background preloader

Educació

Facebook Twitter

Recursos e iniciativas para facilitar el trabajo y aprendizaje a distancia. Querida Comunidad, La situación provocada por el Covid-19 ha obligado a millones de personas a afrontar una difícil situación.

Recursos e iniciativas para facilitar el trabajo y aprendizaje a distancia

Centros educativos y actividades profesionales de todo el mundo han detenido su actividad presencial, y esto ha obligado a muchos/as educadores, alumnos y profesionales de todos los sectores, a adaptar su labor principal. Esta adaptación, nos obliga a todos/as a hacer frente a las dificultades, y trabajar unidos/as por un mismo objetivo, la superación. Desde Genially queremos dar un paso al frente, y a través de un ejercicio de transparencia y solidaridad, te ofrecemos una serie de iniciativas y recursos gratuitos que pueden ayudarte a mantener tu ritmo de estudio y trabajo en la distancia.

Queremos que sigas aprendiendo, que sigas trabajando, que sigas creando experiencias comunicativas que todo el mundo quiere compartir, contenido que ayude a los demás en momentos de necesidad. Queremos que seas la persona que inspire las ideas geniales de una nueva era. RUTINES I DESTRESES DE PENSAMENT - Mil i una aventures a l'escola. David Perkins: “L’aprenentatge per a la comprensió consisteix més a aprendre a patinar que en aprendre sobre patinatge.”

RUTINES I DESTRESES DE PENSAMENT - Mil i una aventures a l'escola

Ara que ja sabem una mica més sobre rutines i destreses de pensament, avui us compartirem uns documents una mica especials. Es tracta de rutines que podeu recomanar per fer abans d’analitzar un text, fer prediccions, trobar paraules clau, etc. Les rutines de pensament s’han de fer de manera sistemàtica, repetides vegades, per promoure el pensament crític, reflexiu i ajudar a pensar d’una manera adequada. 7 eines per avaluar projectes d'APS a l'escola - SED Catalunya – Solidaritat Educació Desenvolupament. Cultivating Critical Thinking (with Helpful Rubrics) Cultura de pensament by mdmarcanom on Genial.ly. V Jornada pedagògicaMaristes LLeida27 gener 2018,Pensar i ensenyar a pensar,CULTURA de PENSAMENT,- video -,Mar Cano,sobre la cultura de pensament...?

Cultura de pensament by mdmarcanom on Genial.ly

,- iqui més? -,tu? ,-cultura de pensament-,"... " LA PRINCESA MONONOKE - PELÍCULAS PARA TRABAJAR EN CLASE. Els boscos i la seva interrelació amb l'aigua - La Conca 5.1. M’agradaria relacionar l’article anterior que vaig escriure sobre l’aigua, amb aquest sobre boscos des de la perspectiva de la interrelació entre aquests dos elements naturals.

Els boscos i la seva interrelació amb l'aigua - La Conca 5.1

Quan parlem d’ecosistemes forestals, observem en realitat dos cicles de l’aigua que funcionen de forma dinàmica i interrelacionada: el cicle hidrològic atmosfèric i el cicle hidrològic forestal. El primer és el més conegut i explicat en molts llibres de textos escolars. Però el segon és menys conegut ja que aquesta aigua en la majoria del seu recorregut no la veiem. Els arbres són grans proveïdors de serveis ecossistèmics. Aprender Historia con rutinas de pensamiento. RESOLUCIÓ EDU/17/2020, de 13 de gener, de convocatòria de concurs oposició per a l'ingrés i accés a la funció pública docent i per a l'adquisició de noves especialitats. [Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps)] La disposició addicional 12, apartat 1, de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, i el Reglament d'ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats en els cossos docents a què es refereix la Llei orgànica 2/2006, aprovat pel Reial decret 276/2007, de 23 de febrer, estableixen que el sistema d'ingrés en la funció pública docent és el de concurs oposició.

RESOLUCIÓ EDU/17/2020, de 13 de gener, de convocatòria de concurs oposició per a l'ingrés i accés a la funció pública docent i per a l'adquisició de noves especialitats. [Sindicat Professors de Secundària (aspepc·sps)]

L'article 3 del Reglament aprovat pel Reial decret 276/2007, de 23 de febrer, estableix que les administracions públiques convocants, una vegada aprovades les seves respectives ofertes d'ocupació, procediran a realitzar les convocatòries per a la provisió de places autoritzades en les esmentades ofertes d'ocupació.

A proposta de la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics, Resolc: Barcelona, 13 de gener de 2020. Proyecto Clío; History & History Teaching / Historia y Didáctica de la Historia; nº 44. Aprender Historia con rutinas de pensamiento. Visible Thinking. Aprendiendo a aprender, novak gowin. Didàctica de l'educació infantil. Psicologia de l’educació i de la instrucció. La Psicologia de l’educació i de la instrucció és una assignatura que vol oferir als estudiants de psicologia una visió coherent i de conjunt sobre el paper que tenen les pràctiques educatives en el procés de desenvolupament humà i promoure, alhora, el coneixement i la comprensió d’alguns dels factors i processos psicològics capaços d’explicar aquesta influència.

Psicologia de l’educació i de la instrucció

Perquè s’entengui aquesta finalitat convé identificar quin és l’objecte d’estudi de la psicologia de l’educació. La psicologia de l’educació pretén estudiar, com a disciplina psicològica que és, “com” i “per què” canvien les persones quan participen en pràctiques educatives concretes, canvis que tenen a veure amb l’aprenentatge, el desenvolupament i la socialització, bàsicament.

De manera subjacent a aquesta aproximació es postula el procés de desenvolupament com un procés mediat socialment i culturalment, en què la transformació de les capacitats bàsiques en complexes és el resultat de l’apropiació dels significats culturals. EA_Alfabetiza_oct15: Cultura de Pensamiento. ESO - La Notícia de la Setmana. Order Receipt. Els tipus d’avaluació – bolivermell. Hi ha molts tipus d’avaluació.

Els tipus d’avaluació – bolivermell

Hi podria haver tantes avaluacions com persones, igual que hi ha tantes carpetes com persones. Welcome.

Filosofia

Lesson Plan: Learning Guide to the Film Babies. Projecte Interc@t. Eines. Proyecto EDAD - Educación digital con Descartes. Proyecto EDAD - Educación digital con Descartes. Mercat. Adaptació catala. Lectura Fàcil Naturals i Social CSP i ESO. Les limitacions en la capacitat de comprensió lectora són una barrera en l'accés als continguts de Naturals i Socials en especial als darrers cursos de la primària i, encara més a l'etapa secundària.

Lectura Fàcil Naturals i Social CSP i ESO

En aquest taller proposem fer textos en Lectura Fàcil que donin solució a aquesta necessitat. Coordinació Marta Ana Vingut Riggall Descripció La manca de recursos adaptats a les capacitats dels alumnes amb dificultats d'aprenentatge, especialment respecte de la seva capacitat de comprensió lectora, fa que sovint els docents esmercin grans esforços per a ajustar-ne els materials, cosa que no sempre és possible.

Les pautes de redacció de "Lectura Fàcil" són especialment adequades per a acostar els continguts de les àrees de coneixement del medi natural i social de manera adaptada, essent igualment vàlides per a la totalitat del grup classe. Copia. Ejercicios de escritura. Bartolomé Sintes Marco. Descargar Libros sobre Solucionarios Gratis - Cosaslibres.com. 7.1 Les coordenades geogràfiques. PaintFont.com. Las mejores apps para estudiar. Ir directamente al recurso Para darte un servicio más personalizado, Tiching utiliza cookies propias y de terceros.

Las mejores apps para estudiar

Si sigues navegando, entendemos que aceptas su uso según nuestra política de cookies. Ayuda Compartir recurso. Alexandria: Biblioteca de materials per a les PDI. Basílica paleocristiana de Porto Cristo. Ciències Socials: TEMA 12: L'IMPERI ROMÀ (1r. d'ESO) Tutoria - Materials educatius. Educació en valors.

Tutoria - Materials educatius

Materials didàctics en castellà (també en català la col·lecció "Per preguntar que no quedi"), per treballar la diversitat cultural, la igualtat, la cultura de la pau, el respecte pel medi ambient...Imprimibles. Editats pel departament didàctic del sindicat FETE-UGT. Primària i primer cicle de Secundària. Material (pel·lícules, converses, contes, lectures, novel·les...) per treballar la solidaritat Vídeos per pensar. Www.enredate.org/docs/4cc83c6f27922.swf. Fundación CIENTEC: Ciencias: Método Científico. No hay una única manera de hacer ciencia. Muchos investigadores realizaron grandes descubrimientos al enfocarse en anomalías, fenómenos o casos raros, en el curso de una investigación. Siguieron sus “corazonadas” y, después de un cuidadoso trabajo, escudriñaron grandes misterios, algunos de utilidad inmediata para la humanidad, otros más teóricos, que impulsaron el conocimiento general.

Para hacerlo, enfrentaron sus errores y perfeccionaron sus métodos y técnicas, trabajando individualmente y en grupos. Por lo anterior, la secuencia de pasos sugerida aquí no debe verse como una “camisa de fuerza”. Circular and Satellite Motion. Interactive Maps. El rescabalament, una forma de compensar i reparar danys. Diu el Diccionari de dret civil que el rescabalament és la reparació o compensació per la pèrdua o el dany que algú ha sofert. Aquesta paraula i el verb del qual deriva, rescabalar, s’usen des de fa segles i s’han format a partir de cabal. És, doncs, un mot patrimonial, és a dir, format a partir dels recursos propis del català. La forma castellana equivalent és resarcimiento, que deriva del verb resarcir. Resarciment - Diccionari Català. Biografia de Óscar Arnulfo Romero. (Óscar Arnulfo Romero y Galdames; Ciudad Barrios, 1917 - San Salvador, 1980) Arzobispo salvadoreño.

Formado en Roma, inició su carrera eclesiástica como párroco de gran actividad pastoral, aunque opuesto a las nuevas disposiciones del Concilio Vaticano II. En 1970 fue nombrado obispo auxiliar de El Salvador, y en 1974 obispo de Santiago de María. En esta sede comenzó a aproximarse a la difícil situación política de su país, donde desde hacía décadas gobernaba el Ejército. Se implicó de lleno en la cuestión una vez nombrado arzobispo de El Salvador en 1977. Sus reiteradas denuncias de la violencia militar y revolucionaria, que llegaba hasta el asesinato de sacerdotes, le dieron un importante prestigio internacional.

RodaMots - Cada dia un mot. BBC Two - Human Universe, A Place in Space and Time, Small but mighty. Materials. La vida meravellosa » Els éssers vius. Origen de la vida: els fòssils i la història de la Terra En aquest enllaç pots trobar una animació que mostra el moviment de les terres emergides en els últims 600 milions d’anys. Un viatge a 12 dels museus més importants del món… sense sortir de casa. Hi va haver un temps, no gaire llunyà, en què només una minoria podia visitar els museus del món. Això és història, perquè els canvis econòmics i l'arribada del turisme de masses han democratitzat els viatges. Però els últims anys un nou factor s'ha vingut a sumar a aquest moviment de difusió de les grans institucions artístiques del món: internet.

Proptext. The encyclopedia of painting. Descargas. Saltar al contenido. Conjugació del verb català complir. Ajuntar - Viccionari. Free Puzzlemaker. TERMCAT – Benvingut al web del TERMCAT. Disseny de laberints. Dels laberints sense bifurcacions treballarem el disseny de dos models diferents. Fer visible l'invisible...: FOTOGRAFIA I MEMÒRIA. Exercici de reconstrucció del nostre passat de forma col·lectiva. Bancs d'imatges i fotografies gratuïtes. Banc de rúbriques.

Thousands of Free Icons. Lectoescritura. 50 documentales para ver antes de morir. Resultados de la búsqueda. Islam y Cristianismo: dos religiones y un solo Dios. Creating Moodle Quiz Questions in the GIFT Format. Importing into a Moodle quiz using GIFT format. Internet Archive: Digital Library of Free Books, Movies, Music & Wayback Machine.

RECURSOS CONOCIMIENTO 5º - EE. PP. SAFA ANDÚJAR. Unidad Didáctica Nº7: Aparato circulatorio. Duolingo: Inicio. Cooltoolsforschools - home. Los romanos construían con "tecnología" del siglo XXI. Las calzadas romanas. Traducció i terminologia: Convertidor de nombres: de xifres a mots i de mots a xifres. How To Draw. MAPES HISTÒRICS. Història Antiga. Cercle dEducadors. Lèxic Obert Flexionat de Català. Humitat i Pluviositat - Ciencies. Bon dia mates. Material per al professorat. Primer cicle. Bon dia mates. Material per al professorat. Primer cicle. Argumenta. 21st Century Classroom. Meet KnowRe. Your New Digital Teacher's Aide. Art History Timelines: Index. Mind-blowing - definition of mind-blowing by the Free Online Dictionary. Documentales de naturaleza - pagina: 11.

Kant. Index. Pagina de rodrigo villarrubia. PBL. Project-Based Learning. TES Pro - Lesson planning, teaching calendar & storage solution for teachers. Rúbrica - Definición. RubiStar Home. HISTÒRIA DE L'ART I COMPETÈNCIES COMUNICATIVES.

Cooperatiu

Collage Overview - The canvas for your stories!