background preloader

Educació

Facebook Twitter

El món des de l'aire - capítol 64. Caminando entre Dinosaurios 1 sangre nueva - Vìdeo Dailymotion. Castells, Human Towers from Catalonia. Castells - patrimoni immaterial de la humanitat. TFG 2014-2015. El Treball Final de Grau (TFG) té com a objectiu principal realitzar un estudi o projecte de caràcter interdisciplinari, generalment associat a diferents mòduls cursats en els estudis, que permet a l’estudiant demostrar la integració de competències pròpies de la seva titulació.

TFG 2014-2015

El TFG parteix d’una concepció del mestre com a professional reflexiu, amb interessos intel·lectuals i de recerca, que explora l’experiència educativa amb la finalitat de fer aportacions de millora tant de la pràctica com de la teoria que la configura. Aquesta idea de professional correspon a un mestre agent de canvi i de transformació, que va molt més enllà del mestre tècnic que aplica els mètodes i procediments necessaris que indica el currículum educatiu. Exposició Music i Arts. Marcel Gonzàlvez sur Twitter : "Descobrint noves maneres d'estructurar enllaços per a la cerca d'informació #educació... Educación en EL PAÍS. Un pacto verbal en 2007 con la Xunta, tras la crisis de los comedores en Vigo El bipartito permitió a los profesores sancionados cobrar por prestar este servicio.

Educación en EL PAÍS

El colegio Lope de Vega amenazó a los padres con la posibilidad de retirar el servicio si no pagaban “Ahora no tendría becas ni ayudas” Gracias a las becas —esas que ahora echa en falta—, este catedrático sin apenas visión pudo comenzar Derecho y terminarlo en 1986 con el premio extraordinario Cazadores de plagios Martin Heidingsfelder acusa al ministro alemán de Cooperación y Desarrollo de haber copiado hace 25 años su tesis doctoral.

La Vanguardia en català - LaVanguardia.com. Generació digital. Generació digital, 2a hora En aquesta segona hora de programa, connectem amb Francesc Xavier Blasco, que és a Tàrrega en la primera edició del Festival Galacticat.

Generació digital

La Gina Tost amb els seus Favorits i Roger ... Generació digital 26/04/2014 Generació digital, 1a hora En aquesta primera hora parlem de Softonic amb l'ajuda del seu fundador Tomàs Diago i un dels seus editors, Fabrizio Ferri. Apps de capçalera Els emprenedors. El lingüista alemany Georg Kremnitz guanya el XXII Premi Internacional Ramon Llull. La Fundació Ramon Llull ha distingit amb XXII Premi Internacional Ramon Llull el lingüista alemany Georg Kremnitz per la seva contribució a la difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes.

El lingüista alemany Georg Kremnitz guanya el XXII Premi Internacional Ramon Llull

El francès Bernard Lesfargues ha rebut el primer Premi Ramon Llull de Traducció Literària per la seva traducció de 'Mirall trencat' de Mercè Rodoreda i el director del Yorkshire Sculpture Park, Peter Murray, ha estat guardonat amb el primer Premi Ramon Llull a la Promoció Internacional de la Creació Catalana per l'exposició que l'espai va acollir de l'escultor Jaume Plensa. La Fundació Ramon Llull endega enguany una nova etapa, després de desvincular-se de l'editorial Planeta i, juntament amb la Fundació Congrés de Cultura Catalana, han lliurat aquest dimarts a Ordino els seus premis internacionals.

L'Institut Ramon Llull convidarà escriptors catalans que escriuen en castellà al Saló del Llibre de París. Eduardo Mendoza, Juan Goytisolo i Javier Cercas figuren entre els escriptors catalans que habitualment escriuen en castellà convidats per l'Institut Ramon Llull a la pròxima edició del Saló del Llibre de París, que té Barcelona com a ciutat convidada.

L'Institut Ramon Llull convidarà escriptors catalans que escriuen en castellà al Saló del Llibre de París

Segons ha informat avui el Llull, a més d'aquests tres escriptors hi haurà, al Saló del Llibre parisenc, que se celebrarà del 22 al 25 de març, Berta Marsé, filla de Juan Marsé i Javier Calvo. Catalunya mantiene su "rechazo total" a la reforma Wert al no apreciar cambios. Madrid.

Catalunya mantiene su "rechazo total" a la reforma Wert al no apreciar cambios

(EFE).- La secretaria general del departamento catalán de Ensenyament, María Jesús Mier, ha lamentado este miércoles que el Ministerio de Educación no haya "movido ni una coma" en su planteamiento sobre la reforma educativa, si bien Catalunya seguirá dialogando de manera bilateral y presentará enmiendas al texto cuando corresponda. Catalunya y Andalucía piden la retirada de la reforma de Wert. Después del fracaso de la última Conferencia Sectorial de Educación celebrada el pasado 4 de diciembre, el ministro José Ignacio Wert se reunió este miércoles de nuevo con los representantes del ramo en las comunidades autónomas para llegar a un acuerdo sobre la Ley Orgánica para la Mejora de la Calidad Educativa (LOMCE).

Catalunya y Andalucía piden la retirada de la reforma de Wert

De entrada, el acuerdo era difícil: Catalunya, Andalucía, Canarias y Asturias pidieron la retirada del texto. En el caso de Catalunya, la secretaria general del departamento de Enseñanza, Maria Jesús Mier, que sustituyó a la consellera en funciones Irene Rigau —quien preferirió asistir al acto de firma del acuerdo de estabilidad entre CiU y ERC, alcanzado ayer y que incluye una eventual consulta soberanista en 2014— se mostró "escéptica" sobre posibles acuerdos.

Una major inversió no garanteix un millor resultat. La educación española retrocede. Todas las matizaciones serán necesarias para analizar los resultados de los alumnos de 15 años en el Informe PISA 2006, pero el primer dato frío es que España es el país que más ha bajado su nivel de lectura respecto a informes anteriores, de 581 puntos de media a 561, lo que le deja en el puesto 35 de 57 países, por detrás de Luxemburgo, Portugal, Italia o Eslovaquia, que habían obtenido hasta ahora peores resultados.

La educación española retrocede

Se trata de una bajada de 20 puntos, la mayor entre los 37 países que también se evaluaron en 2003. Edu3.cat. Som Escola farà costat a la Generalitat en desobeir la llei educativa de Wert. Redacció - 07/12/2012 - 21.02h.

Som Escola farà costat a la Generalitat en desobeir la llei educativa de Wert

"Si ell se sent com un toro, nosaltres ens sentim com un ruc català... tossut". És la resposta de Josep Maria Cervelló, un dels portaveus de la Plataforma Som Escola, a les declaracions del ministre d'Educació, José Ignacio Wert, en què afirma que davant les crítiques que ha generat l'esborrany de reforma educativa que impulsa se sent "com un toro brau, em faig més fort davant del càstig". Cervelló ho ha dit en una entrevista a "El Matí de Catalunya Ràdio", en què ha assegurat que aquesta llei no s'aplicarà perquè és inaplicable i que, en el cas que tirés endavant, s'hauria de desobeir.

Www20.gencat.cat/docs/Educacio/Home/Arees_actuacio/innovacio_educativa/Plans educatius entorn/doc_marc_pee_cat.pdf. Los colegios concertados deberían ser solo mixtos y sin ánimo de lucro. No es fácil de entender el empeño del ministro de Educación por tratar de favorecer un modelo educativo subvencionado que nada tiene que ver con la iniciativa social.

Los colegios concertados deberían ser solo mixtos y sin ánimo de lucro