background preloader

Bloggar

Facebook Twitter

» cypern Sunwing Sandy bay beach – Simplicity. Blogg - Emme.ax. Nu när det börjat sjunka in, så är det här reportaget större för mig, än vad jag trodde från början.

Blogg - Emme.ax

Det är surrealistiskt att se det egna hemmet fronta inredningsmagasinet som ligger på vardagsrumsbordet. Jag är så glad att allt slitande, nötande och envist pushande de senaste åren faktiskt nu gett resultat. Det här är enastående PR. Jag och min konst får synas på åtta (8!!) Sidor i tidningen, plus framsida. Jag är så glad att jag tackade ja när Camilla Hynynen hörde av sig och ville fota vårt hem. Det är flera som hört av sig efter att ha läst reportaget. Nicolew Blogg. Blog - Vintageunelmia - Finnish vintage blog.

Kaikki mitä sinun tulee tietää Arabian Muumimukeista - Arabia Moomin mugs - Vintageunelmia - Finnish vintage blog. Arabian valmistamat muumituotteet ovat niin oleellinen sivuhaara brändin tuotantolinjassa ja lähihistoriassa, että niistä ei voi jättää kirjoittamatta myöskään Vintageunelmia -blogiin.

Kaikki mitä sinun tulee tietää Arabian Muumimukeista - Arabia Moomin mugs - Vintageunelmia - Finnish vintage blog

Keltainen kahvipannu. Kirppisrakkautta. Jeneli.blogg.se - Den som inga byxor har... Under mitt fyra månaders klädköpsstopp har jag inte en minut saknat själva klädinköpen, men kläder är ändå en förbrukningsvara som inte håller för evigt.

jeneli.blogg.se - Den som inga byxor har...

Och visst finns det andra, rätt små ändå, problem man kan stöta på som icke-klädkonsument. Som tur var är problem till för att lösas, alternativt ignoreras. Kläderna går sönder Cirka en vecka efter mitt köpstopp trädde i kraft, lyckades jag spränga grenen på mina favoritjeans. Med en irriterad rynka mellan ögonbrynen vek jag ihop brallorna och lade dem i garderoben i väntan på lappning. Malin Persson. Krickelin – blogg på ELLE Decoration. Trendenser.se - en av Sveriges största inredningsbloggar. Citat av Carl von LinnéLinnés Uppsala. Linné arbetade inom många fält, han var inte bara botaniker och medicine doktor.

Citat av Carl von LinnéLinnés Uppsala

Han var en erkänt duktig lärare, han hade rest mycket och skrev brev med över 600 personer, de flesta utomlands. Han var familjefar och gårdsägare. Allt detta gör att det finns mycket klokheter bakom alla citat som samlats från honom. Vår ambition är att ha den mest kompletta listan av Linnécitat. Saknar du några kloka citat? ”Alla arter skapades var för sig. ”Blommorna äro växternas blottade kärlek.” ”En ekonom utan kunskap om naturen är därmed som en fysiker utan kunskap om matematik. ” ”Ett herbarium är bättre än någon illustration, varje botanist bör göra ett” – Philosophia Botanica. Glutenfri ugnspannkaka äpple och kanel. Nu när hösten sakta smyger sig på så börjar det också bli dags för lite mer höstiga recept här i bloggen!

Glutenfri ugnspannkaka äpple och kanel

Äpple och kanel är ju så underbart gott tillsammans och jag kan inte få nog av den här glutenfria ugnspannkakan. Glutenfri Ugnspannkaka med Äpple & Kanel 3 st Ägg 2 1/2 deciliter valfri Mjölk (1 Cup) 1 nypa Salt 1 deciliter Havremjöl (0,4 Cup) 1/2 deciliter Majsmjöl (0.2 Cup) 1/2 tsk Fiberhusk 1/2 tsk Kanel 1 Äpple Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader (392 °F). Rör ihop de torra ingredienserna och vispa samman med ägg och mjölk. Smörj en ugnsform rikligt med smör och häll sedan i smeten (tips! Evelinas ekologiska. Mokkasin. Keltainen talo rannalla. Titte Törnroth − Åländsk lisa för själen – Trädgård à la Rosenholm. Välkommen till en av Nordens mest enastående privatträdgårdar.

Titte Törnroth − Åländsk lisa för själen – Trädgård à la Rosenholm

Vi har glädjen att befinna oss på svensktalande Åland, hemma hos Titte Törnroth. Här bjuds vi på en fantasifull resa genom hennes underverk och samtidigt får vi reda på vad trädgård kan göra för själen. Text och bild (2011): Dan Rosenholm. Res med den Hancockska snålråttan. Den nya tidens lågprisflyg blir i slutändan alltid mycket dyrare än man trott.

Res med den Hancockska snålråttan

Men gör du som den Hancockska snålråttan behöver du inte ge avkall på vare sig drinkar, sätesreservationer eller god mat ombord. Och du får faktiskt råd att åka en gång extra till New York … Vill du flyga billigt? Vill du bestämma var du ska sitta ombord? Vill du dessutom ha god mat och resonligt prissatt alkohol i olika former under resans gång? Låt oss steg för steg gå igenom hur en typisk resa till New York ser ut. Tips på 5 bra hotell i Barcelona – Liztigt. De är många som skriver till mig och frågar om hotelltips här i Barcelona, så jag tänkte att jag skulle dela med mig av fem favoriter.

Tips på 5 bra hotell i Barcelona – Liztigt

Hotel Sixtytwo På den stora breda shoppinggatan Passeig de Gracía ligger Sixtytwo, ett fyrstjärnigt boutiquehotell med några drömliknande rum. Om du har satt undan lite extra pengar för boende, är det värt att checka in. Liztigt – Inspiration från Barcelona. Bella och Villa Alén. Karkki. På den här matbloggen vill jag bjuda på smarrig inspiration och mina allra bästa recept. Melinajohansson Blogg. Vilken härlig morgon jag hade imorse.

melinajohansson Blogg

Vid nio startade jag hemifrån med Katarina och Petra i bilen och åkte upp till Kuusijärvi. Det ligger strax efter Vanda så vi var där på nolltid. Vädret var definitivt på vår sida då det bjöds på sol och åtminstone tio plusgrader. Vi promenerade i skogen runt sjön ett litet tag innan vi hoppade in i bastun. Vi gick och doppade oss flera gånger, eller egentligen borde jag få säga simma eftersom vi tog fler simtag än jag trodde var möjligt i iskallt vatten. Ganska sjukt att vi kunde sitta där i bikini och vila fötterna på isen? Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!