background preloader

Currículum. Banc de rúbriques. XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya

Currículum. Banc de rúbriques. XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya
Related:  RúbriquesEducaciómespert

CoRubrics, una plantilla per avaluar amb rúbriques - Tecnocentres En una entrada anterior parlava de coavaluar amb rúbriques i formularis de google. Avui us presento una plantilla pública per fer un procés complet d’avaluació amb rúbriques utilitzant eines de Google apps. Aquesta plantilla, que porta un script associat, s’anomena CoRubrics i l’he desenvolupada jo mateix. Serveix perquè el professor avalui als alumnes (o a grups d’alumnes) amb una rúbrica i també perquè els alumnes es coavaluin entre ells amb una rúbrica. Aquesta plantilla automatitza tot el procés. Crear un formulari amb els continguts de la Rúbrica.Enviar per mail aquest formulari als alumnes o donar-nos l’enllaç (si només corregeix el professor).Un cop contestat el formulari (pels alumnes o pel professor), processar les dades per obtenir les mitjanes.Finalment, enviar els resultats als alumnes (a cadascú només el seu resultat). Per utilitzar-la només cal crear un full de càlcul nou dins del Drive, i utilitzar l’opció Nou – Des de la plantilla, que trobareu al menú Fitxer.

fer visible l'invisible...: FOTOGRAFIA I MEMÒRIA Exercici de reconstrucció del nostre passat de forma col·lectiva La iniciativa va sorgir de la classe de cultura audiovisual (primer de batxillerat), mentre tractàvem el tema dels pioners de la fotografia. Vam acordar que un exercici del curs seria portar la fotografia més antiga de la família i ens vam topar amb troballes com aquestes: Aquesta és una de les fotos més antigues que he trobat. En ella apareix un grup de soldats de la guerra de Cuba; no sé l'any exacte en que es va fer la foto, però hauria de ser entre el 1868 i el 1898. Joseph Kennedy i Mary Shaw, 1880. La nena de la fotografia és la cosina del meu avi. Aquí teniu una mostra de les fotografies aportades per l'alumnat: Amb tot aquest material inicial, vam encetar una exposició al vestíbul de l'institut, amb la intenció de fer una crida a tota la comunitat educativa i, d'aquesta manera, poder ampliar l'exposició a la biblioteca del centre. La Maria, molt interessada en observar els daguerrotips Aquest nen és el meu pare.

Projects in ESO COLECCIÓN +100 Rúbricas de Evaluación para Primaria, Secundaria y Bachillerato Uno de los instrumentos que más se adaptan al trabajo por tareas son las rúbricas, en este artículo veremos su concepto, como se diseñan, ventajas e inconvenientes así como diferentes herramientas TIC que facilitan su elaboración. Definición: Las rúbricas son guías de puntuación usadas en la evaluación del desempeño de los estudiantes que describen las características específicas de un producto, proyecto o tarea en varios niveles de rendimiento, con el fin de clarificar lo que se espera del trabajo del alumno, de valorar su ejecución y de facilitar la proporción de feedback (retroalimentación) (Andrade, 2005; Mertler, 2001) a través de Fernandez, A Revista de Docencia Universitaria Vol.8 (n.1)2010 Tipos de Rúbricas: Rúbrica global u holísitca: hace una valoración del conjunto de la tarea, mediante la utilización de unos descriptores que se corresponden a niveles globales. Ventajas de uso para el profesorado: Son fáciles de usar y de explicar a los alumnos.

Disseny de laberints Dels laberints sense bifurcacions treballarem el disseny de dos models diferents. Primer ens enfrontarem al model cretenc. Per dibuixar un laberint cretenc només hem de decidir prèviament de quants "circuits" el volem fer. (Podem comptar els "circuits" comptant els passadissos que es veuen des passadís més exterior per la part superior del laberint fins a l'immediatament anterior al centre) Si el volem fer una mica més gran hem d'augmentar 4 braços més. El següent model serà d'11 circuits i l'únic que torna a variar és el dibuix inicial El de 15 circuits repeteix el procés anterior És interessant estudiar l'ordre numèric en el que es passen els passadissos i buscar pautes per un laberint de qualsevol nombre de circuits.

Essays for Kids Archives | Kids Adda Essay on Postman The postman is a very integral part of our daily life. Though this the age of computes and all that goes with it, the postman still delivers letters, books, magazines, parcels and money orders which cannot b done by computers. The postman, being a government servant has to be identified as such, so he dons a khaki uniform, a matching cap and carries a bag on his shoulder in which he packs all the post that needs to be delivered. The work of a postman is not easy. The letters and other postal articles of one zone are taken to the respective counter and thee they are sorted street-wise and number-wise, so that the postman does not waste the time while delivering his quota of the post. Rain, hail, sunshine or storm you will never fail to see the postman on his rounds. In villages the postman’s work is more or less the same but his job is made easier as he goes on his rounds on a cycle, because the villages are far apart.

6 herramientas para evaluar a los estudiantes Lo del papel y el boli está siendo relegado a un segundo plano ante la aparición de nuevas soluciones tecnológicas con las que evaluar a los estudiantes de forma diferente. Te proponemos 15 herramientas para poner nota a los alumnos a través de ordenadores, tablets o incluso smartphones, con juegos y tests personalizados para repasar desde una lección a una asignatura al completo. Con una gran compatibilidad (iOS/Android y navegadores Chrome), en Socrative podremos poner en marcha concursos de preguntas y respuestas de forma trivial, para que nuestros alumnos participen en ellos. Dado que requiere un registro previo (existen cuentas de profesor y de alumno), toda la información podrá ser registrada y seguida por el profesor, el cual podrá comprobar la evolución de sus pupilos en todo momento. Con una presentación impecable, Plickers es una plataforma para evaluar a los estudiantes de múltiples modos que busca ser lo más inmediata posible.

TERMCAT – Benvingut al web del TERMCAT A Short Love Story This EFL lesson is based on a beautiful animation called A Short Love Story by Carlos Lascano, and the theme of dreams. It also encourages students to write narratives using a fantastic storytelling site called Storybird. The lesson is probably best suited to young learners, but could also be used with older learners. Language level: Elementary (A1) – Pre-intermediate (A2) Learner type: All ages Time: 90 minutes Activity: Watching a short film, and writing narratives Topic: Love, dreams and stories Language: Narrative tenses Material: Short film Downloable material: a short love story lesson instructions I’m offering my most popular training course, Film and Video in Language Teaching, in Barcelona this July and September. Find out more about the course and how to enrol here. Step 1 Show your students of the picture of two birds below and ask them what words or sensations come to mind when they see the image. Step 2 Step 3 Step 4 Ask students what the message of the film is. Follow up and homework

Ser per Créixer ajuntar - Viccionari Català[modifica] Etimologia: Derivat de junt amb el prefix modificatiu a-. Verb[modifica] a·jun·tar trans., pron. unir unes coses amb altresen alguns oficis mecànics, ajustar, unir, fer venir bé les peces que entren en una obra.pron., acompanyar-se, anar amb algú. Conjugació[modifica] Sinònims[modifica] Traduccions[modifica] Portuguès[modifica] Verb[modifica] Accepcions[modifica] a·jun·tar (pron. ajuntar-se) Referències[modifica] Diccionari Catalá-Castellá-Llatí-Frances-Italiá.

Related: