background preloader

Lekar

Facebook Twitter

Magiska knepet som gör att du bråkar mindre med ditt barn - BOOM! Om det finns ett sätt att minska på konflikterna med ditt barn på bara 15 minuter varje dag?

Magiska knepet som gör att du bråkar mindre med ditt barn - BOOM!

Ja, det GÖR faktiskt det! Här får du veta mer om det MAGISKA knepet som gör dig till en mer närvarande förälder – OCH ger dig en bättre relation med ditt barn. Kan man på bara en kvart varje dag bli en mer närvarande förälder OCH minska på konflikterna hemma? Ja, det menar psykologen Kajsa Lönn Rohdin. Och knepet stavas barnstyrd tid. Och steg två är att inse att korta stunder gör stor skillnad: – Att tillbringa tid tillsammans med ditt barn är det viktigaste du kan göra som förälder. 1. . – Korta stunder på 10-15 minuter helst varje dag, men några gånger i veckan är bättre än att det inte blir någon barnstyrd tid alls. 2.

. – Barnet ska få välja vad hen vill göra, men du kan ge alternativ för att hitta en aktivitet som båda gillar. 3. . – Lägg ner ambitionen att lära barnet saker. Bonde of Sweden har tuffa sparkbilar som passar som doppresent. Snabba levera... Vad kan bli roligare att ge bort i present till födelsedagen, dopet eller julen än våra fint tillverkade sparkbilar?

Bonde of Sweden har tuffa sparkbilar som passar som doppresent. Snabba levera...

En alldeles utmärkt leksak, som även med fördel kan pryda barnrummet på ett stilfullt sätt. Oavsett om du letar efter något att ge bort till den lilla babyn eller det lite större barnet är sparkbilen en uppskattad present. Hos oss på Bonde of Sweden hittar du ett brett sortiment av sparkbilar i olika färger och modeller. Här finns något som passar alla smaker och tillfällen. Våra sparkbilar är dessutom tillverkade i hög kvalitet av plåt med hjul i gummimaterial. En av våra allra häftigaste sparkbilar är en tuff traktor med tillhörande släp som passar fint att ge bort som doppresent, födelsedagspresent eller som överraskande julklapp.

Vill du ge bort en annan typ av temabil kan ett tips vara vår populära taxi som liknar de klassiska New York-taxibilarna med svart och gul färg. Vänskapslekar » LEKDATABASEN. Storstadsmamman Blog: Tillbaka till skolan del 1: Lär känna dina klasskamrate... Nu sätter snart skolorna igång igen.

Storstadsmamman Blog: Tillbaka till skolan del 1: Lär känna dina klasskamrate...

En del får nya klasser och det första man gör som lärare är att få ihop klassen till en grupp. Detta tar ett tag in på terminen, men det är ett måste för att det senare ska bli arbetsro och eleverna ska infinna sig i ett lugn. Har man inte en grupp, då är det omöjligt att föra undervisning. Här kommer lite tips på övningar man kan göra för att få ihop gruppen/ eleverna ska låra känna varandra.

En del tips på andra aktiviteter hittar ni också här nedan. Startsång är alltid trevlig att ha som man sjunger varje morgon. Startsång/slutsång Godmorgon Mel: Och nu så vill jag sjunga. Go'morron säger alla, gomorron säger jag.En ny dag har nu börjat och vi ska ha det bra! Lekar till födelsedagskort. Roliga idrottsgrenar - Sveriges Olympiska Kommitté. Gör det själv: 12 roliga spel och lekar för trädgården – Hus & Hem.

Uppdatera de klassiska spelen och lekarna för utomhusbruk i sommar.

Gör det själv: 12 roliga spel och lekar för trädgården – Hus & Hem

Du kommer aldrig att vilja lämna trädgården! 1. Äntligen ett fyra-i-rad i rätt storlek Bildkälla + instruktioner: Andreas Notebook 2. Bildkälla + instruktioner: Missy Ballance 3. Bildkälla + instruktioner: A Beautiful Mess 4. Bildkälla + instruktioner: Constantly Lovestruck 5. Bildkälla + instruktioner: All for the boys 6. Bildkälla + instruktioner: Landee see Landee do 7. 10 lekar som lyfter midsommarfesten. 1.

10 lekar som lyfter midsommarfesten

Skottkärrerace Det par som snabbast tar sig från punkt A till punkt B och tillbaka igen vinner. Den ena deltagaren sätter sig i en skottkärra och den andra kör. Leken får en extra dimension om personen i skottkärran bär hörselskydd och föraren ögonbindel. Passageraren ska hjälpa föraren att navigera! 2. Leken går ut på att försöka kasta en kotte så långt som möjligt – med tårna. 3. Den här leken kräver lite framförhållning: blöt ner några t-shirtar, lägg dem i plastpåsar och frys in några timmar. 4. En riktig klassiker! 5. Till den här leken behövs simfötter, vatten, tre tiolitershinkar och en mindre hink (till exempel en sandlådehink).

Leken går till så här: Två lag tävlar mot varandra, ett i taget. Ma_strnas ma_stare 2016. Detektivmysterie för barn och barnkalas. Låt barnen ge sig ut på ett spännande äventyr i Detektivmysteriet!

Detektivmysterie för barn och barnkalas

Som alla våra skattjakter är Detektivmysteriet en orginalprodukt, specialskriven, klurigt och roligt, i fin design. Med hjälp av vår guide och lekschemat organiserar du enkelt en proffsig skattjakt, hemma eller borta, ute eller inne. Skattjakten fungerar var som helst. Barnen följer ledtrådar och möts av kluriga gåtor och spännande utmaningar som måste lösas för att hitta de sex förvunna böckerna. Detektivmysteriet fungerar i många sammanhang, på barnkalaset, som aktivitet för en barngrupp i föreningen eller på förskolan, eller för att förgylla en fest för barnen. Du får en enkel guide, ett lekschema som blir ditt verktyg för att organisera skattjakten, ledtrådar och gömställen där du väljer vilka du använder, som passar just där du vill genomföra skattjakten, färdiga gåtor som du sätter upp på de gömställen du valt, utmaningskort, rekvisita och till sist också ett diplom till alla duktiga detektiver!

Ögonfärg i rad » Retorik i skolan. Vänskapslekar » LEKDATABASEN.