background preloader

MATTESPEL.NU - Matematikspel online för alla åldrar

MATTESPEL.NU - Matematikspel online för alla åldrar

http://mattespel.nu/

Related:  MatematikMatteonline

Barnsidan. Matte, klockan, svenska och engelska. Tycker ditt barn att det är tråkigt att träna på multiplikationstabellen och de andra räknesätten? Här hittar du massor av roliga länkar, till övningar och roliga mattespel! Klicka nedan på den blåfärgade texten för att komma till önskat område. Du och ditt barn kommer inte att bli besvikna!

Träna huvudräkning - VAKSALASKOLAN Bli bättre på huvudräkning Här kan du öva huvudräkning i de fyra räknesätten i din egen takt. Välj ett talområde från lätt till svårare. Välj ett räknesätt i taget eller blandad räkning. När du blir duktig kan du välja snabb huvudräkning och se hur många tal du hinner räkna på 60 sekunder. Du kommer att bli bättre och bättre ju mer du övar

Matematik spel Spel som lär dig siffror och att räkna. Öva upp den grundläggande taluppfattningen med en abakus eller öva på de fyra räknesätten. Du lär dig matematik genom lek i dessa spel. Matematik - goeasy Hoppa till innehåll På denna sida har vi samlat mängder med live länkar till både spel och sidor där eleverna kan träna på matte och lärare kan få idéer till nya lektioner och övningar. Surfa runt och hitta din favorit. Planeringen gör jag till undervisning Att planera undervisningens innehåll och struktur tillsammans med eleverna är varken tidskrävande eller något slag av extra arbete. Att planera tillsammans med eleverna gör jag till undervisning och därmed är planeringen lektioner. När vi planerar tillsammans och låter planeringen vara en naturlig del av skolvardagen innebär det att eleverna tar ett naturligt ansvar för sina studier, utövar ett inflytande över sina studier, utövar ett inflytande över det inre arbetet i skolan och rent konkret får möjligheten att utveckla sin förmåga att arbeta i demokratiska former. När jag planerar tillsammans med mina elever utgår jag självklart ifrån att mina elever både vill och kan ta ett personligt ansvar för såväl inlärning som för hur arbetet i skolan kan utformas.

Kängurun Hoppa till huvudinnehåll »»» Kängurun 2016 - resultat Nämnarenartikel: Känguru utan gränser Ja, tack! Jag vill ha en mejlpåminnelse inför nästa års Kängurutävling! Diplom »»» Ladda ner diplom "För deltagande i Kängurutävlingen" »»» Ladda ner diplom "För goda resultat i Kängurutävlingen Lärmiljö, öppet klassrum, länder, flaggor, bråk och möbler #skolstart helt enkelt. Dagens läraravtryck – Då har det börjat. Läsåret 2014-2015. Jag, min kollega och ytterligare en person ska ha hand om våra 50 tvåor. Vi ska guida dem igenom deras andra skolår. Vi hoppas kunna väcka och bevara nyfikenhet, lust och självkänsla hos samtliga. Mattemaskin Det här är den nya mattemaskinen. Hjälp oss att göra den ännu bättre! Rapportera gärna i felformuläret om något inte fungerar som det ska så rättar vi till det. Vi håller på att sätta ihop lista med frågor och svar, bidra gärna med din fråga om det är något du undrar över. Har du några frågor om hur mattemaskinen fungerar?

Träna klockan 4 sekunder sedan: Någon fick alla rätt på nivå 7. Fem i som tog 10 minuter. 27 sekunder sedan: Någon hade problem på nivå 2. Halvtimmar som tog 2 minuter. 1 minut sedan: Någon hade problem på nivå 1.

Related: