background preloader

Anninan

Facebook Twitter

Nuhaisen lapsen saa taas viedä päiväkotiin, mutta THL:n ohjeistus jättää tulkinnanvaraa – neljä vinkkiä oireiden arviointiin kotona. Pidettyjen vaatteiden verkkokauppa.

Riikkilä

Ruoka. Ohjelmaa juhliin (15 aikuisten leikkiä) Pelit Kisat Haasteet. Aikuisten leikit, leikkimieliset pelit ja huumori ohjelmanumerot ovat erittäin kysyttyjä aiheita.

Ohjelmaa juhliin (15 aikuisten leikkiä) Pelit Kisat Haasteet

Autan sinua luomaan hauskaa, virikkeellistä ja edullista ohjelmaa juhliin, häihin ja synttäreille.Iloa ja riemua riittää – kilpailuviettikin vie mukanaan! Jos kaipaat enemmän erilaisia ohjelmaideoita, niin kurkkaa täältä esim. 50-hauskaa ideaa pikkujouluihin. Täältä löydät polttariohjelmat. Vai onko suunnitteilla virkistyspäivät? Ostokset.

Cute Bunnies. Kirjaudu sisään ‹ Väinö Riikkilä Seura ry. — WordPress. Second hand lastentarvikeliike netissä.

Argumentit

Kadehditko opettajien pitkiä lomia? Psykologi lataa 4 syytä, miksi he ansaitsevat lomansa. Organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa kiertää vuoden ajan tekemässä työtä 12 erilaisessa työpaikassa.

Kadehditko opettajien pitkiä lomia? Psykologi lataa 4 syytä, miksi he ansaitsevat lomansa

Maaliskuussa hän on tutustunut opettajan työhön ja analysoi nyt, miksi opettajien palautuminen on tärkeää ja miksi kesäkeskeytystä on turha kadehtia. Organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaalla on käynnissä poikkeuksellinen työvuosi. #Koeaika-projektissa hän tutustuu 12 erilaiseen työhön. Projekti alkoi helmikuussa, jolloin hän työskenteli kehitysvammaisten ohjaajana. MUSIIKKISATU PEKKA JA SUSI 8.3.2021.

Tiedätkö oikeasti, miten lasagne tai München pitäisi lausua? Listasimme väärin äännetyt sanat, jotka kiristävät hermoja - Vapaalla. Onhan se pikkumaista, mutta jos kaveri puhuu jatkuvasti olumppialaisista, alkaa vanne ennemmin tai myöhemmin kiristää.

Tiedätkö oikeasti, miten lasagne tai München pitäisi lausua? Listasimme väärin äännetyt sanat, jotka kiristävät hermoja - Vapaalla

Miksei se voi sanoa olympia, kuten kuuluu?! Samalla sitä miettii, mitä itse lausuu tietämättään väärin. Töissä lounaalla ei uskalla tilata bouillabaissea, sillä ranskaa puhuva kollega jonottaa vieressä. Kokosimme yhteen turhauttavimmat väärin äännetyt sanat ja niiden suuntaa antavat oikeat ääntämisohjeet. Katso, löytyykö listalta tuttuja:

Terveys

Pitspaakar. Leighton Meester & Garrett Hedlund in a COUNTRY STRONG Clip. Täydelliset silmänrajaukset kömpelöllekin meikkaajalle! Esimerkit, joiden näkemisen jälkeen sinäkin onnistut - Tyyli. Upeat kissarajaukset kaartuvat täydellisen mustina ja tarkkarajaisina juuri oikeassa kulmassa ja mitassa – kaikkien muiden silmänurkissa paitsi omissasi.

Täydelliset silmänrajaukset kömpelöllekin meikkaajalle! Esimerkit, joiden näkemisen jälkeen sinäkin onnistut - Tyyli

Räpellystäsi voisi luulla noin viisivuotiaan piirtämäksi. Usko pois, tiedämme tuskaisen tunteesi! Kylpyhuoneen laattasaumojen puhdistamisessa voi tapahtua paha virhe: ”Kalkki kyllä lähtee, mutta niin lähtevät pian saumatkin” - Asuminen. Puhdaskin kylpyhuone näyttää likaiselta, jos kaakeleiden saumat eivät ole puhtaat.

Kylpyhuoneen laattasaumojen puhdistamisessa voi tapahtua paha virhe: ”Kalkki kyllä lähtee, mutta niin lähtevät pian saumatkin” - Asuminen

Saumat keräävät likaa, jonka puhdistaminen on taitolaji ja vaatii oikeanlaiset välineet. Vältä virheet näiden ohjeiden avulla. Kylpyhuoneen kaakeleiden saumat näyttävät likaisilta, eikä peruspuhdistus tunnu auttavan. On aika käydä taisteluun. Saumoihin kertyy huomaamatta rasvaa, pesuainejäämiä, kalkkia, ruostetta ja veden mukana kulkevaa likaa. Kaikki Paketissa: paketointi. Kuusi korjattavaa käsitystä sukupuolineutraalista kielestä - Kotimaisten kielten keskus. Lumiukosta lumihenkilö?

Kuusi korjattavaa käsitystä sukupuolineutraalista kielestä - Kotimaisten kielten keskus

No ei sentään! Sukupuolineutraalista kielestä on annettu suosituksia ja ohjeita jo 30 vuotta sitten. Julkisessa keskustelussa erityisesti ammattinimikkeiden uusiminen herättää silti edelleen kritiikkiä ja pilkkaa. Siksi on syytä oikaista joitakin usein esitettyjä virheellisiä käsityksiä: Virhe 1: Nykyään ei saa enää puhua miehistä ja naisista. Untitled.

Koulu

Untitled. Untitled. Untitled. Untitled. Untitled. Supersankari eli 36 tuntia.

untitled

Hän teki Laura Väisäsestä äidin ja jätti jälkeensä vain vähän muistoja, mutta paljon rakkautta ja suuren surun. Supersankari on nimi, jolla Väisänen puhuttelee menettämäänsä pienokaista blogissaan, ja sillä nimellä kutsumme häntä myös tässä jutussa. Väisänen kertoo Iltalehdelle, että raskausaika oli sujunut aivan oppikirjojen mukaisesti. Untitled. Untitled. Untitled. Untitled. Untitled. Tämä ympäristöopin digitaalinen oppimateriaali, Aivot – yhdessä käyttöön, on tehty Tampereen kaupunkiseudun koulujen käyttöön.

untitled

Materiaalin lähtökohtana on ollut Tampereen kaupunkiseudun opetussuunnitelma. Opetussuunnitelman tavoitteet, sisällöt ja seutukunnalliset arviointikriteerit ovat toimineet perustana materiaalin valmistamisessa. Materiaali on avoin, mikä tarkoittaa, että me tekijät olemme avanneet materiaalin ei-kaupalliseen käyttöön (CC-BY-NC-SA 4.0). Aineistoa sekä sen pohjalta tehtyjä muokattuja versioita saa kopioida, välittää ja esittää ei-kaupallisessa käytössä. Untitled. Untitled. Mistä taikoisit aikaa kokkaamiseen?

untitled

Älä huolehdi: tiskitön tomaattipasta, XXL-pihvit ja maailman helpoin sushi syntyvät puolessa tunnissa, kuten kirjan muutkin ruoat, leivontaa unohtamatta. Kiireisen äidin banaanikakun ja syntisen pähkinätoffeekakun reseptejä saat jaella vieraillesikin. Kirja on nappivalinta jokaiselle äidille, isälle ja isovanhemmalle. Untitled. Untitled. Kirjoittanut: Yle Julkaistu 23.09.2014 - 19:19.

untitled

Päivitetty 23.02.2018 - 13:05. Untitled. Untitled. Untitled. Untitled. Moni stereotyyppinen asetelma ei vastaa tosielämää. Naiset aina sitä, miehet eivät koskaan tätä! Kun stereotypioihin – eli yleistettyihin kuvauksiin jostakin ryhmästä – alkaa kiinnittää huomiota, niihin törmää jatkuvasti, toteaa toimittaja Janita Virtanen uudessa kirjassaan Stereotypia-ansa (Bazar). Virtanen päätti ottaa selvää tyypillisimmistä naisiin, miehiin ja ihmissuhteisiin liittyvistä stereotypioista. Poimimme niitä kirjasta kymmenen. Untitled. Untitled. Untitled. Elintapojen tarkistus voi olla paikallaan, kun ikää kertyy neljäkymmentä. Volume 0% Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts Toista/KeskeytäVälilyönti Lisää äänenvoimakkuutta↑ Oletko aamuvirkku, yökukkuja vai ”kolmas lintu”? Tee helppo laskutoimitus – samalla saat tietää, mitä vastaus kertoo sinusta - Hyvä olo. Oletko aamuvirkku, yökukkuja vai ”kolmas lintu”? Tee helppo laskutoimitus – samalla saat tietää, mitä vastaus Monella meistä on jonkinlainen perstuntuma siitä, mihin aikaan itse on vuorokaudesta virkeimmillään.

Usein miellämme itsemme joko aamu- tai iltavirkuiksi: joko valvomme helposti pikkutunneille ja vieroksumme herätyskelloja tai heräämme vaivatta sarastuksen aikaan virkeinä kuin peipposet. Aamuvirkut ja yökukkujat ovat kaksi erilaista sisäsyntyistä vuorokausirytmin rakennetta eli kronotyyppiä. Vaikka moni ajattelee tunnistavansa oman kronotyyppinsä heittämällä, mututuntuma ei välttämättä kerro koko totuutta. Kananmunavinkit - osaatko säilyttää oikein? Kananmuna on yksi keittiön monipuolisimmista raaka-aineista. Kokosimme yhteen viisi näppärää vinkkiä, jotka kannattaa muistaa. Volume 0% Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts. 100 ideaa pikkujouluihin. Pikkujouluaktiviteettien keksiminen on jokavuotinen savotta. Me Venuulla löimme viisaat päämme yhteen ja kokosimme tuhdin 100 käyttökelpoisen idean listan. Enää ei ole tekosyitä järjestää tylsiä juhlia! 1. Jooga: ilmajoogaa, naurujoogaa, hot joogaa, äijäjoogaa... Ammattilaulut. Voisitko sinä olla se, joka näkee lapsen haastavan käyttäytymisen taakse? – Tutkittua varhaiskasvatuksesta.

Vahvistus. Kaikille tästä ei tule valon kesä: Ole itsellesi armollinen juuri nyt - Lujasti lempeä.

Endo

Nuuskamuikkusen ja Mymmeleiden sukupuu - Moomin.com : Moomin.com. Wonderful - Julkaisut. Tekniikka. Näin kodin metatyöt jaetaan [+ tulostettava työnjakolista] - Paikka kaikelle. Usein kysyttyä - Hypoxi.fi : Hypoxi.fi. Suru on aina oma – Väärää tapaa surra ei ole. Joulutorttumallit. Kampaus. Naisten yleinen terveysongelma voi olla merkki kroonisesta tulehdustilasta - Terveys. Torjunta-ainepesu - Kiitos hyvää. Prisma: Ruoan anatomia. Lähes hiilariton leipä / Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa. Celebrate Always: Paper Wheels Tutorial. Vero24.vero. Kirjanpito, tilikausi ja verovuosi - Verohallinto. Comment modifier le modèle de ma Page ? Lystilainaamo. Mifold Grab-and-Go turvavyöistuin - Ipanainen. Banaanikakku tehdään ilman jauhoja, sokeria tai maitoa, mutta on todella yksinkertainen ja maukas - Laowl.

Avaa nämä

Haiseeko huonekalusi homeelle? Tämä yllättävä kikka pelastaa mööpelin! - Asuminen. Kotijuttuja. Lahjaideoita. Hs. Askartelu. Käy! Elokuvat, kirjat ja tv. Kolumnit & uutiset. Kasvatus. Venla ja Vilho. Käsityöt. Historia. Kerroimme raskaudesta ystäville ja työtovereille, sitten raskaus meni kesken – Keskenmenoista vaikeneminen on karhunpalvelus odottajille - Elämä. Hinnasto » Kuntorauma.