a resoldre dubtes: Edu365.cat: llengua anglesa primària Our English friends: Edu365.cat: llengua anglesa secundària Anglès365.cat: activitats on-line de 6è

Banco de Imágenes y Sonidos Condiciones de uso El Banco de imgenes y sonidos es una iniciativa del Ministerio de Educación, llevada a cabo a travs del Instituto de Tecnologías Educativas, que tiene como objetivo fundamental poner a disposicin de todo el conjunto de la comunidad educativa recursos audiovisuales que faciliten y estimulen el desarrollo de contenidos educativos. Los recursos incluidos en el Banco de imágenes y sonidos están sujetos a una licencia Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual)(CC BY-NC-SA 3.0), en consecuencia, las acciones, productos y utilidades derivadas de su utilización no podrán generar ningún tipo de lucro y la obra generada sólo podrá distribuirse bajo esta misma licencia. En las obras derivadas deberá, asimismo, hacerse referencia expresa a la fuente y al autor del recurso utilizado.

Comunitat CvTIC – #CvTIC Conselleria de Educación, Cultura y Deporte webs educatives Tancament del servidor Phobos El servidor phobos.xtec.cat arribarà a la fi del seu període d'operació el dia 23 de desembre de 2013. El Departament d'Ensenyament ofereix als centres docents i als professionals de l'àmbit educatiu diverses alternatives de gestió i publicació de recursos digitals en línia. Tot seguit enumerem alguns d'aquests serveis, que es poden utilitzar com alternativa als usos més habituals de Phobos: Àgora ( posa a la disposició dels centres un entorn virtual d'aprenentatge Moodle complet, així com una intranet i un gestor de continguts basat en Zikula. ARDUTOYS (Programación de proyectos con Scratch para Arduino) Nuestros alumnos viven rodeados de objetos tecnológicos que manejan con una soltura endiablada; son dispositivos con los que interaccionan a través de botones y diferentes sensores de modo que generan efectos en forma de sonidos, luces o movimiento. Suponemos que cualquiera de estos gadgets tiene cierta inteligencia, capacidad de memorizar e incluso pueden detectar lo que sucede a su alrededor. Sin embargo, para la mayoría de nosotros se muestran como objetos dotados de cierta magia y muy pocas personas sabrían explicar de un modo sencillo cómo funcionan. La interacción de estos dispositivos con variables físicas como luz, temperatura o movimiento sucede a través de sensores cuyas señales deben ser procesadas por nuestro protagonista principal, el microcontrolador: chip programable que contiene instrucciones precisas de cuál será la respuesta del dispositivo hacia el mundo físico exterior. Diseño de un driver de conexión con la tarjeta

Inventario TIC El acceso a esta aplicación se realiza a través de la siguiente dirección: La aplicación de Inventario TIC nos permitirá mantener centralizado el registro de material TIC que pertenezca al centro, bien sea por dotación de la Conselleria, donación o alguno otro medio de adquisición. Para un correcto funcionamiento, tanto a nivel de inventario, como de incidencias sobre este, hay que prestar especial atención a lo siguiente:

PORTALS EDUCATIUS - recursos Xtec - Xarxa telemàtica educativa catalana Averroes - Portal educatiu de la Junta de Andalucía Educacyl - Portal educatiu de Castilla y León Educared - Portal educatiu d'Extremadura Eduteca - Portal educatiu de Colombia amb molts recursos sobre l'ús de les TAC l'Educació i les TIC Portals educatius XploreHealth és un projecte europeu dissenyat per a la difusió de la recerca actual en l’àmbit de la salut que ofereix activitats multimèdia online així com tallers presencials a escoles i museus d’arreu d’Europa. El portal va adreçat a la comunitat educativa i està finançat per la Unió Europea, amb la col•laboració de l'Obra Social "la Caixa" i la Fundació Amgen. El projecte es desenvolupa mitjançant un consorci europeu coordinat pel Parc Científic Barcelona, i integrat també pel Centre of the Cell, ubicat en el marc de la Universitat de Londres, així com de dues xarxes europees que coordinen les activitats presencials: la European School Net, que engloba més de 30.000 escoles de més de 30 països, així com l’European Network of Science Centres and Museums (ECSITE), que integra més de 400 museus de ciència. Xplore Health és una finestra oberta a la recerca biomèdica actual perquè estudiants de diferents països puguin apropar-se “al dia al dia” dels laboratoris de manera participativa.

LliureX El projecte LliureX de la Generalitat ha rebut el premi Open Awards 2019 per la seua contribució a la innovació tecnològica oberta en el camp de l’Educació. Els Open Awards són els premis que entrega cada any l’organització d’OpenExpo Europe, la fira internacional de ‘open source’ (codi obert) i programari lliure, que se celebra aquests dies a Madrid. La cita és el major esdeveniment empresarial d’Europa dedicat a ‘Open World Economy’ o economia mundial oberta, la qual cosa engloba tant innovació tecnològica oberta com a dades oberts aplicats a tots els sectors de l’economia. L’organització ha fet entrega de la Menció d’Honor en la categoria de ‘Open Source in Education / Social Services’ al responsable del projecte LliureX, David Montalvá, de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DGTIC) , per la seua aportació en el camp de l’Educació.

Related: