background preloader

EDUCACIÓ

Facebook Twitter

Pilar Rahola. Pilar Rahola i Martínez (Catalan pronunciation: [piˈɫa rəˈɔɫə]) (Barcelona, October 21, 1958) is a Spanish journalist, writer, and former politician and MP. Rahola studied Spanish and Catalan Philology at the Universitat de Barcelona. She has published several books in Spanish and Catalan, and she is a columnist at La Vanguardia in Spain, and collaborated with La Nación in Argentina; and Diario de América in the United States. She appears frequently on television and has taken part in several university lectures. She comes from a republican and anti-fascist family, and several of her relatives have been politicians or writers: Pere Rahola, minister of the navy of the republic; Frederic Rahola, first Síndic de Greuges (public defender) in the Generalitat de Catalunya; and Carles Rahola, a writer executed by Francoists.

Rahola is married and has three children, two of them adopted: one from Barcelona, the other from Siberia.[1] Prizes[edit] References[edit] Bibliography[edit]

Alexandria - materials per a la PDI

Alexandria: Biblioteca de materials per a les PDI. Aquesta és la base de dades de materials per a les pissarres digitals interactives (PDI). Hi podeu aportar fitxers amb el material en formats diversos (notebook, xbk...) i d'una mida inferior a 20 Mb. --> Com pujar materials per a PDI.La imatge adjunta ha d'estar en format gif, jpg o png (no adjunteu imatges en format bmp).Per tal que el material es pugui previsualitzar heu d'adjuntar un fitxer en PDF (inferior a 10 Mb).

Per a més informació consulteu el document Característiques dels materials. Per cercar materials utilitzeu la pestanya "Cerca". També podeu ordenar-los per data de creació, autor/a, títol, nivell educatiu i altres dades a partir de les opcions de la part inferior de la pàgina. Tingueu en compte que la llicència genèrica del lloc és Creative Commons Reconeixement - No comercial - Compartir igual (text legal), de manera que tingueu cura amb els drets d'autoria.

Alexandria: Biblioteca de materials per a les PDI. Aquesta és la base de dades de materials per a les pissarres digitals interactives (PDI). Hi podeu aportar fitxers amb el material en formats diversos (notebook, xbk...) i d'una mida inferior a 20 Mb. --> Com pujar materials per a PDI.La imatge adjunta ha d'estar en format gif, jpg o png (no adjunteu imatges en format bmp).Per tal que el material es pugui previsualitzar heu d'adjuntar un fitxer en PDF (inferior a 10 Mb). Per a més informació consulteu el document Característiques dels materials. Per cercar materials utilitzeu la pestanya "Cerca". També podeu ordenar-los per data de creació, autor/a, títol, nivell educatiu i altres dades a partir de les opcions de la part inferior de la pàgina. Tingueu en compte que la llicència genèrica del lloc és Creative Commons Reconeixement - No comercial - Compartir igual (text legal), de manera que tingueu cura amb els drets d'autoria.

El fet de pujar un material implica que coneixeu i accepteu les "Condicions d'ús" del servei. Edu3.cat. GTIC. ¿Por qué nos negamos el derecho a estar tristes? | S Moda EL PAÍS. La crisis en el cerebro de la joven protagonista de la película Del revés se desencadena con el estrés de una mudanza. Una suma de frustraciones hace que aflore una emoción que hasta ese momento no había tenido demasiado peso: la tristeza.

La espídica y positiva alegría, hasta entonces capitana de las emociones de la niña, observa con horror cómo los recuerdos vitales de esta comienzan a volverse tristes y decide resolver el problema encerrando a la tristeza en un círculo de tiza. A través de un viaje en paralelo por el mundo interior y exterior de la preadolescente, el último éxito de Pixar nos enseña que bloquear las emociones es un grave error.

“En el mundo actual es bastante común negar la tristeza”, afirma la psicoterapeuta Gestalt Lola Sánchez Lebrato, "nuestra cultura del bienestar niega todo lo que tenga que ver con el dolor”. Ella lo comprueba semanalmente con pacientes que le relatan episodios tristes de su vida con una sonrisa en la cara. A veces, incluso riéndose. Documental sobre l'EDUCACIÓ EMOCIONAL a les escoles. Comunicadors de la xarxa FUTURES MESTRES.