background preloader

El Web Educatiu de les Illes Balears

El Web Educatiu de les Illes Balears

http://weib.caib.es/

Related:  Webs recursos educatius

Inicio - eskola20 2016eko iraila 2016-2017 ikasturtean ere "Eskolen arteko Lankidetza proiektuetan" parte hartzeko gonbidapena zabaldu nahi dugu Berritzegune Nagusia-tik. Haur Hezkuntzatik hasita Bigarren Hezkuntzaraino dago aukera lankidetza proiektuetan jarduteko, hala nahi izanez gero. Proiektu hauek aproposak dira ikasleek komunikazio konpetentziak, konpetentzia digitala, eta diziplina baitako konpetentzia oro jorratzeko modu eraginkorrean, geletan bertan edota beste eskoletako ikasleekin modu kolaboratiboan. Funtsean, ikasleek burututako lan produkzioak beste eskolekin eta familiekin elkarbanatuko dituzte sarean, erakuslehio aparta gertatuz euren motibaziorako.

Institut d'Estudis Baleàrics - Condicions de matrícula Informació sobre drets a reducció, devolucions, requisits, acreditacions, proves de nivell, places, anul·lacions, confirmació de la matrícula i llista d'admesos dels cursos generals d'ensenyament del català. Reducció Atenció: encara que s’hagi efectuat l’ingrés bancari en el període de matrícula, si la documentació no es presenta dins el termini establert, la inscripció no serà vàlida i no es tornarà l’import abonat. Innovacions.cat. Inici ANPE - Illes Balears - Sindicat Independent, Cursos formació Balears, cursos homologats, ensenyament Balears, formació Balears, sindicat balears

Merlí. Catàleg de recursos educatius La catalogació de recursos educatius a Merlí (XTEC) ens permet preservar els recursos i patrimoni educatiu català i donar a conèixer les experiències educatives en un marc europeu. La preservació digital es basa en la cerca de mètodes per garantir que la informació emmagatzemada digitalment en qualsevol tipus de format, maquinaria, programari o sistema continuï sent accessible tot i el ràpid desenvolupament de les noves tecnologies. Per evitar el buit digital o l'obsolència de materials us recomanem catalogar els recursos educatius al catalogador Merlí que s'ofereix al professorat amb una versió simplificada i una interfície millorada. El lloc d'ajuda de Merlí és obert a tothom per facilitar la cerca i la catalogació de recursos.Aquest lloc us permet tenir les millors recomanacions per trobar o integrar nous continguts en un entorn col·laboratiu.

El Blog de Jordi Cervera - Catalunya Ràdio Escrit per: Jordi Cervera Una nova mirada a l’univers dels il•lustradors de casa nostra. En aquest cas una idea amb un nom entre divertit i nostàlgic. Es diu XuxuLanstrum i és un projecte familiar. Informàtica Educativa Bancos de recursos gratuitos Por Rosana Larraz | Actualizado el 11.10.14 | Publicado el 10.06.08 En esta sección encontrarás bancos, galerías y colecciones de sonidos, fotografías, ilustraciones, animaciones, vídeos, iconos y símbolos de uso libre o con licencias Creative Commons para utilizar en tus trabajos y proyectos didácticos o educativos. Bancos de recursos multimedia Banco de recursos multimedia (ISFTIC). Es un sitio creado para estimular y facilitar la creación de materiales didácticos.

Joan Fuster - Autors a lletrA Sueca, 1922-1992. Assagista, historiador, crític literari i poeta Joan Fuster (Sueca 1922-1992) és, com a assagista, una figura cimera en la literatura catalana de l'època, a part de la seva extensa activitat com a historiador de la literatura, crític literari o historiador social de la llengua. Caldria afegir-hi, encara, una breu trajectòria poètica, a la darreria dels quaranta i primeria dels cinquanta, que va quallar en poemes com el famós "Criatura dolcíssima", musicat per Lluís Llach i que forma part del llibre Escrit per al silenci (1954). Ara bé, el polimorfisme d'aquest homenot que Pla va deixar retratat amb ploma àgil i trets inesborrables gira al voltant de la seva producció assagística, que no és, en el fons, més que un epifenomen del seu inacabable dietari, on l'escriptor deixa constància quotidiana de les seves reflexions sobre el món. La reivindicació de l'assaig

Educacyl, el portal educativo de Castilla y León ‘Carol tiene diabetes’ es uno de los recursos que los profesores pueden encontrar en Educacyl, el portal de Castilla y León para la comunidad educativa; a través de una herramienta pedagógica divertida y didáctica, este proyecto tiene el objetivo de conseguir la integración escolar de los niños y niñas con diabetes, escolarizados en Educación Primaria. En ‘No des la espalda a tu espalda’, los docentes encontrarán consejos valiosos para la prevención de las dolencias de la espalda entre los escolares; este proyecto cuenta con el asesoramiento de la Fundación Kovacs. Otros de los recursos a los que se puede acceder son ‘Dejando huella’, actividades didácticas orientadas a la conservación del oso pardo; ‘La maleta de Darwin’, para dar a conocer la figura y obra del científico británico de forma sencilla, dinámica y divertida; material para las secciones bilingües de inglés y francés (válidos también para profesorado en Escuelas de Idiomas).

Comissió Interuniversitària de Formació en Llengua Catalana La Comissió Interuniversitària de Formació en Llengua Catalana (CIFOLC) ofereix els certificats de coneixements de llengua catalana a través dels dotze serveis lingüístics de les universitats de Catalunya que la integren. El sistema de certificats de la CIFOLC permet acreditar cinc nivells de competència lingüística en català: nivell bàsic (A2), elemental (B1), intermedi (B2), suficiència (C1), suficiència per al personal docent i investigador (C1) i superior (C2) seguint el que estableix el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR) adaptat a l'àmbit universitari. El sistema de certificats de coneixements de llengua catalana que expedeix la CIFOLC està homologat per la Direcció General de Política Lingüística i regulat en el Decret publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ( DOGC 5610 del 19.04.10 ). Destinataris Exàmens de la CIFOLC L'usuari pot consultar informació sobre estructura, models, correcció i criteris d'avaluació dels exàmens.

L’humorista Kap publica “MANAR! MANAR! Com s’ho munten per mantenir-se a la poltrona” Plantejat com un manual pràctic i il·lustrat per a aprenents de president de govern, el llibre ens ensenya a governar, a triar ministres, a dominar el protocol, a entendre com funciona l’Administració, a aprofitar bé el temps lliure, a relacionar-nos (o no) amb la primera dama, a manipular les eleccions i, si arriba l’hora, a plegar... Jaume Capdevila, Kap, acaba de guanyar el Premi Internacional d’Humor Gat Perich 2009 A Manar! Manar!, Kap sotmet a crítica les accions o comportaments de la classe política i dóna les primeres i més necessàries claus per pertànyer a l’elit que ocupa les poltrones, aquells que dominen a la perfecció “l’art de no fer res durant quatre anys”. Kap fica el dit a la llaga i retrata les ambicions, els vicis, estupideses i inconguències del poder i els hi aplica l’humor com a medicina.

Acollida lingüística. Departament de Benestar Social i Família El Departament de Benestar Social i Família, a través de la Direcció General per a la Immigració, duu a terme diverses accions de suport en l'àmbit de l'acollida lingüística. Molt principalment, ho fa de la mà de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, però també estableix acords amb entitats que treballen per a l'ús social de la llengua catalana. A continuació, us presentem alguns recursos i materials que han nascut fruit d'aquestes col·laboracions.

Related: