background preloader

Profesor de Historia, Geografía y Arte

Profesor de Historia, Geografía y Arte
Presentación de inicio de curso Significado de las siglas: D: Diseño correcto de la entrada E: Escenas seleccionadas para iniciar el tema. V: Lista de vocabulario R: Resumen de elaboración propia. E: Esquemas suficientes. P: Presentación explicativa. C: Comentario; en historia de un texto, en geografía una gráfica.

http://www.profesorfrancisco.es/

Related:  Diversos

Homeschool Geography & Maps Activities and Games Free Downloads Geography & Maps The following downloads are provided for those of you who purchased a hard copy of this curriculum. These are color copies that you can print out on your own computer or take to a copy center. (Downloads provide color patterns only, no instructions.) Recursos Web 2.0 para Ciencias Sociales: Geografía 3ºESO. Actividad sobre demografía. GEOGRAFÍA DE 3º DE ESO. LA POBLACIÓN MUNDIAL. Se trata de hacer un informe de vuestro país (el que os asigné a principio de curso), desde el punto de vista demográfico. Una vez recogidos los datos en las páginas web que os presento más abajo tenéis que organizarlos y comentarlos, presentándolos de forma aseada y clara en formato electrónico, en un documento openoffice (word o powerpoint). Previamente deberéis observar el siguiente vídeo.

CONSTRUYENDO HISTORIAS Blog Básicamente, un Blog no es más que un espacio personal de escritura en Internet en el que su autor/a publica artículos o noticias (post) que pueden contener texto, hipervínculos, imágenes, sonidos, vídeos, etc. Los nuevos contenidos se añaden vía web desde el propio navegador y sin necesidad de ningún otro programa auxiliar. En cada artículo de un blog, los lectores pueden escribir sus comentarios y el autor darles respuesta, de forma que es posible establecer un diálogo. Consulta la definición de Blog. Definición de blog educativo: Edublog.

Página principal Tria la teva llengua · Elige tu idioma · Choose Your Language · Wählen Sie Ihre Sprache aus · Scegli la tua lingua © 2004-2008 Duoda, Centre de Recerca de Dones. Universitat de Barcelona. Conflictes bèlics i atemptats terroristes: com respondre davant els dubtes i preguntes que inquieten als nens Quan es produeix un conflicte bèlic o un atemptat greu, amb múltiples víctimes mortals, com ara l'atac terrorista que ha tingut lloc a Barcelona, es genera una sobreinformació i una allau d'imatges dels quals difícilment podem protegir els nostres fills i que, per tant, hem de gestionar de forma proactiva. Ingeborg Porcar, directora de la Unitat de Trauma, Crisi i Conflictes de Barcelona (UTCCB) ens detalla com hem d'abordar totes les inquietuds dels nens en sentir notícies o veure imatges de conflictes bèlics o d'atemptats terroristes. Fins fa relativament poc temps, es considerava que els nens i nenes menors de 8 o 10 anys, i especialment aquells en edat preescolar, quedaven al marge de possibles efectes negatius d'aquestes informacions, "protegits" per la seva relativa immaduresa cognitiva.

Anakel . Editorial en el entorno de las nueva tecnologías Població de Catalunya. Visualització i anàlisi - BETA PORTAL ICGC El món digital evoluciona a gran velocitat. Avui el web ja no només és un lloc per mostrar informació estàtica en forma de text o taules. Ara podem visualitzar gràficament, interactuar i analitzar les dades que se’ns mostren. Aquest fet ens facilita la seva comprensió i anàlisi. Avui us presentem una eina per visualitzar i analitzar la distribució de la població a Catalunya.

RECURSOS GEOGRAFIA I HISTÒRIA Recursos Internet d'Humanitats Pàgina de la Biblioteca General de Humanidades del CSIC, amb recursos a Internet de diverses àrees, revistes, beques, cercadors,... Geografia i Història a Internet Pàgina de la Biblioteca de la Facultat de Geografia i Història de la Universidad Complutense de Madrid, amb recursos d'informació a Internet sobre Història, Art, Geografia, Música, Arqueologia i Amèrica Llatina. Recursos de Geografia i Història Pàgina de la Universidad de La Laguna (Canarias) amb una recopilació de recursos de Geografia i Història.

Textos per representar - Mediateca de teatre Set obres de teatre per descarregar. Set comèdies: Situacions quotidianes amb un matís de crítica social. Per assajar a l'aula amb tot un grup-classe.A ARC les trobareu desenvolupades i amb el suport curricular Apa, fem teatre. La proposta presenta una obra per Infantil i tres per Primària, amb el text complet, l'estructura de l'obra i altres detalls tècnics.

Primer gran judici contra Johnson & Johnson pels milers de morts per opiacis Uns 400.000 morts durant els darrers vint anys i milions d'addictes als opiacis. Aquests seria el balanç, fins ara, de l'addicció provocada pel gran nombre de prescripcions fetes per molts metges sota pressió -o directament suborn- de les farmacèutiques. Des d'aquesta setmana, la farmacèutica Johnson & Johnson, molt més coneguda pels seus productes destinats a infants, seu al banc dels acusats a l'estat d'Oklahoma com un dels possibles culpables d'aquesta epidèmia que ha causat estralls.

Gallina Blanca tanca la planta de Sant Joan Despí, amb 60 anys d'història El desembre de l'any passat, el Grup Agroalimen va anunciar que tancaria la planta de Gallina Blanca després de 60 anys a Sant Joan Despí. Ha arribat el moment. Aquest divendres és l'últim dia d'unes instal·lacions amb molta història, un símbol de l'evolució de la indústria alimentària en els últims 80 anys.

Related: