background preloader

Flera ämnen

Facebook Twitter

15/16. NE.se. Lärportalen. Lektion.se. Länkskafferiet - Upp till 12 år. Gratis i skolan - stort utbud av gratis skolmaterial. Webbmagistern. Skolplus! Unga Fakta - en sajt för nyfikna!

Elevspel.se - Kunskapsspel för barn. IKT i Skolan, del 28: Appar till Chrome. Googles webbläsare Chrome används av fler och fler.

IKT i Skolan, del 28: Appar till Chrome

Jag tror att många skolor kommer att köpa Chromebooks till sina elever de närmaste åren, vilket kommer att öka användningen av Chrome som webbläsare än mer. En sak som många inte tänker på är att det går att ladda ner appar från Chrome web store. I del 28 av serien tips på IKT i skolan tittar jag på appar som kan vara användbara. Gå till Chrome web Store och i sökrutan uppe till vänster skriver du in namnet på den app du vill söka efter/ladda ner. 3D Tin 3d-modellering i din webbläsare 3DView 3D modellering och utskrifter Ambient Aurea Bakgrundsljuseffekt på ditt fotografi med endast ett klick Any.do Hantera att-göra listor AudioSauna Skapa, mixa och loopa musik Awesome new tab page Skrädddarsy hur det ser ut när du öppnar en ny flik i din webbläsare Biodigital human Undersök människokroppen i 3D Brilliant Utmaningar för de som är intresserade av matematik och naturvetenskap Calmly writer En texteditor utan störande moment Can I strem it?

Hem - Kunskapshubben. #mellanstadiebloggen – En inspirationsbank för mellanstadiet! Gratis svarstjänst från Sveriges bibliotek. Textäventyr. Skolbanken. Change your thoughts and you can change your world! Appar som stöd - Appar som ger stöd vid kognitiva eller kommunikativa svårigheter. Hem - Samarbeta smartare - LibGuides at Linnéuniversitetet. See guide in English.

Hem - Samarbeta smartare - LibGuides at Linnéuniversitetet

Detta är en guide till digitala verktyg som du kan ha nytta av i dina studier. Vi ger bara ett axplock och det finns säkert många bra verktyg som inte finns med här. Alla verktyg är gratis men vill du ha flera finesser och bättre lagringskapacitet har de flesta även en betalversion. I ditt kursarbete kommunicerar vi främst vi lärplattformen (MyMoodle) men de verktyg som presenteras här kan ses som komplement. Hör gärna av dig om du saknar något. Kunskapsstjärnan. Khan Academy. Alpha: Computational Intelligence. Gåspennan - pedagogiska sånger till olika ämnen. En webbplats om studieteknik från UR. Bildstöd. Barnsidan. Matte, klockan, svenska och engelska. Tycker ditt barn att det är tråkigt att träna på multiplikationstabellen och de andra räknesätten?

Barnsidan. Matte, klockan, svenska och engelska.

Här hittar du massor av roliga länkar, till övningar och roliga mattespel! Klicka nedan på den blåfärgade texten för att komma till önskat område. Du och ditt barn kommer inte att bli besvikna! Det finns även lite länkar till spel och övningar om klockan. Matematik - För de allra yngstaTiotal och entalMixade räknesättFör de lite äldre barnen Lär dig siffrorna med radioapan! Klicka på bilden för att höra vad siffrorna heter och för att lära dig hur de ser ut. Katten musen tiotusen Minisebran Klicka på bilden för att ladda hem Minisebran . Räkna 1-5 med ankor Klicka på bilden för att spela. Räkna 1-10 med ankor Klicka på bilden för att spela. Klicka på bilden för att spela. Smäll ballongerna i rätt ordningsföljd. Skjuta på ankor. Klicka på bilden för att spela. Klicka på bilden för att spela. Klicka på bilden för att spela. Räkna hjärtan och skjut frukter Klicka på bilden för att spela. Ekorren Mult. Papunets spelsidor.

Pussel 2 Ritprogram Grottorna vid Dimmornas flod Att ta hand om en hund Leta efter djuret Snigelspel Morotsspel Memory med färger och former Hur björnen miste sin svans Planet X.

Papunets spelsidor

Hulya Basaran - digitala tips. Upptäck och spara kreativa idéer Det finns mer att titta på ...

Hulya Basaran - digitala tips

Kom och titta på allt annat som finns här! Han skapar en oas på taket med Pinterest Gå med i Pinterest och hitta (och samla!) Allt som inspirerar dig. Hoppsan! Eller Tillbaka Anpassa min registrering med information från webbplatser som jag har besökt.Läs mer Fortsätt som företag Genom att skapa ett konto godkänner du Pinterests villkor och sekretesspolicy. miljarder pins att utforska sekunder att registrera sig (gratis!) Om Pinterest Blogg Företag Villkor och sekretess Hjälp iPhone-app Android-app Upptäck Pinterest: Trädgårdsarbete Resor Barn Bröllop Humor Citat Gör det själv Design Djur Webbplatskarta Internationellt Hulya Basaran Lärare i svenska som andraspråk i en förberedelseklass, skolår 1-6.

APPAR. Applistan jan 2014 ut. Skolappar.nu - Recensioner av appar för förskola och skola. Gratis Arkiver - Teaching Funtastic.