background preloader

Nuria_ayme

Facebook Twitter

Núria

Mestra i llicenciada en pedagogia.

Guia%20Pares. ZERO%20Manual%20Plan%20de%20Accion%20(2) BiblioReport: «Desconnexió», una novel·la distòpica molt recomanable. L'AUTOR Neal Shusterman és guionista i autor de nombroses novel·les.

BiblioReport: «Desconnexió», una novel·la distòpica molt recomanable

Aclamat per la crítica, ha rebut el premi de ficció Boston Globe-Horn Book Awards, per l'obra Desconnexió. Traduïda a més de deu idiomes, ha estat guardonada amb l'ALA Best Book for Young Adult Readres i el Quick Picks for Reluctant Young Adult Readers.COMENTARIDesconnexió és, com he dit, una novel·la distòpica adreçada a un públic juvenil que "enganxa" de bones a primeres, i que barreja gairebé químicament l'acció, el drama, l'amor... Desconnexió, de Neal Shusterman (Ed. Barcanova/Anaya) Títol original: unwind Traducció: Mercè Estevez Pàgines: 427 Preu: 16€ “La segona Guerra Civil dels Estats Units, també coneguda com a “Guerra interna”, va ser un conflicte prolongat i sagnant, originat per un sol punt de dissensió.

Desconnexió, de Neal Shusterman (Ed. Barcanova/Anaya)

Al final de la guerra, es va aprovar un conjunt d’esmenes a la Constitució, que es coneix com a “Tractat Vital”. (…). Entre els tretze i els divuit anys, però, els pares o les mares poden decidir “avortar” el seu fill de manera retroactiva… amb la condició que el fill, des del punt de vista tècnic, no mori. El procés pel qual és liquidat al mateix temps que és conservat en vida s’anomena “desconnexió”” Així comença aquest llibre juvenil, però jo encara estic en estat de xoc. Una plataforma lliure per a la traducció automàtica. Anuari de Maulets 1999-2000. Cuentos similares a Plens de ràbia de Pasqual Alapont Ramon. Boolino. Canoë et kayak sur la Dordogne, dans le Lot et la Corrèze avec Canoë Safaraid.

Accès Base principale de Vayrac (Lot) : Indications : dans le bourg, suivre la direction de la Dordogne et des campings.

Canoë et kayak sur la Dordogne, dans le Lot et la Corrèze avec Canoë Safaraid

Top 10 des plus belles plages de la Côte d’Azur - Vacances Vues du Blog. Ah, la Côte d’Azur !

Top 10 des plus belles plages de la Côte d’Azur - Vacances Vues du Blog

Son soleil, ses palmiers, ses calanques et… ses plages ! La côte d’Azur est un endroit merveilleux pour passer ses vacances. La mer Méditerranée y est si belle, avec ses reflets bleus azurs et son eau parfois turquoise. De nombreux campings, hôtels, locations et villages vacances sont prêts à vous accueillir et vous faire passer un séjour que vous n’êtes pas prêt d’oublier. Platges somiades. Tot i que pocs, encara hi ha alguns indrets costaners estranyament oblidats pels constructors d'urbanitzacions i d'hotels mastodòntics.

Platges somiades

Però… ¿es pot trobar la cala dels nostres somnis en plena temporada estiuenca? És una missió complicada però no impossible. Si recorrem la costa catalana des del cap de Creus baixant fins a Vinaròs i saltem a les Balears, trobarem platges i cales verges poc conegudes, racons on sovint no és fàcil arribar, però que val molt la pena descobrir. La franja que va del cap de Creus a Blanes ha estat molt explotada i objecte de grans agressions urbanístiques. El bloc dels viatges: En cotxe i acampada per França. L'agost del 2009 en Xavier Blancafort va estar de viatge en cotxe per França: Normandia, Bretanya i Perigord, i com sempre ens ho relata amb un munt de comentaris i consells: "Com gairebé cada matí, esmorzem, ens dutxem, desparem tenda, endrecem la furgoneta i marxem.

El bloc dels viatges: En cotxe i acampada per França

Fa sol. Al matí improvisarem una mica. Seguim la carretera de la costa amb la intenció d’aturar-nos en un o dos caps. El primer, sense voler, ens el salten i continuem el camí. Cómo se escribe por favor o porfavor. Es común que al escribir nos surjan dudas sobre la forma correcta de escribir determinadas palabras.

Cómo se escribe por favor o porfavor

Por ejemplo, en castellano existen algunas expresiones que nos hacen dudar sobre si son una única palabra o se escriben por separado a pesar de contar con un significado conjunto. Por este motivo, en unComo queremos ayudarte a solucionar esta cuestión y poder escribir sin faltas de ortografía. Si quieres saber cómo se escribe por favor o porfavor, sigue leyendo y toma nota. *porfavorSegún la normativa estipulada por la Real Academia Española, la palabra *porfavor escrita de manera conjunta no está aceptada. Nunca deberemos escribir esta expresión como una única palabra, ya que es totalmente incorrecto por el hecho de no existir ningún término con esta forma. Senders i PR locals - Unió Excursionista Prats de Lluçanès. RUTA DE LA BRUIXA NAPA (6 km) INICI : C/ Sant Pere - Masia del Grau Sant Pere del Grau (foto 1 i 2)La Cadira d'en Galceran El Roc Foradat (foto 3 i 4)Sant Sebastià (foto 5 i 6) 1- Sortim de Prats de Lluçanès pel carrer Sant Pere.

Senders i PR locals - Unió Excursionista Prats de Lluçanès

Al final del carrer agafem el camí que ens portarà a la masia del Grau, al costa de la qual hi ha l'església de Sant Pere. TALLER SOLIDARI DE PREPARACIÓ DE XAROP HIVERNAL. EL PRÒXIM DIMARTS 13 DE NOVEMBRE ESTAREM A BIOHORTA (carrer Barcelona,124, Girona) ELABORANT UN XAROP, DE 17:30 A 19:30 h.

TALLER SOLIDARI DE PREPARACIÓ DE XAROP HIVERNAL

El web de la Ciència. El joc se centra en el la vida de Dolors Aleu Riera (1857 - 1913), metgessa catalana i primera dona llicenciada a l'estat espanyol.

El web de la Ciència

Els temes que es tracten són, d'una banda la vida de Dolors Aleu, l'ingrés de la dones a la universitat i el context històric i social, i d'altra banda, es donaran a conèixer temes de medicina, higiene, així com el valor de la recerca científica a la societat. La tasca a desenvolupar és l'elaboració d'una guia i didàctica, i concretament: - Relacionar els continguts del joc proposats amb els del currículum escolar, i assessorar sobre l'adequació d'aquests. - Proposar activitats complementàries per desenvolupar els continguts del joc.

Lliçons i exercicis de gramàtica. Tema_22_paralisis_laringeas_disfagia_traumatismos_traqueotomia.pdf. Disfonía. Parálisis de cuerda vocal. ¿ Qué es una parálisis de cuerda vocal ? En la parálisis de cuerda vocal, una o ambas cuerdas vocales carecen de movimiento, quedando fija en una posición (recordemos que existen 2 cuerdas vocales, una derecha y otra izquierda). El movimiento de las cuerdas vocales es necesario tanto para producir sonido como para respirar y tragar adecuadamente. Cuando existe parálisis de cuerdas vocales una o todas estas funciones pueden estar alteradas. Borsa1415.

PER ORGANITZAR

Infants i joves. Cooperativisme. Escoles Alternatives Part 1. Escoles Alternatives Part 2. Documentals. Materials formatius. Recursos educatius. Gent. Entreteniment. ONG. Mitjans de comunicació. Els blocs que segueixo.