background preloader

Flera ämnen

Facebook Twitter

Lärportalen. Skolbanken. Change your thoughts and you can change your world! 15/16. NE.se. Länkskafferiet - Upp till 12 år. Start. Bra sidor på nätet (Karin) Gratis i skolan - stort utbud av gratis skolmaterial. Webbmagistern.

Unga Fakta - en sajt för nyfikna! Gåspennan - pedagogiska sånger till olika ämnen. Bildstöd. Barnsidan. Matte, klockan, svenska och engelska. Tycker ditt barn att det är tråkigt att träna på multiplikationstabellen och de andra räknesätten?

Barnsidan. Matte, klockan, svenska och engelska.

Här hittar du massor av roliga länkar, till övningar och roliga mattespel! Klicka nedan på den blåfärgade texten för att komma till önskat område. Du och ditt barn kommer inte att bli besvikna! Det finns även lite länkar till spel och övningar om klockan. Matematik - För de allra yngstaTiotal och entalMixade räknesättFör de lite äldre barnen Lär dig siffrorna med radioapan! Klicka på bilden för att höra vad siffrorna heter och för att lära dig hur de ser ut.

Katten musen tiotusen Minisebran Klicka på bilden för att ladda hem Minisebran . Räkna 1-5 med ankor Klicka på bilden för att spela. Räkna 1-10 med ankor Klicka på bilden för att spela. Klicka på bilden för att spela. Smäll ballongerna i rätt ordningsföljd. Skjuta på ankor. Ewas länkar för lågstadiet. Blandat Faktabanken Länkar med frågor och svar inom alla tänkbara ämnen.

Ewas länkar för lågstadiet

Fria Nationalencyklopedin Här hittar du korta förklaringar till alla NEs uppslagsord. Länkskafferiet Skolverkets stora länkskafferi där du klickar dig vidare till allt mellan himmel och jord. Pics4Learning Här finns bilder som är gratis för elever att använda till sina arbeten. Unga fakta Här hittar du fakta om allt från stjärnor & planeter till däggdjur, världshav, dinosaurier och grekisk mytologi. UR Barn Lär dig om vulkaner, rymden, människokroppen och mycket mer på Utbildningsradions sida för barn och unga. Webbmagistern Testa dina kunskaper i olika ämnen. Wikimedia Commons.

Hulya Basaran - digitala tips. Upptäck och spara kreativa idéer Det finns mer att titta på ...

Hulya Basaran - digitala tips

Kom och titta på allt annat som finns här! Han skapar en oas på taket med Pinterest Gå med i Pinterest och hitta (och samla!) Allt som inspirerar dig. Hoppsan! Eller Tillbaka Anpassa min registrering med information från webbplatser som jag har besökt.Läs mer Fortsätt som företag Genom att skapa ett konto godkänner du Pinterests villkor och sekretesspolicy. miljarder pins att utforska sekunder att registrera sig (gratis!) Om Pinterest Blogg Företag Villkor och sekretess Hjälp iPhone-app Android-app Upptäck Pinterest: Trädgårdsarbete Resor Barn Bröllop Humor Citat Gör det själv Design Djur Webbplatskarta Internationellt. Ordboken.nu - Siten för dig som vill hitta ordböcker, lexikon, uppslagsverk, ordlistor m.m. APPAR.

Applistan jan 2014 ut. Skolappar.nu - Recensioner av appar för förskola och skola. Elevspel.se - Kunskapsspel för barn.