background preloader

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

TATE ETC. - Europe's largest art magazine Niklas MaakOur experience of visiting museums and galleries is traditionally characterised by the quasi-religious atmosphere: nothing is to be touched, one is rather quiet and reverent, nobody laughs, it is eerily still, nobody is allowed to talk loudly. However, in one of the historic illustrations – Hermann Schlittgen’s Kunst und Liebe (Art and Love) – which you, Charlotte, show in the beginning of your book, the museum is a place of intense physical experiences and overflowing desires – a romantic space of lived physicalities, lived desires. Charlotte KlonkYes. Niklas MaakDid museums back then have guards or ushers keeping an eye on everything? Charlotte KlonkYes, they existed from the beginning, although there are stories of some galleries which prove that guards were initially unsure as to whether there could be any talking, flirting, or lounging around in public museums. Niklas MaakAnd when does this cleansing process, leading us to the idea of the gallery as ‘white cube’, begin?

Exposicions Barcelona. Actualitat d'Art a Barcelona Helena Martínez Guimet, 02/04/2015 Memòria Després de la revisió del fons de la Col·lecció "la Caixa” que va plantejar Enrique Juncosa a Participació, ara el leitmotiv de la segona exposició que comissaria és la Memòria. Com que el que volen&… Irene Pujadas, 30/03/2015 Picasso/Dalí. La mostra contribueix a desmitificar estereotips: presenta el Dalí més callat i tranquil i el Picasso més teatral, el dandi que es feia fer vestits a LondresS'ha especulat molt sobre la relació … Helena Martínez Guimet, 26/03/2015 Prophetia Formada per obres de diversos artistes europeus, la mostra vol evidenciar la separació entre l'ideari europeu que va donar lloc al tractat de l'Unió Europea de 1993 i l'actual projecte polític i… Irene Pujadas, 26/03/2015 After Landscape. La mostra explora les raons de l'auge de les ciutats copiades i el fet que som la primera generació que viu més que el nostre paisatge Qui més qui menys tothom coneix alguns dels edificis més emblemà… Irene Pujadas, 25/03/2015 Thibault Brunet.

¿Qué es Barcelona WiFi? | Barcelona Wifi | El web de la ciudad de Barcelona Barcelona WiFi es un servicio ofrecido por el Ayuntamiento de Barcelona que permite conectarse a Internet a través de puntos de acceso WiFi ubicados en varios equipamientos municipales y puntos en medio de la vía pública. Barcelona WiFi se define como un servicio que permite a los usuarios la navegación simple por Internet y, a dicho efecto, se encuentra habilitado el acceso a contenidos solo a través de un navegador web como Mozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer, etcétera. Este servicio también facilita a la ciudadanía el acceso a la información y a los trámites electrónicos del Ayuntamiento. Con el servicio Barcelona WiFi el Ayuntamiento de Barcelona pretende fomentar el acceso a Internet por parte de los ciudadanos y facilitar la incorporación de la tecnología a la vida cotidiana de la ciudadanía. Para acceder al servicio se deben cumplir las condiciones generales de utilización del servicio.

Entorn personal d'aprenentatge Els Entorns Personals d'Aprenentatge (PLE, per les seves sigles en anglès Personal Learning Environment) són el conjunt d'eines, aplicacions, serveis web, relacions i/o interaccions que una persona utilitza per a gestionar el seu propi procés d'aprenentatge.[1] Aquests sistemes ajuden als estudiants a prendre el control i gestió del seu propi aprenentatge.[2] Això inclou: El suport a l'alumnat per a fixar els seus propis objectius d'aprenentatge.Gestionar el seu propi aprenentatge.La gestió dels continguts i processos.[3]Comunicar-se amb altres en el procés d'aprenentatge.Crear i mantenir una xarxa de contactes amb els quals compartir els aprenentatges. (Xarxa personal d'aprenentatge, PLN). Context històric[modifica] Gràcies al ràpid desenvolupament tecnològic cada dia naixen tecnologies, eines i serveis que obren un món de possibilitats de comunicació i aprenentatge que permet accedir a un coneixement personalitzat. Components d'un PLE[modifica] 1. 2. 3. Alguns exemples de PLE:

Art Gallery |Plus One Gallery |London Història del cinema La història del cinema tracta de l'evolució tècnica i artística de l'art de les imatges en moviment conegut com a cinema. Les pel·lícules es desenvolupaven gradualment des d'una novetat de fires ambulants fins a una de les eines més importants de comunicació i diversió, tot convertint-se en un mitjà de comunicació de masses al segle XX. Les pel·lícules han tingut un impacte substancial en les arts, la tecnologia, i la política i societat. El naixement del cinema[modifica | modifica el codi] Roundhay Garden Scene, una pel·lícula experimental d'1,66 segons, filmada per Louis Le Prince l'octubre de 1888 a Leeds, Anglaterra, es reconeix generalment com la primera pel·lícula de la qual es té constància. A William K. Les sales de kinetoscape van arribar a Europa, però Edison no va patentar aquestes invencions a l'altre costat de l'Atlàntic, ja que es confiava en els precursors i innovadors britànics i europeus. L'època muda[modifica | modifica el codi] Article principal: Cinema mut

Plan du métro de Barcelone, Espagne Sur cette page, vous trouverez un plan du métro de Barcelone qui vous aidera à vous y retrouver dans les systèmes de transport en métro TMB et FGC. Le plan du métro ci-dessous indique les lignes de métro et les arrêts correspondants pour chaque ligne. Le plan montre les lignes de métro TMB (L1, L2, L3, L4, L5, ) et aussi FGC (L6, L7, L8) ainsi que les lignes de tramway (de T1 à T4) Les cercles sur le plan du métro ci-dessous indiquent les plateformes d'échange où vous pouvez changer de ligne. Pour rendre la visualisation plus aisée, vous pouvez cliquer sur le plan pour zoomer. Nous avons également mis un lien à votre disposition vers un Plan du Métro de Barcelone détaillé et haute définition (voir ci-dessous), que vous pouvez imprimer. Plan du Métro de Barcelone - Indiquant les lignes TMB et y FGC. Barcelone lignes de Tramway Version Imprimable et Haute Définition du Plan du Métro de Barcelone (Nécessite Adobe Acrobat) Haute définition Plan de métro de Barcelone

Què és i com podem crear un PLE Saatchi Gallery Programmer à la carte un séjour d'un week-end à deux semaines à Barcelone | Les Bons Plans de Barcelone Comme toute grande ville touristique, Barcelone regorge de sites passionnants à visiter. Nous vous conseillons donc de planifier à l’avance votre séjour afin que vous puissiez profiter au maximum de la ville. Notre planning est bien chargé. Nous avons condensé, sur deux semaines, les principaux lieux à visiter à Barcelone en sélectionnant les plus emblématiques pour les premiers jours et en essayant d’organiser vos journées sur des zones proches les unes des autres afin de vous éviter de courir dans tous les sens. Un programme aux journées rythmées par trois périodes Nous avons divisé chaque journée en trois périodes (1, 2 et 3). Un programme à moduler en fonction de la durée de votre séjour ou de vos envies Nous vous proposons un ample panel de visites à faire à Barcelone et ses alentours. Il y en a pour tous les goûts et tous les profils de visiteurs seront servis. Chaque couleur représente un quartier, ce qui permettra de faciliter votre organisation dans le temps et dans l’espace.

Home Page - Palazzo Strozzi - Firenze

Related: