background preloader

El Web Educatiu de les Illes Balears

El Web Educatiu de les Illes Balears

http://weib.caib.es/

Related:  Català

Institut d'Estudis Baleàrics - Condicions de matrícula Informació sobre drets a reducció, devolucions, requisits, acreditacions, proves de nivell, places, anul·lacions, confirmació de la matrícula i llista d'admesos dels cursos generals d'ensenyament del català. Reducció Atenció: encara que s’hagi efectuat l’ingrés bancari en el període de matrícula, si la documentació no es presenta dins el termini establert, la inscripció no serà vàlida i no es tornarà l’import abonat. Películas para docentes Estas son algunas de las películas sobre profesores y educación que os recomiendo. Las podéis encontrar todas en distintas plataformas y en FILMIN. 1. Un buen maestro - Como si de un spin-off de "La Clase" se tratara, "El buen maestro" nos cuenta la historia de François, profesor de un prestigioso instituto que, por motivos del destino, acaba dando clases en un colegio del extrarradio de París. 2.

Banco de Imágenes y Sonidos Condiciones de uso El Banco de imgenes y sonidos es una iniciativa del Ministerio de Educación, llevada a cabo a travs del Instituto de Tecnologías Educativas, que tiene como objetivo fundamental poner a disposicin de todo el conjunto de la comunidad educativa recursos audiovisuales que faciliten y estimulen el desarrollo de contenidos educativos. Los recursos incluidos en el Banco de imágenes y sonidos están sujetos a una licencia Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported (Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual)(CC BY-NC-SA 3.0), en consecuencia, las acciones, productos y utilidades derivadas de su utilización no podrán generar ningún tipo de lucro y la obra generada sólo podrá distribuirse bajo esta misma licencia. En las obras derivadas deberá, asimismo, hacerse referencia expresa a la fuente y al autor del recurso utilizado. El disfrute de los contenidos del Banco de imgenes y sonidos supone la aceptacin de estas condiciones de uso.

El Blog de Jordi Cervera - Catalunya Ràdio Escrit per: Jordi Cervera Una nova mirada a l’univers dels il•lustradors de casa nostra. En aquest cas una idea amb un nom entre divertit i nostàlgic. Es diu XuxuLanstrum i és un projecte familiar. The Online Slang Dictionary Coordinació TIC Joan Fuster - Autors a lletrA Sueca, 1922-1992. Assagista, historiador, crític literari i poeta Joan Fuster (Sueca 1922-1992) és, com a assagista, una figura cimera en la literatura catalana de l'època, a part de la seva extensa activitat com a historiador de la literatura, crític literari o historiador social de la llengua. Caldria afegir-hi, encara, una breu trajectòria poètica, a la darreria dels quaranta i primeria dels cinquanta, que va quallar en poemes com el famós "Criatura dolcíssima", musicat per Lluís Llach i que forma part del llibre Escrit per al silenci (1954). Ara bé, el polimorfisme d'aquest homenot que Pla va deixar retratat amb ploma àgil i trets inesborrables gira al voltant de la seva producció assagística, que no és, en el fons, més que un epifenomen del seu inacabable dietari, on l'escriptor deixa constància quotidiana de les seves reflexions sobre el món. La reivindicació de l'assaig

CEP D'EIVISSA Comissió Interuniversitària de Formació en Llengua Catalana La Comissió Interuniversitària de Formació en Llengua Catalana (CIFOLC) ofereix els certificats de coneixements de llengua catalana a través dels dotze serveis lingüístics de les universitats de Catalunya que la integren. El sistema de certificats de la CIFOLC permet acreditar cinc nivells de competència lingüística en català: nivell bàsic (A2), elemental (B1), intermedi (B2), suficiència (C1), suficiència per al personal docent i investigador (C1) i superior (C2) seguint el que estableix el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR) adaptat a l'àmbit universitari. El sistema de certificats de coneixements de llengua catalana que expedeix la CIFOLC està homologat per la Direcció General de Política Lingüística i regulat en el Decret publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ( DOGC 5610 del 19.04.10 ). Destinataris Exàmens de la CIFOLC L'usuari pot consultar informació sobre estructura, models, correcció i criteris d'avaluació dels exàmens.

edu365.cat L’humorista Kap publica “MANAR! MANAR! Com s’ho munten per mantenir-se a la poltrona” Plantejat com un manual pràctic i il·lustrat per a aprenents de president de govern, el llibre ens ensenya a governar, a triar ministres, a dominar el protocol, a entendre com funciona l’Administració, a aprofitar bé el temps lliure, a relacionar-nos (o no) amb la primera dama, a manipular les eleccions i, si arriba l’hora, a plegar... Jaume Capdevila, Kap, acaba de guanyar el Premi Internacional d’Humor Gat Perich 2009 A Manar! Manar!, Kap sotmet a crítica les accions o comportaments de la classe política i dóna les primeres i més necessàries claus per pertànyer a l’elit que ocupa les poltrones, aquells que dominen a la perfecció “l’art de no fer res durant quatre anys”. Kap fica el dit a la llaga i retrata les ambicions, els vicis, estupideses i inconguències del poder i els hi aplica l’humor com a medicina.

Benvinguts a l'IES Quartó del Rei Acollida lingüística. Departament de Benestar Social i Família El Departament de Benestar Social i Família, a través de la Direcció General per a la Immigració, duu a terme diverses accions de suport en l'àmbit de l'acollida lingüística. Molt principalment, ho fa de la mà de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, però també estableix acords amb entitats que treballen per a l'ús social de la llengua catalana. A continuació, us presentem alguns recursos i materials que han nascut fruit d'aquestes col·laboracions.

Related: