background preloader

Miracle of life

Miracle of life

http://www.youtube.com/watch?v=lM2-8se6pp8

Related:  kroppenNO

Sök Programmet som tar reda på hur kroppen funkar Programmet som tar reda på hur kroppen funkar. Förskoleburken: Veckans pinterest: rymden Rymden är ett fantastiskt roligt tema att jobba med och barnen brukar bli väldigt engagerade och brukar faktiskt veta väldigt mycket om planeter och dylikt redan innan man börjar. Här är lite tips på material, pyssel med rymdentema. Följ mig gärna på Pinterest! Inspiration tema kroppen Kroppen är ett fascinerande arbetsområde som brukar tilltala de flesta elever! Här kommer en del material, inspiration och tips på aktiviteter om tema kroppen. Ur det centrala innehållet, Lgr 11 Undervisningen i de naturorienterande ämnena ska behandlaföljande centrala innehåll:I årskurs 1–3 Kropp och hälsa• Betydelsen av mat, sömn, hygien, motion och sociala relationer för att må bra.• Människans kroppsdelar, deras namn och funktion.• Människans upplevelser av ljus, ljud, temperatur, smak och doft med hjälp avolika sinnen.

Stjärnor och planeter (LättLäst) Stjärnor och planeter (LättLäst) Det finns en sol och 8 planeter i vårt solsystem. Planeterna snurrar runt solen i banor. Studiematerial - Kompis med kroppen Anmälan Klicka här för att anmäla din klass. Studiematerial Årskurs 2Arbetsbok och lärarhandledning åk 2, kopplat till Lgr 11 Kropp & Knopp A-Ö - KP-webben Akne Ett slags utslag som ofta kallas finnar, och som många får i puberteten. I huden finns talgkörtlar, där det bildas talg (fett). Tre enkla men viktiga regler I vår klass har vi tre regler som vi introducerade redan i årskurs ett och har arbetat med sedan dess. Vi har nu startat upp årskurs tre. Varje år diskuterar vi reglernas betydelse för vår klass.

Idéer och inspiration På de här sidorna presenteras ett antal projekt och utvecklingsidéer som Skolverket har stött eller på annat sätt vill uppmärksamma. Det handlar om helhetsgrepp över undervisningen men framförallt om undervisning inom naturvetenskap och inom teknik. NT-inspiration Nedan de avsnitt du hittar i menyn till vänster. På Skolverkets YouTube-kanal finns en spellista ("NT-inspiration") med de filmer du hittar här.

Related: