background preloader

Pkotro

Facebook Twitter

Petri Kotro

An entrepreneur I am.

Miten pääsee suurituloiseksi?

Ensinnäkin kannattaa syntyä mieheksi. Ja vuonna 1975. Jos nimittäin on sattunut syntymään vuonna 1975, on todennäköistä, että kuuluu parhaiten ansaitsevaan joukkoon suomalaisia (miehiä). Tulojen kannalta kannattaa syntyä myös ei-ulkomaalaistaustaiseen perheeseen. Jos kuitenkin sattuu naiseksi syntymään, parhaiten ansaitsee, kun on syntynyt vuonna 1976. Edellinen on tietenkin kärjistävää tilastojen lukua. Eri ikäisten suomalaisten tuloja on tarkasteltu ja vertailtu nyt ensimmäistä kertaa uudella tavalla. Vuoden 2019 perusteella suurituloisin ikäluokka oli siis miehissä vuonna 1975 syntyneet ja naisista vuonna 1976 syntyneet. – Tässä on tarkasteltu vain vuotta 2019 eli ei voida sanoa, onko aina sama ikäluokka eri vuosina hyvätuloisin, Tilastokeskuksen yliaktuaari Kaisa-Mari Okkonen sanoo.

Eri ikäryhmien ja sukupuolten palkkoja on tilastoitu ja tutkittu vuodesta toiseen. Mielen matka tuonpuoleiseen eli miten palkittu tietokirjailija kokeili huumeiksi luokiteltuja aineita valvotusti ja sukelsi henkisyyteen - Mielipide. Tunnustetun professorin uusin tietokirja vie psykedeelien maailmaan, joka on uudelleen avautunut tutkimukselle.

Mielen matka tuonpuoleiseen eli miten palkittu tietokirjailija kokeili huumeiksi luokiteltuja aineita valvotusti ja sukelsi henkisyyteen - Mielipide

Onko lähipiirissäsi nelivuotias? Onnittelut. Voit päästä hänen siivellään tutkimattomille poluille. UpCloud – Servers. Taitonetti - Suomen suurin valikoima käytettyjä tietokoneita. Naisilla ulkonäön tuottamaa hyötyä paheksutaan, miehillä taas ei – väitös: suomalaiset luulevat olevansa vain vähän ulkonäkökeskeisiä. Suomalaisilla on lukemattomia sanontoja, jotka liittyvät ulkonäköön: Kauneus on katsojan silmissä.

Naisilla ulkonäön tuottamaa hyötyä paheksutaan, miehillä taas ei – väitös: suomalaiset luulevat olevansa vain vähän ulkonäkökeskeisiä

Rumat ne vaatteilla koreilee. Yksi tykkää äidistä, toinen tyttärestä... – Ne kaikki korostavat sitä, että Suomi on maa, jossa ulkonäkö ei ole tärkeää tai se ei vaikuta elämän kulkuun. Ja sehän on hyvin yksinkertaistava tulkinta, sanoo ulkonäkötutkija Erica Åberg. Samalla kun hän kiistää korostetun taipumuksemme luonnollisuuteen ja vaatimattomuuteen, hän muistuttaa ihmisen luontaisesta tavasta tehdä päätelmiä ulkonäön perusteella. InfraNodus: Generate Insight Using Text Network Analsysis.

Bitcoin Mining Now Uses More Electricity Than Argentina. Mining for bitcoin is now consuming more electricity than the entirety of Argentina, suggests an energy tracker run by Cambridge University.

Bitcoin Mining Now Uses More Electricity Than Argentina

Bitcoin is a digital cryptocurrency craze that has taken over the internet, requiring no physical form or bank to be used, created through a process called mining. Mining is essentially using powerful computer components – particularly graphics cards – to verify bitcoin transactions, a process that then creates bitcoins for the user. The Music Man - A Community Of Talent, Information and Opportunity. Bitcoin (BTC) surge renews worries about its massive carbon footprint. Jättimäinen alue vapautuu rakentamiselle Etelä-Helsingissä ja muuttaa merellisen maiseman täysin – tutkija: “tässä rakennetaan lähiökaupunkia” Kansallismaiseman muokkaus jatkuu Helsingissä.

Jättimäinen alue vapautuu rakentamiselle Etelä-Helsingissä ja muuttaa merellisen maiseman täysin – tutkija: “tässä rakennetaan lähiökaupunkia”

Kauppatorin ympäristön ilme muuttuu todennäköisesti dramaattisesti lähitulevaisuudessa, kun Makasiinirannan ja Olympiarannan rakentaminen käynnistyy. Alue on tuttu Vanhasta kauppahallista ja ruotsinlaivoista. Se on Laivasillankadun ja merenrannan välinen kaistale, joka alkaa Kauppatorilta ja päättyy Olympiaterminaalin eteläpuolelle. Alueelle on kaavailtu uutta arkkitehtuuri- ja designmuseota, mutta se on todennäköisesti vain pieni osa alueelle nousevaa rakennusten kokonaisuutta. Tarjolle tuleville tonteille on mahdollista rakentaa parikymmentä metriä merenpinnasta nousevia taloja ja jopa sitä korkeampia, jos perustelut ovat riittävän painavia. Helsingin kaupunki järjestää alueesta laatu- ja suunnittelukilpailun tänä keväänä, ja alueen suunnittelun periaatteet on jo julkaistu. SYR Handel Aleppotvål Med 8% Lagerolja - Glimja.se. Who we are Our website address is:

SYR Handel Aleppotvål Med 8% Lagerolja - Glimja.se

Internet World Stats - Usage and Population Statistics. Science and Technology News and Videos.

3d software

Magneettinen ja valkokankaana toimiva valkotaulu. Valkotaulutapetti on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten sen lisäksi että se näyttää hyvältä, se toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Magneettinen ja valkokankaana toimiva valkotaulu

Joustava ja leikattava rakenne mahdollistaa tavallisen suorakulmion lisäksi rajattoman määrän erilaisia valkotaulumalleja. Mahdollista asentaa myös kuperille tai kaareville pinnoille. Asennettavissa pystyyn tai vaakaan. Valkotaulutapetteja on saatavilla 4 erilaista. Chick Corea: The Store. Myytti tiiviistä ekokaupungista – eli kertomus siitä miten ajatusharhasta tuli vallitseva totuus. Monilla ilmastonmuutoksesta huolta kantavilla kaupunkilaisilla saattoi hetkeksi mennä pasmat sekaisin, kun Helsingin Sanomat äskettäin (8.8.) uutisoi Aalto-yliopiston tutkimuksesta, jonka mukaan tiiviisti rakennetuilla kaupunkialueilla asuvat ihmiset tuottavatkin enemmän ilmastopäästöjä kuin väljemmillä laita-alueilla asuvat.

Myytti tiiviistä ekokaupungista – eli kertomus siitä miten ajatusharhasta tuli vallitseva totuus

Ainakin yksi hämmentyneistä oli vihreä vaikuttaja Osmo Soininvaara, joka tuomitsi saman tien (HS. 10.8. ja 11.8.), että moinen väite oli tutkijoilta suorastaan ”moraaliton teko”. Yleinen, vakiintunut käsitys kun on, että yhdyskuntien tiivistäminen on ekologista. Academic Journals and Research Community. Andrée's Arctic balloon expedition.

Miten Wienissä onnistutaan yhdistämään kohtuuhintainen ja laadukas asuminen? Yksi syy on kunnallisen hallinnon vahva rooli.

Miten Wienissä onnistutaan yhdistämään kohtuuhintainen ja laadukas asuminen?

Wienin kaupunki on suuri ja aktiivinen maanomistaja sekä hallitsee kaavoitusta. Rakentamishankkeet pyritään viemään läpi isoina hankekokonaisuuksina, joissa tuotetaan tiivistä kaupunkirakennetta. Viheralueet, julkiset liikenneyhteydet ja palvelut rakennetaan ennen asuntotuotantoa, ja 1000m² tontille asuinpinta-alaa rakennetaan vähintään 3000m². Tällainen e=3 tonttitehokkuus on varsin korkea, siitä huolimatta, että Wienissä asuinpinta-aloihin lasketaan mukaan myös 50 % parvekkeiden pinta-aloista, toisin kuin meillä Suomessa. Tiiviin rakentamisen ympärille jätetään isoja rakentamattomia alueita. Cost of Living in Buenos Aires. Updated Prices Jan 2021. Living as an expat in Buenos Aires - Eurohome.

Comping using drop-2 voicings. Mietendeckel-Gesetz: Was Sie vor der finalen Abstimmung in Berlin wissen müssen. This “unfolding house” comes prefabricated and can be assembled in less than 3 hours!

Finland - the politics of stagnation and pompouseness

Places to go, or just pictures for boosting imagination. Futurism and history of futurism. Architecture and stuff of built environments. Great vehicles like planes, zeppelins, old cars and boats. Customer acquisition, blogs and other net audience stuff. Own experiments in the net: Periscope etc. Sustainable Development Misconception Study 2020. Monkeys do better than people in Sweden, Denmark, Norway and Finland on sustainability facts!

Sustainable Development Misconception Study 2020

We have a brand new test with 18 questions related to the UN Sustainable Development Goals (SDGs) which we tested on people in four Nordic countries. Most humans got 1 to 4 correct answers. They would have scored better if they had closed their eyes and picked answers randomly, as all questions had three answer options which means that the average monkey (or human with closed eyes who don’t know what answers they choose) would pick the right answer every third time, by pure luck, giving them 6 correct answers. All four countries did equally badly. Tulot ja kulutus. Sisällysluettelo Yksityisten henkilöiden tulot ja verot 2018 Lähde: Tilastokeskus, Veronalaiset tulot Tiedot Excel-muodossa (xlsx) Päivitetty: 23.3.2020 Keskimääräiset veronalaiset tulot 2018.

Uusi auto edullisesti käyttöösi kuukausimaksulla. Kassandran huuto – Trainers' Housen ja Jari Sarasvuon talkshow. Jakso 1 – Heikki Malinen: Koituuko vuoden 2020 talouskriisi yritysten, euron ja yhteiskuntien kohtaloksi? Sinulle ei liene tarpeen kertoa, että käsillä on katastrofaalisen kriisin ainekset. Miten tässä lopulta käy? Sitä ei kukaan ei tiedä. Eikä edes skenaarioista olla yksimielisiä. GnS Economicsin perustaja ja toimitusjohtaja, Helsingin yliopiston dosentti, taloustutkija Tuomas Malinen on pukenut tilanteen uhkat kolmeksi mahdolliseksi skenaarioksi.

(40) The corporate coup d’etat, RT Documentary. Kapitalismi yllätti kokoomuksen - Häiriköt-päämaja. ”Nythän on käynyt niin, että Caruna ja muutkin sähköyhtiöt – eivät tosin kaikki – ovat monopolinsa turvin suorastaan ryöstöhinnoitelleet”, toteaa kokoomuksen Ben Zyskowicz vuonna 2020. Apuun hän huutaa demaripääministeriä. Loppuvuodesta 2013 Jyrki Kataisen (kok) hallitus teki virheen, johon sen ajoi sokea ideologia. Hallituksen talouspoliittinen ministerivaliokunta poisti sähköverkkojen ylläpitämisen valtionyhtiö Fortumin strategisista tehtävistä ja tämän päätöksen myötä avattiin tie myydä yhtiön sähkäverkot Carunalle. Loppu onkin sitten tuttua tarinaa: Caruna on nostanut hintojaan, asiakkaat ovat voimattomina puineet nyrkkejään ja tämän jälkeen Caruna on jälleen nostanut hintojaan. Sähköverkko on niin sanottu luonnollinen monopoli. Projects - Skullmapping. QAnon-ilmiö Suomessa — vaarallinen joukkoharha leviää nopeasti sosiaalisessa mediassa. Study reveals world’s most walkable cities.

- Maustaja. Valtio maksaa 28 % Suomessa maksettavista vuokrista. 10 Bars at the End of the World. People have found ways to live in the most inhospitable places on Earth. Nearly immediately after finding a way to survive, they have found a way to get drunk. Oribi. The Early Pitch Decks Of 21 Startups Before They Became Billion-Dollar Companies.

CV – Tiina Vehkaperä. Voima Ventures. CO2 Affects our Thinking. Did you know that elevated levels of… Huomasitko? Työaika lyheni jo: Suomalainen uhraa elämästään työlle nyt selvästi pienemmän osuuden kuin 90-luvulla. Suomalaisia patistellaan sinnittelemään työelämässä entistä pidempään, jotta eläkepommi ei räjähdä tai järjestelmä luhistu (siirryt toiseen palveluun). Ja keppi-porkkana -yhdistelmä toimii. Eläketurvakeskuksessa (ETK) saadaan riemuita tiedoista (siirryt toiseen palveluun), joiden mukaan eläkkeellesiirtymisikä on noussut selvästi. Eläkkeellesiirtymisiän odote on noussut vuodessa 0,2 vuotta nuoremmalla väellä ja 0,3 vuotta hiukan vanhemmalla. ETK käyttää mittarina eläkkeellesiirtymisiän odotetta, jota ikäluokkien koon vaihtelut eivät heiluttele.

Valtion taiteilija-apuraha 298 taiteilijalle.

Global news sites; glimpses from different angles

Grassroot, sustainability, beams of light. Tarinoita kullasta ja ohjeita kullankaivajalle. Persujen ampumaharjoituskohu vain jäävuoren huippu, puolueen natsiyhteydet perattava maanlaajuisesti – Varis. Julkaisimme keskiviikkona 10. heinäkuuta 2019 artikkelin, jossa esiteltiin äärioikeistoa yhteenkokoa Kansallismielisten liittoumaa (KL). Tekstissä kerrottiin, että KL on järestänyt muun muassa salaisia leirejä, joissa on ollut mukana niin perussuomalaisten aktiivijäseniä kuin uusnatseja Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen (PVL) johtajaa myöten. Ainakin viimeisimmällä puolijulkisella leirillä ohjelmaan on kuulunut mm. ampumaharjoituksia jousipyssyillä ja ilmakivääreillä.

Järjestön itse kirjoittamassa leiriraportissa kuvataan natsijohtaja Antti Niemeä ampumassa ilmakiväärillä, kun taas toisessa kuvassa näkyy ihmiskasvoista tehdyt maalitaulut, joista kasvot oli sensuroitu hymiöillä. Pian jutun julkaisun jälkeen Twitterissä alettiin selvittää keiden ihmisten kuvia KL:n julkaisemissa sensuroiduissa kuvissa on taustalla. Vasemmistopoliitikoista tehtyjen maalitaulujen ammuskelusta tekemämme päivitykset lähtivät leviämään kulovalkean tavoin sekä Facebookissa että Twitterissä. It’s ‘digital heroin’: How screens turn kids into psychotic junkies. The best gift—Mini Pocket Sax – Wiseho. The Arab world in seven charts: Are Arabs turning their backs on religion? - Rustarventures (28.05.2019) Caught On Camera: How Iceland Is Slaughtering Endangered Blue Whales - Green World Warriors. Laptop, nature, outdoor, people, farm, meadow, play, flower, seat, view, meeting, internet, tablet, crop, communication, asia, freedom, agriculture, lifestyle, thailand, vietnamese, outside, kids, children, happy, happiness, talking, boys, plantation, fun.

Knower’s Louis Cole - Modern Drummer Magazine. [concerto] - Pat Metheny, Joni Mitchell, Jaco Pastorius, Michael Brecker - Shadows And Light. International Freighter Voyages Pfeiffer - IFR 052 - Inland Voyage – On Rivers and Canals. Miksi Greta Thunbergin kasvukriiikkiä sensuroidaan? AZLyrics - Song Lyrics from A to Z. Karttapaikka - Maanmittauslaitos. A town in Italy is selling abandoned homes for just $1. Here's what the properties look like. Etusivu - Saatsi Arkkitehdit.

The Jazz Standards Progressions Book (PDF version) Navetta.com - Vanhat rakennukset ja varaosat. Työnteko - ihmislajin oikeus ja ominaisuus - VARTIAINEN. 28 353 660 hotelli- ja majoituspaikkavaihtoehtoa eri puolilla maailmaa. Varaa hotellisi nyt! Venice: Imagine Math. Gardner's Theory of Multiple Intelligences. Mulkerot – Patsaalle korotettujen suurmiesten elämäkertoja. Kruununhaassa asuva Pekka Hietaniemi karsastaa joukkoliikennettä ja omistaa niin BMW:n katumaasturin kuin avomallisen Audinkin – Helsingissä se on jo kapinallista - Kaupunki.

Kolumni: Ruokavirasto on kuin satu keisarin uusista vaatteista – kokkien esiin nostama pula ruhonosista kertoo vallitsevan opin kriisistä. An Artist, a Shantyboat, and the Lost History of American River Communities. Microscale Bio-mimetic Robust Artificial Intelligence Networks (μBRAIN) - DARPA-PA-18-02-03. 1000X Zoom 1080p Microscope Camera – TopNuggit. CrowdFarming. About Viima. Valuemate. The business of Patreon. OpenRailwayMap. A controversial startup that charges $8,000 to fill your veins with young blood is opening its first clinic. Europe : Night Trains. » Companies. DataViz History: Leonardo da Vinci’s Vitruvian Man. International Year of the Periodic Table. Maahanmuutto: Irakilaisten osuus peräti 12 prosenttia Suomessa vuonna 2017 tehdyistä raiskauksista. Radioasemat Helsingissä, Suomi / Radio stations in Helsinki, Finland — Radiomap.eu.

Albert de la Fuente. War Games - 1965. Helma. MEUTE. Smart Product Communication with interactive 3D, AR, VR and MR. FAKE - CONTACT.