background preloader

Educació

Facebook Twitter

Welcome.

Filosofia

Lesson Plan: Learning Guide to the Film Babies. Projecte Interc@t. Eines. Proyecto EDAD - Educación digital con Descartes. Proyecto EDAD - Educación digital con Descartes. Mercat. Adaptació catala. Lectura Fàcil Naturals i Social CSP i ESO. Les limitacions en la capacitat de comprensió lectora són una barrera en l'accés als continguts de Naturals i Socials en especial als darrers cursos de la primària i, encara més a l'etapa secundària.

Lectura Fàcil Naturals i Social CSP i ESO

En aquest taller proposem fer textos en Lectura Fàcil que donin solució a aquesta necessitat. Coordinació Marta Ana Vingut Riggall Descripció La manca de recursos adaptats a les capacitats dels alumnes amb dificultats d'aprenentatge, especialment respecte de la seva capacitat de comprensió lectora, fa que sovint els docents esmercin grans esforços per a ajustar-ne els materials, cosa que no sempre és possible. Les pautes de redacció de "Lectura Fàcil" són especialment adequades per a acostar els continguts de les àrees de coneixement del medi natural i social de manera adaptada, essent igualment vàlides per a la totalitat del grup classe. Copia. Ejercicios de escritura. Bartolomé Sintes Marco. Descargar Libros sobre Solucionarios Gratis - Cosaslibres.com.

7.1 Les coordenades geogràfiques. PaintFont.com. Las mejores apps para estudiar. Ir directamente al recurso Para darte un servicio más personalizado, Tiching utiliza cookies propias y de terceros.

Las mejores apps para estudiar

Si sigues navegando, entendemos que aceptas su uso según nuestra política de cookies. Ayuda Compartir recurso Las mejores apps para estudiar 0 comentarios Amanda Carrasco Docente Las aplicaciones para móviles y tabletas se ponen al servicio de los estudiantes para aprovechar al máximo el tiempo y el espacio. Alexandria: Biblioteca de materials per a les PDI. Basílica paleocristiana de Porto Cristo. Ciències Socials: TEMA 12: L'IMPERI ROMÀ (1r. d'ESO)

Roma va ser fundada al segle VIII a.C. i governada per una Monarquia fins el segle VI a.C. quan els seus habitants van expulsar els monarques i es van constituir en República.

Ciències Socials: TEMA 12: L'IMPERI ROMÀ (1r. d'ESO)

Roma es va apoderar de les terres que s’estenien des de la Península Ibèrica fins a l’Orient, i va abraçar tot el mar Mediterrani (Mare Nostrum). Tutoria - Materials educatius. Educació en valors.

Tutoria - Materials educatius

Materials didàctics en castellà (també en català la col·lecció "Per preguntar que no quedi"), per treballar la diversitat cultural, la igualtat, la cultura de la pau, el respecte pel medi ambient...Imprimibles. Editats pel departament didàctic del sindicat FETE-UGT. Primària i primer cicle de Secundària. Material (pel·lícules, converses, contes, lectures, novel·les...) per treballar la solidaritat. Www.enredate.org/docs/4cc83c6f27922.swf. Fundación CIENTEC: Ciencias: Método Científico. No hay una única manera de hacer ciencia.

Fundación CIENTEC: Ciencias: Método Científico

Muchos investigadores realizaron grandes descubrimientos al enfocarse en anomalías, fenómenos o casos raros, en el curso de una investigación. Siguieron sus “corazonadas” y, después de un cuidadoso trabajo, escudriñaron grandes misterios, algunos de utilidad inmediata para la humanidad, otros más teóricos, que impulsaron el conocimiento general. Para hacerlo, enfrentaron sus errores y perfeccionaron sus métodos y técnicas, trabajando individualmente y en grupos. Por lo anterior, la secuencia de pasos sugerida aquí no debe verse como una “camisa de fuerza”. Circular and Satellite Motion. Uniform Circular Motion.

Circular and Satellite Motion

Interactive Maps. El rescabalament, una forma de compensar i reparar danys. Diu el Diccionari de dret civil que el rescabalament és la reparació o compensació per la pèrdua o el dany que algú ha sofert.

El rescabalament, una forma de compensar i reparar danys

Aquesta paraula i el verb del qual deriva, rescabalar, s’usen des de fa segles i s’han format a partir de cabal. És, doncs, un mot patrimonial, és a dir, format a partir dels recursos propis del català. Resarciment - Diccionari Català. Biografia de Óscar Arnulfo Romero. (Óscar Arnulfo Romero y Galdames; Ciudad Barrios, 1917 - San Salvador, 1980) Arzobispo salvadoreño.

Biografia de Óscar Arnulfo Romero

Formado en Roma, inició su carrera eclesiástica como párroco de gran actividad pastoral, aunque opuesto a las nuevas disposiciones del Concilio Vaticano II. En 1970 fue nombrado obispo auxiliar de El Salvador, y en 1974 obispo de Santiago de María. En esta sede comenzó a aproximarse a la difícil situación política de su país, donde desde hacía décadas gobernaba el Ejército. Se implicó de lleno en la cuestión una vez nombrado arzobispo de El Salvador en 1977. Sus reiteradas denuncias de la violencia militar y revolucionaria, que llegaba hasta el asesinato de sacerdotes, le dieron un importante prestigio internacional. Óscar Arnulfo Romero Era hijo de Santos Romero y Guadalupe Galdámez, ambos mestizos; su padre fue de profesión telegrafista. A pesar de esta serie de fracasos, gozaba del apoyo del Nuncio Apostólico de Roma, y fue nombrado obispo de Santiago de María en 1974. RodaMots - Cada dia un mot. BBC Two - Human Universe, A Place in Space and Time, Small but mighty.

Materials. La vida meravellosa » Els éssers vius. Origen de la vida: els fòssils i la història de la Terra En aquest enllaç pots trobar una animació que mostra el moviment de les terres emergides en els últims 600 milions d’anys.

La vida meravellosa » Els éssers vius

Tens una animació semblant fent clic aquí. La cèl·lula. Un viatge a 12 dels museus més importants del món… sense sortir de casa. Hi va haver un temps, no gaire llunyà, en què només una minoria podia visitar els museus del món.

Un viatge a 12 dels museus més importants del món… sense sortir de casa

Això és història, perquè els canvis econòmics i l'arribada del turisme de masses han democratitzat els viatges. Proptext. The encyclopedia of painting. Descargas. Saltar al contenido El nuevo eXeLearning eXeLearning.net El nuevo eXeLearning… Conjugació del verb català complir. Ajuntar - Viccionari. Català[modifica] Etimologia: Derivat de junt amb el prefix modificatiu a-. Free Puzzlemaker. TERMCAT – Benvingut al web del TERMCAT. Disseny de laberints. Dels laberints sense bifurcacions treballarem el disseny de dos models diferents. Primer ens enfrontarem al model cretenc. Per dibuixar un laberint cretenc només hem de decidir prèviament de quants "circuits" el volem fer.

(Podem comptar els "circuits" comptant els passadissos que es veuen des passadís més exterior per la part superior del laberint fins a l'immediatament anterior al centre) Fer visible l'invisible...: FOTOGRAFIA I MEMÒRIA. Exercici de reconstrucció del nostre passat de forma col·lectiva La iniciativa va sorgir de la classe de cultura audiovisual (primer de batxillerat), mentre tractàvem el tema dels pioners de la fotografia. Vam acordar que un exercici del curs seria portar la fotografia més antiga de la família i ens vam topar amb troballes com aquestes: Aquesta és una de les fotos més antigues que he trobat. En ella apareix un grup de soldats de la guerra de Cuba; no sé l'any exacte en que es va fer la foto, però hauria de ser entre el 1868 i el 1898. Un dels soldats que apareix a la fotografia és un parent llunyà meu, que pertany a la part de València de la família. Bancs d'imatges i fotografies gratuïtes. Banc de rúbriques. Thousands of Free Icons.

Lectoescritura. 50 documentales para ver antes de morir. 50 documentales que cambiarán tu visión del mundo Hace casi 9 meses atrás me aventuré a realizar una recopilación de los que consideré eran los documentales que más me habían impactado y, con ello, cambiado el modo en el que veía el mundo. Con la ayuda de los fans de United Explanations en Facebook elaboramos una lista de los 25 documentales que creímos mejor cumplían con esta transformadora visión de la realidad que nos rodea. Tras numerosos comentarios y nuevas, y más que interesantes propuestas, he decidido extender la lista de 25 a 50 documentales que muy probablemente cambiarán tu forma de ver el mundo.

Resultados de la búsqueda. Islam y Cristianismo: dos religiones y un solo Dios. Creating Moodle Quiz Questions in the GIFT Format. Importing into a Moodle quiz using GIFT format. 2. L’Església cristiana medieval (VI a XIV d.C.) Et proposo de fer un treball d’investigació sobre un dels temes de l’Església Medieval. És un treball per un màxim de dues persones. Internet Archive: Digital Library of Free Books, Movies, Music & Wayback Machine. RECURSOS CONOCIMIENTO 5º - EE. PP. SAFA ANDÚJAR. Unidad Didáctica Nº7: Aparato circulatorio. Posteado por: elrincondelayudante | 07 enero 2012 Unidad Didáctica Nº7: Aparato circulatorio. Aqui tienes la Unidad Didáctica nº 7 que trata de “El Aparato circulatorio“. Duolingo: Inicio. Cooltoolsforschools - home. Los romanos construían con "tecnología" del siglo XXI.

Las calzadas romanas. Traducció i terminologia: Convertidor de nombres: de xifres a mots i de mots a xifres. How To Draw. MAPES HISTÒRICS. Història Antiga. Cercle dEducadors. Lèxic Obert Flexionat de Català. Humitat i Pluviositat - Ciencies. Bon dia mates. Material per al professorat. Primer cicle. Bon dia mates. Material per al professorat. Primer cicle. Argumenta. 21st Century Classroom. Meet KnowRe. Your New Digital Teacher's Aide. Art History Timelines: Index. Mind-blowing - definition of mind-blowing by the Free Online Dictionary. Documentales de naturaleza - pagina: 11. Kant. Index. Pagina de rodrigo villarrubia. PBL. Project-Based Learning.

TES Pro - Lesson planning, teaching calendar & storage solution for teachers. Rúbrica - Definición. RubiStar Home. HISTÒRIA DE L'ART I COMPETÈNCIES COMUNICATIVES.

Cooperatiu

Collage Overview - The canvas for your stories! 4shared.com - almacenamiento y uso compartido de archivos gratis. Mecanografia. On som. Música i PDI. » LLM Lectura/escriptura ritmes i notes + exercicis. 50 ideas for meeting your new class. Links to 'Sophie's World' book by Jostein Gaarder.

Commentary on a unique book: "Sophie's World" / Questions. Karl Marx and Friedrich Engels: Communist Manifesto. Debranding. Les grans corporacions de comunicació exterior generen suports i lloguen les millors ubicacions per llançar missatges que incentiven el consum de marca. Llogar trossos d’espai públic és un negoci rodó per a molts: municipis, empreses de “comunicació exterior” i marques: una terrassa de bar per aquí, zones multicolor d’aparcament pertot arreu, estacions del nou servei “públic” de lloguer de bicicletes, tanques publicitàries, Mupis, lones que cobreixen edificis venent el que sigui … qualsevol excusa és bona per beneficiar-se de l’espai públic.

Aquestes empreses venen aquests productes així: Teoria de la Relativitat. Astronomy. Cròniques d'una nació: L'Exèrcit del Fènix: El documental. Fem ciència jugant… amb els contes de la Laura i en Joan! Dinàmiques grupals, jocs, TICs i altres recursos per a cicles formatius i batxillerat. L'actualité éducative du cinéma.