background preloader

How the Heart Works 3D Video.flv

How the Heart Works 3D Video.flv

http://www.youtube.com/watch?v=oHMmtqKgs50

Related:  IhminenHuman body

Nuoren ihonhoito-opas - Ihonhoito - Yhteishyvä Ihon säännöllinen puhdistaminen ja hoitaminen aamuin illoin on hyvä aloittaa murrosiässä. Iholle alkaa syntyä epäpuhtauksia, kuten finnejä ja mustapäitä, yleensä murrosiässä. Ne häviävät useimmiten iän ja hormonitoiminnan tasoittumisen myötä. Ihon säännöllinen puhdistaminen ja hoitaminen tulisi aloittaa murrosiässä tai ainakin viimeistään, kun ryhtyy säännöllisesti meikkaamaan. Vaikka iholle tuleekin finnejä, pitäisi voimakkaasti kuivattavia ja vahvoja alkoholipitoisia puhdistustuotteita välttää. Ruoansulatus alkaa suussa yle.fi Tekstikoko + | - opettaja.tv Sisältö Teemapaketit opetukseen Näiden kuvien avulla näet kätevästi mitä lihasta venytät! kuva, Urheilu, Uutiset 23.01.2016 21.02, Lisännyt: Late Kaikkien tulisi venytellä aina silloin tällöin. Olitpa sitten urheilija tai sohvaperuna, tulisi kaikkien ihmisten venytellä aina silloin tällöin.

hs Fakta Yhdestä sylkitipasta löytyy jopa 800 miljoonaa bakteeria 0,5 miljoonaa valkosolua 13 Kuvaa evoluutiomme kehityksestä Välillä saattaa tuntua siltä että kehitys kulkee väärään suuntaan. Ainakin näiden kuvien jälkeen. Lähde hs Fakta Millaisia ovat hyvän ystävän tunnusmerkit? Puhutteko kavereiden kanssa ihastuksista? Miltä tuntuu olla ihastunut tai rakastunut? Onko helppoa sanoa ihastuksen kohteelle, että on ihastunut? Myrskyisä murrosikä - Aivosolut järjestäytyvät uusiin asemiin Teini-ikäisen vanhemmat tietävät, että murrosikä tuntuu muuttavan lapsen persoonallisuuden melkeinpä yhdessä yössä. Vanhempien, opettajien ja muiden auktoriteettien sana ei enää paljoa paina eikä teini tunnu muutenkaan ottavan huomioon muuta kuin omat mielihalunsa. Ennen murrosikää aivojen hermosolumassan, harmaan aineen, määrä kasvaa ja murrosiän lähestyessä määrä alkaa taas pienentyä.

6. Lisääntyminen Mitä lapsi oppii ja opettelee, miten ilmentää omaa seksuaalisuuttaan juuri tällä alueella? Lisääntyminen kiinnostaa lasta usein jossain kehityksen vaiheessa. Paljon riippuu siitä, milloin vauvojen syntyminen on ajankohtaista lapsen ympäristössä. Lapsi myös kuulee puhetta ja sanoja, joita hän kyselee. Näin ollen minkä ikäinen lapsi tahansa voi tarvita vastauksia.

"Kun pippeli on kovana, se asetetaan vauvareikään" Ei ole uusi asia, että lapset ovat kovia kyselemään. On myös täysin luonnollista, että lapsia kiinnostavat esimerkiksi seksuaalisuuteen liittyvät asiat. Monesti käy kuitenkin niin, että aikuinen hämmentyy lapsen esittäessä kiperän kysymyksen. main Murrosiässä nuori haluaa toimia itsenäisesti eikä kaipaa vanhempia neuvomaan. Yleensä murrosiässä kavereitten seura on tärkeää ja kun on joku jolle voi jakaa ajatuksia ja tunteita. Nuorten on kyettävä päättämään asioistaan ottamaan vastuu omasta elämästään ja ottaa kantaa asioihin. Murrosiässä mieliala vaihtelee paljon, tuntuu kuin olisit aikuinen, mutta olet liian nuori moneen asiaan. Välit kun tulevat sitten aikanaan selviksi mielipiteitäsi kuunnellaan sitten paremmin. Hashem Al-Ghaili - Caesarean section (C-section) Procedure

Murrosikä Murrosikä alkaa nuorilla hyvin eri iässä. Tytöillä se alkaa yleensä aikaisemmin kuin pojilla. Murrosiässä, kehossa ja mielessä tapahtuu valtavasti kasvua ja kehitystä. Usein fyysinen kehitys tapahtuu tunne-elämää aiemmin. Lisää murrosiän kasvusta ja kehityksestä. Tytöillä murrosikä alkaa yleensä rintojen aristamisella ja kasvamisella. Hashem Al-Ghaili - How Eyesight Helps You See The World

Related: