background preloader

Diversos

Facebook Twitter

Aleix Font. History of the World - Full Episodes. Aprendemos en casa - RTVE.es. Portada » Enciclonet.com. Alex (alex-689479) Quality Mark / Secondary. XELU.NET - MATERIALS - GES: àmbit de la Comunicació. Thrashgu I. Edcamp Blog. Georges Duby & Michelle Perrot: Historia de las mujeres : Marquito76 : Free Download, Borrow, and Streaming. 20+1 series perfectas para aprender Historia. Larry Gonick's the Cartoon History of the Universe, Book 1. Larry Gonick file pdf. The Cartoon Guide to Physics by Larry Gonick : Free Download, Borrow, and Streaming. A CARTOON HISTORY OF THE UNIVERSE : LARRY GONICK : Free Download, Borrow, and Streaming. Gallina Blanca tanca la planta de Sant Joan Despí, amb 60 anys d'història.

El desembre de l'any passat, el Grup Agroalimen va anunciar que tancaria la planta de Gallina Blanca després de 60 anys a Sant Joan Despí.

Gallina Blanca tanca la planta de Sant Joan Despí, amb 60 anys d'història

Ha arribat el moment. Aquest divendres és l'últim dia d'unes instal·lacions amb molta història, un símbol de l'evolució de la indústria alimentària en els últims 80 anys. La producció es traslladarà a Osca i s'ha arribat a un acord amb els treballadors que inclou jubilacions, indemnitzacions i recol·locacions. Primer gran judici contra Johnson & Johnson pels milers de morts per opiacis. Uns 400.000 morts durant els darrers vint anys i milions d'addictes als opiacis.

Primer gran judici contra Johnson & Johnson pels milers de morts per opiacis

Recursos didàctics per a l´autoformació. UNICEF Educación. Textos per representar - Mediateca de teatre. Set obres de teatre per descarregar.

Textos per representar - Mediateca de teatre

Set comèdies: Situacions quotidianes amb un matís de crítica social. Per assajar a l'aula amb tot un grup-classe.A ARC les trobareu desenvolupades i amb el suport curricular Apa, fem teatre. Documents - aquidiversitat.

Memorial Democràtic

Today's Most Popular Study Guides. Alexandria: Ciències socials. Nope. Try again. Inici - Biblioteca Nacional de Catalunya. Ensenanzas. Materials educatius – Ciències Socials, Geografia i Història. Recursos de Ciencias Sociales, Geografía e Historia. HISTORY WALLACE. Best of History Web Sites. Sopa de Clio. RECURSOS GEOGRAFIA I HISTÒRIA. Recursos Internet d'Humanitats Pàgina de la Biblioteca General de Humanidades del CSIC, amb recursos a Internet de diverses àrees, revistes, beques, cercadors,...

RECURSOS GEOGRAFIA I HISTÒRIA

Geografia i Història a Internet Pàgina de la Biblioteca de la Facultat de Geografia i Història de la Universidad Complutense de Madrid, amb recursos d'informació a Internet sobre Història, Art, Geografia, Música, Arqueologia i Amèrica Llatina. Recursos de Geografia i Història Pàgina de la Universidad de La Laguna (Canarias) amb una recopilació de recursos de Geografia i Història. DOSSIERS DE CI NCIES SOCIALS. AULA DE SOCIALS. Ciències Socials. Open Source: Timeline Creators. Blank map of the world country. - Blank map speciality shop. Recursos de Ciencias Sociales, Geografía e Historia. Població de Catalunya. Visualització i anàlisi - BETA PORTAL ICGC. El món digital evoluciona a gran velocitat.

Població de Catalunya. Visualització i anàlisi - BETA PORTAL ICGC

Avui el web ja no només és un lloc per mostrar informació estàtica en forma de text o taules. Ara podem visualitzar gràficament, interactuar i analitzar les dades que se’ns mostren. Aquest fet ens facilita la seva comprensió i anàlisi. Avui us presentem una eina per visualitzar i analitzar la distribució de la població a Catalunya. Podeu escollir quina variable voleu visualitzar: global, per gènere, per edat, segons nacionalitat o per lloc de naixement.

Podeu també filtrar les dades per aïllar el rang de dades que sigui del vostre interès. La barra blanca, a l’esquerra de la vostra pantalla, us mostra la informació referida a les dades que visualitzeu i us permet escollir el rang de dades a visualitzar. A la part superior esquerra trobareu els botons de navegació, però podeu interactuar amb el mapa directament amb els botons del ratolí. Tant la informació estadística com la cartografia de fons treballen amb la tecnologia vector tiles. ACCEDIU: Fris_historia. Conflictes bèlics i atemptats terroristes: com respondre davant els dubtes i preguntes que inquieten als nens. Quan es produeix un conflicte bèlic o un atemptat greu, amb múltiples víctimes mortals, com ara l'atac terrorista que ha tingut lloc a Barcelona, es genera una sobreinformació i una allau d'imatges dels quals difícilment podem protegir els nostres fills i que, per tant, hem de gestionar de forma proactiva.

Conflictes bèlics i atemptats terroristes: com respondre davant els dubtes i preguntes que inquieten als nens

Ingeborg Porcar, directora de la Unitat de Trauma, Crisi i Conflictes de Barcelona (UTCCB) ens detalla com hem d'abordar totes les inquietuds dels nens en sentir notícies o veure imatges de conflictes bèlics o d'atemptats terroristes. Fins fa relativament poc temps, es considerava que els nens i nenes menors de 8 o 10 anys, i especialment aquells en edat preescolar, quedaven al marge de possibles efectes negatius d'aquestes informacions, "protegits" per la seva relativa immaduresa cognitiva. Però estudis realitzats en els últims 10 anys han demostrat justament el contrari i han permès entendre per què.

Homeschool Geography & Maps Activities and Games Free Downloads. Geography & Maps The following downloads are provided for those of you who purchased a hard copy of this curriculum.

Homeschool Geography & Maps Activities and Games Free Downloads

Visual History of War, Religion, and Government. Profesor de Historia, Geografía y Arte. Esquemas y mapas conceptuales de Historia. Asignaturas. Marcos Álvarez. Atlas Didáctico de América, España y Portugal. En guàrdia! Recursos de Historia, Geografía y Arte. Lecciones de Historia - blog de ciencias sociales, geografía e historia con material de apoyo para alumnado y profesorado de ESO y Bachillerato.

HISTORIA Y GEOGRAFÍA. Historia en mp3. Geografía de España para Centros de Convenio. World and US History for Kids. CIÈNCIES SOCIALS PACFGM.