background preloader

Manchester United

Manchester United

http://www.manutd.com/Splash-Page.aspx

Minecraft Chelsea nærmer seg CL: - Det var som en finale - Fotball engelsk (VG Nett) (Manchester United-Chelsea 0-1) Juan Mata (25) sørget for at Chelsea har et godt grep om å sikre seg en Champions League-billett. Med tre poeng til både Tottenham og Arsenal i går, trengte Chelsea et resultat for at de fortsatt skulle ha god kontroll på sin egen Champions League-skjebne. - Vi visste at vi måtte vinne, sier Peter Cech i et intervju vist på TV 2s Premier League-kanal. VG Live:Les fyldig referat fra kampen

Tottenham-sjefens stikk mot gamle Chelsea-elever - sport (Dagbladet): Etter at hans første møte med engelsk fotball ble en massiv nedtur, har den tidligere Chelsea-manageren Andre Villas-Boas fått sin oppreisning denne sesongen. Den kanskje aller deiligste triumfen har han muligheten til å innkassere i morgen kveld - når hans nye klubb, Tottenham, møter nettopp Chelsea på Stamford Bridge. Vinneren tar et langt steg mot Champions League-deltakelse høsten 2013.

Di Canio slapp med skrekken etter sjokkstart - sport (Dagbladet): Sunderland - Stoke 1-1 (0-1) Paolo Di Canio hoppet og danset i gledesrus da John O'Shea utliknet til 1-1, og ga hjemmelaget et viktig poeng i bunnstriden. Like etterpå var manageren ute på banen for å protestere mot dommeren i en situasjon han var uenig i. The Official Site of Major League Baseball Manchester United bekrefter: Ferguson gir seg - VG Nett om Premier League (VG Nett) Nå er det offisielt: Sir Alex Ferguson (71) gir seg som manager i Manchester United etter denne sesongen. Hva synes du om at Ferguson gir seg? Trist - jeg skulle ønske han kunne bli i United til evig tid! Endelig - det var på tide!

Alex Ferguson slutter som United-manager - sport (Dagbladet): Han stopper med 13 Premier League-titler. Ingen har vunnet flere. Alex Ferguson (71) ble ansatt som Manchester Uniteds nye manager i november 1986. Nå er det vanvittige fotball-eventyret over, etter snart 27 år på Old Trafford. Tidenes mestvinnende fotballtrener i Storbritannia skal ikke lede ligamesterne neste sesong. To Champions League-triumfer

- Mourinho blir for mye bråk - sport (Dagbladet): Så er det bekreftet: Sir Alex Ferguson er ferdig som Manchester Uniteds manager, etter 27 år og 13 ligagull. Kenneth Fredheim, C More-kommentator som dekket Premier League for Canal Plus fra 1998 til 2010, tror arvtakeren befinner seg i Madrid: - Det har vært spekulert i Jose Mourinho til Chelsea, men i mitt hode trodde jeg alltid på Mourinho til United. Han har sagt hele tiden at hjertet hans ligger i engelsk fotball, der han får kritikk og skryt som fortjent. - Det må en personlighet og CV på linje med Mourinhos for å gå inn etter Ferguson. Det andre navnet som trekkes fram, både av bookmakere, supportere og journalister, er David Moyes i Everton.

Related:  Football