background preloader

Astronomia: Constelaciones

Astronomia: Constelaciones

http://www.xtec.cat/web/recursos/recursos

Interactive 3D model of Solar System Planets and Night Sky Darabuc · literatura infantil e ilustración Educació La Diputació de Barcelona treballa al costat dels ajuntaments i els dóna suport tècnic i econòmic per a la planificació i el desenvolupament de les seves polítiques educatives. Novetats Tallers de competències tecnològiques per a centres educatius Tallers pràctics basats en l'experimentació i a partir de metodologies innovadores, amb l'objectiu d'apropar als alumnes a la ciència i la tecnologia, i d'aportar eines pràctiques als docents per al foment d'aquests aprenentatges i per a l'intercanvi de coneixement amb els recursos educatius de l'entorn.

El Blog de l'Edu3.cat El 21 de juliol de 1936 es va suspendre l’Olimpíada popular de Barcelona a causa de l’aixecament feixista espanyol i l’inici de la guerra civil espanyola. L’Olimpíada popular de Barcelona, de caràcter antifeixista, havia de ser un esdeveniment esportiu alternatiu als Jocs Olímpics de Berlín de 1936 amb l’objectiu de reivindicar el veritable esperit olímpic i fomentar els valors de solidaritat i pau entre nacions, ja que els Jocs Olímpics de Berlín suposaven una apologia del nazisme i els seus valor racials i militars. El 1931, en el moment de designar la ciutat que acolliria les Olimpíades, la convulsa situació política d’Espanya va fer que el Comitè Olímpic Internacional (COI) desestimés Barcelona, una de les favorites després del gran èxit que havia tingut l’Exposició Universal del 1929, en favor de Berlín, ja que en aquell moment Alemanya encara era un país democràtic. Poc després, l’any 1933 van arribar els nazis al poder i van instaurar el Tercer Reich.

Orbiter Space Flight Simulator Educació · De dilluns a diumenge, tots els districtes de la ciutat oferiran a infants, joves i les seves famílies, com a mínim, un pati escolar obert al barri. Dimarts 1 d'abril, a les 19.00 hores, al Centre d'Interpretació del Call (placeta de Manuel Ribé, s/n), al districte de Ciutat Vella, tindrà lloc l'acte de cloenda de la 2a edició del Seminari "Holocaust i Educació", impulsat per l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona (Regidoria d'Educació i Universitats). Dissabte 29 de març, a partir de les 10.00 hores, tindrà lloc l'acte d'inauguració del nou Pati Escolar Obert al Barri situat a l'escola Palma de Mallorca (passeig Ciutat de Mallorca, 31), al barri de Porta, al districte de Nou Barris. Per aquest motiu, s'ha organitzat una festa ciutadana oberta a tothom, amb activitats lúdiques i musicals, que es desenvoluparà entre les 10 h i les 13 hores.

Núria Coma i Maria del Mar Lluelles Cacera del tresor de música (ESO) Autoria: Ramon Llanes Una cacera del tresor adreçada a l’ESO Autor: Ramon Llanes Blogs educativos - Espiral Edublogs From Ourense to the World: Postcrossing at Padre Feijoo-Zorelle es el blog de un proyecto interdisciplinar de centro en el que alumnos de varios niveles intercambian tarjetas en inglés con personas de cualquier punto del planeta empleando la direcció... Hasta la fecha (12 de febrero de 2016) el proyecto ha llegado a un total de 18 países. Hemos enviado 35 postales: 5 a Rusia, 4 a los Estados Unidos, a China y Holanda, 3 a Alemania, 3 a Taiwan, 2 a Bielorrusia, 1 a Suecia, a Japón, a Italia, a Turquía, a Bélgica, a Australia y a Nueva Zelanda. Hemos recibido 26 postales: 5 de Alemania y de Rusia, 2 de Holanda, de la República Checa y de Finlanda y 1 de Singapur, de la India, de Italia, de China, de Bélgica, de Australia, de los Estados Unidos y de Turquía.

Related:  Recursos educatius