background preloader

Inredning

Facebook Twitter

Soffa av lastpallar – 19 trädgårdsmöbler du kan göra själv! – Sköna hem. Utemöbler till trädgården kan bli en kostsam historia.

Soffa av lastpallar – 19 trädgårdsmöbler du kan göra själv! – Sköna hem

Det är ingen nyhet att det går att skapa fantastiska utemöbler med hjälp av lastpallar. Varsågoda, projektinspiration till trädgården! 1.Underbart uterum med loungekänsla där lastpallarna tjänar som låga, liggvänliga soffor. Poster Trianglar - nordicprintstore. Apart hyllbärare 2-pack, mässing – House Doctor – Köp online på Rum21.se. Handla heminredning, inredningsdetaljer och möbler på nätet.

Apart hyllbärare 2-pack, mässing – House Doctor – Köp online på Rum21.se

Vi på Rum21 väljer ut våra varumärken med stor omsorg och noggrannhet för att passa våra kunders intresse för inredning. Sortimentet består av möbler och inredningsdetaljer av hög klass med exklusiv designkänsla. Vi erbjuder inredning och möbler för matplatsen, barnrummet, köket, sovrummet, trädgården, balkongen m.fl. Home Ryamatta Tanger 160x230 cm Vitgrå/grå, Cremevit/mörkbrun - Lugg & ryamat... Betong och mässing den röda tråden i vindsvåningen – Sköna hem. Varmt och ombonat med mustiga färger, mörka väggar och mässing, samtidigt avskalat med detaljer i rå betong.

Betong och mässing den röda tråden i vindsvåningen – Sköna hem

Vindsvåningen i Vasastan tog fyra år att renovera. Art déco mönster från Dekohem LEVA&BO Shopping. Nu finns Dekohems trendiga underlägg, servetter och kuddar i LEVA&BO:s webbutik.

Art déco mönster från Dekohem LEVA&BO Shopping

Beställer du fyra bordsunderlägg packar vi just nu med ett paket matchande servetter i din leverans. Bakom mönstersuccén står Belinda Wigerfelt, som tillsammans med en kollega startade Dekohem. Hur kom ni på idén? – Jag och min kompanjon Caroline har känt varandra sedan gymnasiet och jobbat länge med inredning. Vi började ta fram egna produkter, och det har gått över förväntan! Handla här direktLägg produkterna direkt i din varukorg och handla direkt här på sidan. Dekohem - Pappersservetter - Palm gold 20-pack 33x33 cm 39 kr.

VitVitareVitast. Stora skåp – Sida 2 – Baazar. Onlineauktion Magasin 5. Aktuella kampanjer. - Iittala OutletIittala Outlet. Products Archive - Sika-Design. Inred med vackra färger. Här får du tips på härliga färgkombinationer som lyfter ditt hem.

Inred med vackra färger

Titta och njut! Drömboendet som är inrett med återbruk. Med stor påhittighet och mycket tålamod har Sandra och Mikael skapat ett personligt drömboende med mycket återbruk.

Drömboendet som är inrett med återbruk

Ekbacken intill familjens trädgård är ett givet utflyktsmål för en sommarpicknick. Här kan barnen springa av sig ordentligt. Glasverandan badar i ljus och det grönvitrutiga golvet förstärker sommarkänslan. Ljusslingan över bordet kommer från Konstsmide. Antik glasburk, Vita Ranunkler. Det charmiga köket är byggt av enkla Ikeastommar, en vedlår, köpmansdisk och gamla köksskåp. Personalise your IKEA furniture with Bemz - Bemz. Vika gamla böcker. Kul! Lisa Liljegren - Magdalena Månsson Lindström. Fint renoverat Gotlandshus. På utsidan såg huset ut som en Gotlandsdröm.

Fint renoverat Gotlandshus

På insidan väntade en 80-talschock. Men Karin och Kristoffer såg möjligheterna. Med färg och fantasi har de förvandlat sitt nya hus till ett trivsamt hem där naturmaterial mjukar upp den svart-vita basen. Karin Nilsson och Kristoffer Green fick en chock när det fina vitkalkade huset var till salu, och de såg interiörbilderna på nätet. Fotona vittnade om 80-talsinredning med blommiga tapeter, orange badrum och gulnad furu i varje hörn. SE PRYLARNA SOM FÅNGAR STILEN! Paret hade förälskat sig i området här i Hemse på Gotland. Men interiören var inte i parets smak. Hela nedervåningen har fått gipsputsade väggar målade i en matt vit färg. Trappan, dörrar och karmar målades vita för att göra rummen ljusare och fönstren målades svarta som kontrast till den ljusa grunden. Plastmattan i köket ersattes med nytt trägolv och ett nytt kök från Ikea sattes in. . – När man börjar renovera tänker man att ”detta tar väl inte så lång tid”, men det gör det.

ATT BYGGA MITT PLANKBORD. Hej!

ATT BYGGA MITT PLANKBORD

Ett poppis inlägg och förfrågan har varit plankbordet jag byggde till altanen förra året. Så här kommer det igen! Stort grovt plankbord på 3 m och ca 1 m brett, voila. Inredningsblogg. Jovars, inte alla håller med om att en dagbädd (eller bår!)

Inredningsblogg

Är en god investering. Och dagbäddens framfart spåddes redan förra möbelmässan – med ganska klen utdelning. Men den räknas helt klart som trendmöbel för 2016 och om du är sugen tänkte jag bjuda på 10 av de snyggaste här: Klassikern Safari Daybed av Ole Gjerløv-Knudsen ritades redan 1962 och har gjort sin sväng i bloggosfären redan för tre år sedan – jag tippar på en ny försäljningsvåg i år. Lampa-gamla-lamskarmar-diy-pyssel_11. 12 sätt att använda en tavellist på. När jag gjorde min stora rensning så var det ytterst nära att en överbliven tavellist från IKEA åkte med ut.

12 sätt att använda en tavellist på

Den satt på väggen i vårt förra hus, men har inte riktigt kommit till användning i huset vi bor i nu. Men så hejdade jag mig – det är klart att jag inte ska göra mig av med en av de mest praktiska grejer som finns! För jag tror ärligt talat att alla har användning för en tavellist någonstans därhemma, det gäller bara att lista ut var. Jag gav mig själv i uppdrag att hitta en användning för den, och har inte bestämt mig riktigt än (även om jag tror jag vet var den hamnar). Men däremot hittade jag så många roliga idéer när jag googlade efter inspiration att det kändes givet att göra ett inlägg på temat. 20-1-Bebissäng-knep12. 20-1-Bebissäng-knep13. 7 ovanligt snygga bokhyllor (basen är Ikeas Billy) 1. Ett gäng klassiska vita Billy bokhyllor har avsevärt snyggats till med svarta detaljer. Bildkälla.