background preloader

Educació i TIC

Facebook Twitter

Edu3.cat. Exemple alexandria: Biblioteca de materials per a les PDI. Per Francesc Batlle i Pagès - 27 juny 2012 EF-Educació física - 612 descàrregues Material gràfic que intenta aclarir el concepte d'articulació.

exemple alexandria: Biblioteca de materials per a les PDI

És un treball posterior al coneixement de les diferents parts del cos i extremitats però previ al treball propi de l'aparell locomotor. Adreçat a alumnes de 2n i 3r de Primària principalment. per Francesc Batlle i Pagès - 12 març 2012 EF-Educació física - 282 descàrregues Aquest material està adreçat als infants de 1r i 2n. Per Imma Carpio Ramos - 1 febrer 2012 EF-Educació física - 700 descàrregues És un recurs que està pensat per treballar la unitat didàctica de “Coneguem el nostre cos” donant suport teòric a les sessions pràctiques d’educació Física.

Alexandria: Biblioteca de materials per a les PDI. Aquesta és la base de dades de materials per a les pissarres digitals interactives (PDI).

alexandria: Biblioteca de materials per a les PDI

Hi podeu aportar fitxers amb el material en formats diversos (notebook, xbk...) i d'una mida inferior a 20 Mb. --> Com pujar materials per a PDI.La imatge adjunta ha d'estar en format gif, jpg o png (no adjunteu imatges en format bmp).Per tal que el material es pugui previsualitzar heu d'adjuntar un fitxer en PDF (inferior a 10 Mb). Per a més informació consulteu el document Característiques dels materials. Per cercar materials utilitzeu la pestanya "Cerca". També podeu ordenar-los per data de creació, autor/a, títol, nivell educatiu i altres dades a partir de les opcions de la part inferior de la pàgina.

Scratch

2a Jornada Robòtica Educativa. Dimarts, 13 d'octubre de 2015 10:17 Per a professorat interessat en portar la robòtica a les aules, de Primària, Secundària i Batx.

2a Jornada Robòtica Educativa

Després de l’èxit de la primera edició celebrada el curs passat, el Centre de Recursos del Garraf i el campus de la UPC de Vilanova i la Geltrú presenten la 2a Jornada Robòtica Educativa. Serà dimecres 14 d’octubre a les 15h a l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG). La jornada, destinada al professorat de Primària, Secundària i Batxillerat del Garraf, ofereix en primer lloc, dos tallers: ‘Creativitat amb makey makey’ a càrrec d’Artur Coll, del departament d’Ensenyament Àrea TAC i ‘’Lego Mindstomrs’ a càrrec d’Oscar de Sousa, tècnic del SSTT de la UPC de Vilanova. Tot seguit, es mostraran les experiències dels diferents centres i institucions participants. La Jornada participa en la Europe Code week Programa de la 2a Jornada Robòtica Educativa. Home. GITIC. 15 Frases para aumentar la autoestima de tus alumnos. Propuesta de actividad. Se puede cambiar lo que se siente cambiando lo que se piensa.

15 Frases para aumentar la autoestima de tus alumnos. Propuesta de actividad

Esta es seguramente una de las frases que más he utilizado en este blog. Se trata de una extraordinaria cita de Martin Seligman, psicólogo y escritor estadounidense y padre de la denominada indefensión aprendida. Una frase que creo que va muy ligada a lo que entiendo como psicología positiva, como inteligencia emocional. Y, precisamente, uno de los aspectos que más me atraen de esta inteligencia emocional tiene que ver con el concepto o autoconcepto que los alumnos tienen de sí mismos.

De ahí que este artículo quiera ser una bocanada de optimismo, de esperanza, de fe en uno mismo. Imagen extraída de Shutterstock 15 Extraordinarias frases para ayudar a aumentar la autoestima de tus alumnos. Aquí te dejo el vídeo que es una recopilación de 15 frases para aumentar la autoestima de tus alumnos. Propuesta de actividad sobre las 15 frases para aumentar la autoestima de tus alumnos. Material. Primera parte.

Segunda parte. Tercera parte. 5 Maneras de escuchar a tus alumnos. ¿Qué es la escucha empática? Comunicadors de la xarxa FUTURES MESTRES.