background preloader

Mestre a casa - Inicio

Mestre a casa - Inicio

http://mestreacasa.gva.es/web/guest/inicio

Banco de Imágenes y Sonidos Condiciones de uso El Banco de imgenes y sonidos es una iniciativa del Ministerio de Educación, llevada a cabo a travs del Instituto de Tecnologías Educativas, que tiene como objetivo fundamental poner a disposicin de todo el conjunto de la comunidad educativa recursos audiovisuales que faciliten y estimulen el desarrollo de contenidos educativos. Los recursos incluidos en el Banco de imágenes y sonidos están sujetos a una licencia Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual)(CC BY-NC-SA 3.0), en consecuencia, las acciones, productos y utilidades derivadas de su utilización no podrán generar ningún tipo de lucro y la obra generada sólo podrá distribuirse bajo esta misma licencia. En las obras derivadas deberá, asimismo, hacerse referencia expresa a la fuente y al autor del recurso utilizado.

url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCMQFjAA&url=http%3A%2F%2Fblocs.xtec Presentat a la desena jornada de l’associació Espai 21 (Fundació Catalana Síndrome de Down) el dia 2 de juny de 2013. PEDRO ANTONIO FABREGA de l’escola Agnès Armengol de Sabadell ens dóna a conèixer dues propostes molt interessant relacionades amb el món de les TIC a la seva escola: Taller d’expressió oral i escrita: edició d’un vídeo fet amb ninos de playmobil amb la participació d’una gran majoria d’alumnat de la seva aula d’EE.Aplicació pràctica sobre l’ús del perifèric “LA CATIFA DE BALL” (un altre manera de moure el ratolí) per tal que tots els alumnes puguin tenir accés a les noves tecnologies i dominar fàcilment el ratolí. Va ser a les primeres Jornades d’Inclusió Digital de Mataró on en Pedro va descobrir les possibilitats d’aquest fantàstic perifèric així que, va decidir posar-la en pràctica al seu centre.

Comunitat CvTIC – #CvTIC Conselleria de Educación, Cultura y Deporte ARDUTOYS (Programación de proyectos con Scratch para Arduino) Nuestros alumnos viven rodeados de objetos tecnológicos que manejan con una soltura endiablada; son dispositivos con los que interaccionan a través de botones y diferentes sensores de modo que generan efectos en forma de sonidos, luces o movimiento. Suponemos que cualquiera de estos gadgets tiene cierta inteligencia, capacidad de memorizar e incluso pueden detectar lo que sucede a su alrededor. Sin embargo, para la mayoría de nosotros se muestran como objetos dotados de cierta magia y muy pocas personas sabrían explicar de un modo sencillo cómo funcionan. La interacción de estos dispositivos con variables físicas como luz, temperatura o movimiento sucede a través de sensores cuyas señales deben ser procesadas por nuestro protagonista principal, el microcontrolador: chip programable que contiene instrucciones precisas de cuál será la respuesta del dispositivo hacia el mundo físico exterior. Diseño de un driver de conexión con la tarjeta

url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&ved=0CFcQFjAF&url=http%3A%2F%2Fpedagogoterapeuta.blogspot.com%2F2011%2F03%2Frecull-materials-catala-de-na-marina Després de 29 anys de docència, he anat recollint material que crec que val la pena posar-lo a disposició de tothom. Segur que cadascú de vosaltres hi pot trobar-hi una aplicació segons les vostres necessitats. Molts d'aquests materials estan trets d'internet o bé són el resultat d'una feina conjunta amb altres companys i companyes, moltes gràcies a tothom. Inventario TIC El acceso a esta aplicación se realiza a través de la siguiente dirección: La aplicación de Inventario TIC nos permitirá mantener centralizado el registro de material TIC que pertenezca al centro, bien sea por dotación de la Conselleria, donación o alguno otro medio de adquisición. Para un correcto funcionamiento, tanto a nivel de inventario, como de incidencias sobre este, hay que prestar especial atención a lo siguiente:

l'Educació i les TIC JOCS DE MEMÒRIA 1 VA D'OCELLS ( CATALÀ ) Etapa Instrumental Has d'aconseguir fer totes les parelles d'ocells amb el mínim d'intents possibles. Memory amb fotos molt maques d'ocells. FONT: 2 PAPALLONES ( CATALÀ ) Etapa Instrumental Inicio – Portal Educatiu Conselleria de Educación, Cultura y Deporte LliureX El projecte LliureX de la Generalitat ha rebut el premi Open Awards 2019 per la seua contribució a la innovació tecnològica oberta en el camp de l’Educació. Els Open Awards són els premis que entrega cada any l’organització d’OpenExpo Europe, la fira internacional de ‘open source’ (codi obert) i programari lliure, que se celebra aquests dies a Madrid. La cita és el major esdeveniment empresarial d’Europa dedicat a ‘Open World Economy’ o economia mundial oberta, la qual cosa engloba tant innovació tecnològica oberta com a dades oberts aplicats a tots els sectors de l’economia. L’organització ha fet entrega de la Menció d’Honor en la categoria de ‘Open Source in Education / Social Services’ al responsable del projecte LliureX, David Montalvá, de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DGTIC) , per la seua aportació en el camp de l’Educació.

Related: