background preloader

Comprensió lectora i expressió escrita

Facebook Twitter

Ortografia i comprensió lectora. Departament d'Orientació.Compresió Lectora. Dificultades de Aprendizaje e Intervención Psicopedagógica: Dificultades de Comprensión Lectora. LECXIT. Llengua catalana. Inici Llengua Catalana Llegir i descobrir Títols Grau de dificultat 1 Molly Moon i l'increïble llibre d'hipnotisme Georgia Byng Interfase amb mosca Joaquim Carbó Què farem, què direm?

Llengua catalana

Les bruixes Roald Dahl Si puges al Sagarmatha quan fumeja neu i ventJ.Francesc Delgado Anna Frank. Recorda't dels dinosaures, Anna Maria Gabriel Janer Manila No demanis llobarro fora de temporada Andreu Martin i Jaume Ribera Bestiari Joan Oliver - Pere Quart Harry Potter i la pedra filosofal J.K. Els astronautes del MussolSebastià Sorribas L'illa del tresor (Activitats en versió completa i reduïda) Robert Louis Stevenson L'ocell de foc Emili Teixidor Tom Sawyer Mark Twain La ciutat sense muralles Oriol Vergés Somni de Tànger Xavier Vernetta La volta al món en 80 dies (Versió completa i reduïda) Jules Verne L'home invisible Herbert Georges Wells Grau de dificultat 2 Wonder. RACO DE LES PARAULES: FITXES COMPRENSIÓ LECTORA. Plantilla. Recursos de comprensió - Comprensió Lectora. Competència lingüística.

Recursos de comprensió - Comprensió Lectora

Llengua catalana. Models de preguntes de comprensió lectora, i diferents textos (tipologies textuals), tant en català com en castellà. . Lectures i preguntes de comprensió. És un document de text (word) on trobem lectures amb les seves comprensions corresponents, per a cicle mitjà (4t) El quadern virtual és un projecte que desenvolupa el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Recull de blocs de comprensió lectora. Recursos per al professorat i propostes didàctiques: Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària A mestreprimaria.com una web amb finalitats didàctiques. El portal proporciona al professorat un conjunt de recursos i serveis que el poden ajudar en el desenvolupament de la tasca educativa segons matèries i etapes. Recursos a l'Edu365 (PRIMÀRIA) Recursos a l'Edu365 (SECUNDÀRIA) WebQuest adreçada al 3r cicle de primària.

Fondo lector és un programa de desenvolupament de la lectura comprensiva. Al bloc 3 ens trobem amb... Currículum i orientació. Suport escolar personalitzat. Lectura i escriptura. Orientacions.

Orientacions millorar lectura i escriptura

Orientació millora lectura i escriptura. LIC SANT BOI DE LLOBREGAT » Blog Archive » TEXTOS DE COMPRENSIÓ LECTORA PER A 5è PRIMÀRIA. En aquest bloc podreu trobar un arxiu d’Activitats de Comprensió Lectora.

LIC SANT BOI DE LLOBREGAT » Blog Archive » TEXTOS DE COMPRENSIÓ LECTORA PER A 5è PRIMÀRIA

Textos comprensió lectora 5é primària Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres.

Velocidadycomprensionlectora.pdf (objeto application/pdf) Velocidad lectora. Deteccion de problemas. Evaluación cero - WikiDidácTICa. De WikiDidácTICa Recurso digital 1 Tipo: herramienta didáctica.

Velocidad lectora. Deteccion de problemas. Evaluación cero - WikiDidácTICa

Titulo: Test de velocidad lectora. Nivel: 1º ESO. Fuente: Consejería de educación. URL: Descripción: Es un conjunto de textos para evaluar la velocidad lectora. No ofrece contenidos respecto a la comprensión lectora, solo respecto a la velocidad. Respecto a la evaluación, la aplicación ofrece el botón “Comprobar” que muestra el tiempo dedicado a la actividad. Es importante que los alumnos no aprieten el botón "Comprobar" hasta que no haya leído el texto completo, pues la herramienta no puede detectar una posible manipulación de los resultados. Recurso digital 2. IAQSE. IAQSE. IAQSE. Activitats - Primeres lectures. Català (1r cicle) ORDENAR VINYETES - Mª Àngels Santonja - Álbumes web de Picasa. Expressió escrita i comprensió lectora. 2n CL1.doc. Comprensió lectora cicle mitjà. Aquí hi trobareu uns relats curts amb preguntes de comprensió destinats a 3er de primària.

Comprensió lectora cicle mitjà

Són textos que he trobat, no són meus, tan sols els he traduit al català.L'ovella vegetalL'ocell RocL'EverestL'ase de tres potesEl Guillem i la Blanca El senyor sense capEl ruc i el gelEl MantícoraEl gran toroEl cavallet de mar. File.php (application/pdf Objeto) Fitxes comprensió lectora Infantil i Primer.doc.