background preloader

Home - Mr Printables

Home - Mr Printables

https://mrprintables.com/

Related:  pysselPrintablesPysselsidor

Zentanglade vimplar med bokstäver Jag gillar zentangle! Till dotterns födelsedag fick jag för mig att göra vimplar med bokstäver och zentangelmönster. GRATTIS SIGRID, skulle det stå. Det behövdes bara sex olika bokstäver.... Så jag satte igång och medan jag satt där och zentanglade kom jag på att det här kunde jag ju dela med mig av... Trollpyssel Här har ni möjlighet att printa ut antingen muminfigurer av Tove Jansson eller trollfigurer av årets konstnär Brian Pilkington. Med bifogade trollpyssel har ni möjlighet att utveckla er egen aktivitet. Förslag till idéer till Brian Pilkingtons trollklipp:

Girl(g)ang Vad du behöver: Valfri kartong till venustecken, gärna lite tjockare. Jag valde silver pga fiint! Om girlangen ska skådas från båda håll, alltså inte hängas mot en vägg, kan en med fördel välja ett dubbelsidigt papper. Papper till schablon Penna Sax Tråd Lim Skapligt enkelt i bildundervisning Hur kan Skapligt Enkelt vara till hjälp i undervisningen? Målet med Skapligt Enkelt har aldrig varit att bli en heltäckande bank för att täcka det centrala innehållet för ämnet bild, men en del av de tips som finns här kan användas i bildundervisning i skolan. Se det som tips till det praktiska arbetet och utforma sedan själv lektionen med syfte och kunskapskrav i åtanke. Nedan ger jag exempel på uppgifter som skulle kunna passa till de olika delarna i det centrala innehållet. Det är svårt att göra uppdelningen 1-3/4-6 då många uppgifter går att anpassa till åldrarna.

Jul-granar av gamla tidningar Under åk 4:s sista bildeftermiddag fick eleverna skapa Jul-granar genom att återanvända gamla tidningar. ”Att återanvända bilder i det egna bildskapandet är ytterligare ett sätt att vidga utrymmet för bildframställningen. Det sker genom att ta tillvara redan framställda bilder, material och föremål och använda dem i nya sammanhang. Återanvändning är ett kreativt sätt att förhålla sig till existerande ting i sin omgivning – även mer okonventionella sådana.” Språklekar, språkverktyg - folkhalsan.fi Vi har samlat språkstimulerande lekar i en databas dit du kan logga in! Lekarna riktar sig till barn från ett år och uppåt. Genom lek kan du stimulera barnets språkutveckling. Lekarna passar bra för dig som vill ha nya ideér på språkstimulerande lekar och aktiviteter, till exempel i skolan, på dagis, eftis eller hemma om du vill stöda ditt barns språkutveckling. Materialet i lekdatabasen baserar sig på material som tidigare skapats inom språkprojekt på Folkhälsan.

Hej Regina! Pyssel Publicerad 16 maj 2014 Vår inneboende/Mattias bror/räddaren i nöden bjöd på gräddglass när vi som mest behövde det och glassen kom i en fin förpackning som jag tog vara på Med en mindre burk sparade jag ett lagom stort hål att plantera i och sen fyllde jag på med gips och lät stå i två dygn. Enkelt pyssel till Alla Hjärtans Dag - vika pappershjärtan till girland - Helena Lyth Ett enkelt och vackert pyssel till Alla Hjärtans Dag. Jag älskar att pyssla i papper och många idéer ligger och gror tills det blir rätt läge att testa och skapa. Just pappershjärtan av solfjädersvikta papper hade jag tänkt länge på. Nu till alla hjärtans dag var det väl ypperligt att sätta tanken till verklighet. Min idé var att göra just en girland men tvekade då hjärtanen var så fina i sig själva. Fast hittade liksom inget ställe att ha dem då så jag fortsatte med girlandidéen.

Vad har pyssel, jul och bild med varandra att göra? Tidigare år när jag lagt upp förslag på jul- och påskpyssel har det oftast varit några bildlärare som varit kritiska. Kritiska för att ”pyssel”inte är riktigt skapande. Vem bestämmer det? Lyssnade i dag på när man på radion diskuterade den nya programserien ”Konstnärsdrömmen”. Gratis material att ladda ner - My.Perfect.Baby.se Här samlar vi gratis material för barn med funktionsnedsättningar inom områdena diagnos/syndrom/språkstörning. Teckenmaterial, böcker, tips,lek och rapporter, etc. Tipsa oss gärna om mer på kontakt@myperfectbaby.se Böcker i pdf fil Det blev ett barn I boken Det blev ett barn berättar nio familjer öppenhjärtigt om den första tiden som föräldrar till ett barn med Downs syndrom.

- Det bästa med Monthly Makers(förutom att jag själv får en spark i baken att testa på något nytt varje månad) är att jag har hittat till så många kreativa bloggar där skapande står högt i kurs. Jag trillade över ett inlägg härifrån med ett så sött bokstöd i betong. Jag älskar ju djur och försöker få in dem i min inredning på alla möjliga sätt. Men eftersom jag ännu aldrig testat att göra något i betong fick min variant bli i gips, lite mer lättarbetat och fantstiskt fint. Du behöver en form (ett tomt mjölkpaket funkar verkligen utmärkt), ett plastdjur, sprayfärg och gips. Skär mjölkpaketet i den storlek du vill ha på ditt bokstöd.

Free Halloween Templates! I detta inlägg blir det massor gratis Halloween templates. Mer hittar ni också i min facebookgrupp Ihjärtat av läraryrket. Samt i min Inspogrupp på Instagram med enbart pyssel o skolaktiviteter Mitt Roliga Klassrum Klicka på bilderna för att komma till de olika printables. Olika masker till halloweenpartyt kanske som eleverna själva kan måla.! Färgläggningssidor att kanske ha som extra uppgift.

Inspirami - DIY: Förvaringskorg av tapet I vår hall har vi numera en hylla som räcke till trappen och jag har försökt hitta förvaringskorgar till den men än så länge har jag inte hittat några som passar måttmässigt. Så då tänkte jag såklart att det borde gå att göra egna. Eftersom vi fick tapet över när hallen tapetserades tänkte jag att jag kunde använda den. Men efter att ha gjort en korg på det här sättet kände jag att nja det får nog räcka med en. Att göra/fläta själva korgen var roligt...men att vika alla längderna var inte min grej helt enkelt, alldeles för enformigt och så fick jag ont i tummarna av allt vikande (nej jag skojar inte haha).

Pysseltajm - Gör egna bokmärken Som jag skrev i det här inlägget funderade jag på att göra en tutorial för att göra egna bokmärken, vilket vissa av er gärna ville se. Så.. här är den!

Related:  Free Resourcessites pour les fillesDIYPapertoys Personnagesressourceseveryday design enfantsEnfants mode et jouetsLesson plansArtsArtsPaper RelatedSites éducatifs pour matériels