background preloader

Elokuvat, kirjat ja tv

Facebook Twitter

Elina Talvensaaren hienovaraisessa dokumentissa pohditaan, kuka kukin meistä on, kun jäljellä on vain jälkiä - Kulttuuri. BBC The Secret World of Lewis Carroll. Kikka - tarina tähdestä. Maarit Feldt-Ranta - kiitokset ja jäähyväiset. Näistä kirjoista saa riemua, tietoa ja itseluottamusta – Arvioimme 25 uutta lasten- ja nuortenkirjaa, kaksi teosta nappasi täydet viisi tähteä - Kulttuuri. Näistä kirjoista saa riemua, tietoa ja itseluottamusta – Arvioimme 25 uutta lasten- ja nuortenkirjaa, kaksi te Oiva lisä pikkututkijan käsikirjastoon Johan Egerkrans: Lentoliskot ja merihirviöt (Flygödlor och havsmonster).

Näistä kirjoista saa riemua, tietoa ja itseluottamusta – Arvioimme 25 uutta lasten- ja nuortenkirjaa, kaksi teosta nappasi täydet viisi tähteä - Kulttuuri

Suom. Timo Korppi. Minerva. Tukholma­laisen kirjailijan­ ja kuvittajan­ Johan ­teoskertoo elämästä sata miljoonaa vuotta sitten, kun taivaalla kaartelivat lentoliskot ja merten syvyyksiä hallitsi joukko eriskummallisia vesiolioita. Ensimmäisenä pikkulukijoiden kiinnostuksen imaisivat mittakaavakuvat, joissa jokaisen liskon koko oli suhteutettu aikuisen ja lapsen pituuteen. Mainos (Teksti jatkuu alla) Kirja on erityisen kauniisti kuvitettu ja se on hyvä täydennys jokaisen orastavan luonnontieteilijän käsikirjastoon. Merituuli Saikkonen Sorkat, siivet ja noloja tilanteita Roope ja Anton Lipasti: Luutarhurin tapaus. Luutarhurin tapauksen tekijät ovat ottaneet mallia suosituista Neropatin päiväkirjoista: on supersankarisarjakuvia, koululaishuumoria ja ihastuksella vihjailua.

SEKSI-SUOMEN HISTORIA ohjelmatiedot. Haulla seksi-suomen historia löytyy 33 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

SEKSI-SUOMEN HISTORIA ohjelmatiedot

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä » 3/4. PRISMA: PYSY NUORENA ohjelmatiedot. Haulla prisma: pysy nuorena löytyy 9 tulevaa tv-ohjelmaa.

PRISMA: PYSY NUORENA ohjelmatiedot

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä » 1/3. Jakso 4: Line ja matka kehoihin. SINATRA: ALL OR NOTHING AT ALL ohjelmatiedot. Haulla sinatra: all or nothing at all löytyy 20 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

SINATRA: ALL OR NOTHING AT ALL ohjelmatiedot

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä » 4/4. Perusteellinen, neliosainen dokumenttielokuva laulajasta, näyttelijästä ja populaarimusiikin legendasta Frank Sinatrasta. Oscar-palkitun Alex Gibneyn ohjaaman dokumentin kerronta etenee tähden ja tämän lähipiirin (mm. Grace Kelly, Humphrey Bogart, Lauren Bacall) omien sanojen kautta, arkistohaastatteluista koostettuna. 3/4. 2/4. 1/4. Intiimejä paloja Gösta Sundqvistin salaperäisestä elämästä nähdään tv:ssä – erikoinen nero jätti lähtemättömän jäljen suomalaisiin - TV & elokuvat. Intiimejä paloja Gösta Sundqvistin salaperäisestä elämästä nähdään tv:ssä – erikoinen nero jätti lähtemättömän Lähes päivälleen 40 vuotta sitten, 22. kesäkuuta 1978, radiossa soi ensimmäistä kertaa mystinen yhtye nimeltä Leevi and the Leavings.

Intiimejä paloja Gösta Sundqvistin salaperäisestä elämästä nähdään tv:ssä – erikoinen nero jätti lähtemättömän jäljen suomalaisiin - TV & elokuvat

Kaikessa rauhassa. Netissä sompailu, multitasking ja keskeytykset vaikuttavat keskittymiskykyyn ja muistiin.

Kaikessa rauhassa

Siksi on tärkeää oppia rentoutumaan. Onneksi sen voi tehdä myös hauskaa pitämällä. Hanna Syrjälä HS Ihminen elää nykyään jatkuvan ärsyketulvan keskellä. Pekka Töpöhännän seikkailut. Alasti-klubi - Katso ilmaiseksi mtv-palvelussa. PRISMA: KYLLÄ LÄÄKÄRI TIETÄÄ ohjelmatiedot. "Sen ikäinen jätkä tarvitsee ja etsii miehen malleja" – kolme tarinaa siitä, miten suuri merkitys opettajalla voi olla. - 404. Juha vietti 18 kuukautta elämästään mielisairaalan suljetulla osastolla - näin hän selvisi takaisin kiinni elämään – katso koko haastattelu. Chemsex 2015- Full Movie. Untitled. Tässä on täydellinen kevytpizza – sairaanhoitaja lupaa: ”Maistuu täydelliseltä ja voit syödä niin usein kuin haluat” - Ajankohtaista. Tässä on täydellinen kevytpizza – sairaanhoitaja lupaa: ”Maistuu täydelliseltä ja voit syödä niin usein kuin h Tammikuu on tunnetusti aikaa, jolloin kuntosalit täyttyvät ja monet tekevät lupauksia muun muassa mahdollisten ylimääräisten kilojen karistamisesta.

Tässä on täydellinen kevytpizza – sairaanhoitaja lupaa: ”Maistuu täydelliseltä ja voit syödä niin usein kuin haluat” - Ajankohtaista

Erilaisia laihdutusohjeita ja kroppa kuntoon -kuureja kaupitellaan joka tuutissa. Ylipaino on yleinen kansanterveydellinen ongelma, mutta laihduttaminen esitetään hyvin usein näkökulmasta, jonka mukaan kaikki on kiinni tiukasta itsekurista ja kovasta treenaamisesta. Repsahdukset kertovat vain ja ainoastaan heikosta mielenlaadusta, suorastaan huonosta elämänhallinnasta. Sairaanhoitaja ja painonhallinnan asiantuntija Nina Sarell jyrkästi juuri tätä käsitystä. – Meille myydään laihtumislupauksen kylkiäisenä monenlaista toimimatonta roskaa chilikapseleista akupohjallisiin. Mainos (Teksti jatkuu alla) Kadonneen keskittymiskyvyn voi palauttaa, kun lopettaa voivottelun ja ryhtyy toimeen – lue aivotutkijan neljä neuvoa! Itseaiheutettu keskittymishäiriö, eli ADT (attention deficit trait), vaivaa yhä useampaa meistä.

Kadonneen keskittymiskyvyn voi palauttaa, kun lopettaa voivottelun ja ryhtyy toimeen – lue aivotutkijan neljä neuvoa!

Osaltaan voimme syyttää ympäristöä ja työelämää. – Työelämä on muuttunut sillä tavalla, että ihmisillä on hirveästi erilaisia vastuita. On laajoja vastuita, mutta samalla henkilöllä on myös paljon silpputyötä, sanoo aivotutkija Minna Huotilainen. Myös älylaitteet ovat onnistuneet tehtävässään ja ottaneet keskittymiskyvystämme ylivallan. –Nehän nimenomaan pyrkivät keskeyttämään meitä koko ajan. Keskeytykset, päällekkäiset projektit ja tauoton työnteko kuormittavat meitä ja se näkyy nopeasti tuloksissa.

Tehokkuus on ymmärretty väärin Huotilaisen mielestä tehokkuus ei tarkoita sitä, että olisimme jatkuvasti tavoitettavissa tai valmiina reagoimaan välittömästi. Ajatus siitä, että tautoton työnteko ja jatkuva suorittaminen olisivat sama asia kuin tehokkuus, kumpuaa Huotilaisen mukaan tehdastyön ajoilta. – Kun liukuhihnaa käytettiin, niin jatkuva suorittaminen oli tehokasta. Saarnaajan saalistama - 18.2.2019 - Jakso 6. Sensuroimaton Päivärinta, jakso 43: Räppäri Mercedes Bentso seurustelee kaksoismurhaajan Janne Ranisen kanssa: ”Olen suhteessa, jossa mun ei tarvitse pelätä”

MERKKIEN SALAT: GRAALIN MALJA, SYMBOLEISTA SUURIN ohjelmatiedot. Haulla merkkien salat: graalin malja, symboleista suurin löytyy 7 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

MERKKIEN SALAT: GRAALIN MALJA, SYMBOLEISTA SUURIN ohjelmatiedot

Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä » ma 25.03. klo 07:00 - 07:30 8/8. Oletko introvertti vai ekstrovertti? Et kumpaakaan, vaan jotain siltä väliltä, sanoo professori Liisa Keltikangas-Järvinen. Leikola, 40, vieraili texasilaisessa tv-ohjelmassa – suomalaiset erikoisuudet saivat amerikkalaisyleisön ulvomaan naurusta - Viihde. Ismo Leikola, 40, vieraili texasilaisessa tv-ohjelmassa – suomalaiset erikoisuudet saivat amerikkalaisyleisön Suomalaistähti Ismo 40, jätti Suomen taakseen ja lähti Yhdysvaltoihin luomaan uraansa koomikkona.

Leikola, 40, vieraili texasilaisessa tv-ohjelmassa – suomalaiset erikoisuudet saivat amerikkalaisyleisön ulvomaan naurusta - Viihde

Miehen ura onkin ollut tasaisessa nousujohteessa jo pitkään. Mielihyvä saattaa orjuuttaa, ja pakko kehittyy vähitellen: Ihminen voi jäädä koukkuun mihin tahansa nautintoa tuottavaan aineeseen tai toimintaan - Tiede. Sinä muutit elämäni - Kiitokset opettajalle. 10 CULTURE SHOCKS. Ruisrock - 50 kesää meren rannalla. Iiris Suomela jääprinsessa-kohusta: "Kyse ei ole siitä miltä minusta tuntuu vaan siitä miltä tämä näyttää nuorille tytöille" Elämää Sanan roolin jälkeen. Norjalaiset tietävät, miten koukutetaan nuoret nettisarjan katsojiksi: Ensin oli huippusuosittu Skam, nyt vuorossa on 17 – Sytten.

Blank. Blank on norjalainen nuorille suunnattu draamasarja, jossa seurataan pääosissa olevien nuorten elämää lukion jälkeen. Sarja julkaistaan suursuosioon nousseen norjalaissarjan Skamin kaltaisesti reaaliajassa verkossa. Ensimmäinen sarjaan liittyvä viestiketju julkaistiin 14. huhtikuuta 2018.[1] Sunnuntaisin viikon aikana julkaistut klipit esitetään kokonaisina jaksoina.[2] Suomessa Yle julkaisee sarjasta vain kokonaiset jaksot. Ensimmäinen kausi julkaistiin huhti–kesäkuussa 2018. 1800-luvun bisnesnaisesta kertova Gentleman Jack on vastustamaton sarja heti ensikuvistaan lähtien - Kulttuuri. 1800-luvun bisnesnaisesta kertova Gentleman Jack on vastustamaton sarja heti ensikuvistaan lähtien Brittiläinen käsikirjoittaja ja nyttemmin myös ohjaaja Sally Wainwright noussut nimeksi, jonka jokaista työtä kannattaa odottaa, ja nyt hän häikäisee jälleen.

Gentleman Jack (2019) on vastustamaton sarja heti ensikuvistaan lähtien. Mainos (Teksti jatkuu alla) Facebook. Kikka - tarina tähdestä. CHARLIE SAYS Official Trailer (2019) Matt Smith Charles Manson Movie HD. Sensuroimaton Päivärinta, jakso 69: Anu Saagimin raju menneisyys suomalaisten miesten kanssa: ”Olin täysin puilla paljailla, ja hän piti minua nälässä” Uusi Kino: Hiljaa kuin murhaajat (12) Venus - avoimesti naisten seksistä (12) La Cicciolina, Godmother of Scandal (12) Ruoan pelastajat.

SUPERNANNY SUOMI ohjelmatiedot. Haulla supernanny suomi löytyy 31 tulevaa tv-ohjelmaa. Katso kaikki päivän TV-ohjelmat – siirry TV-oppaan etusivulle tästä » Pelin imaisemat. Kausi 1, 12/12. Kännykällä viihtyvä yksinhuoltajaäiti ei tiedä mitä lapset puuhaavat ruuduillaan. Pelit ja somemaailma aiheuttavat pelokkuutta ja ahdistusta. Hektinen suurperhe. Perheen peliongelma. Huutoraivarit. TV-ohjelmat tänään - Telsu.fi. Ompele vaatteesi itse. Itse asiassa kuultuna. Esa saarinen. Sally Salmisen ”Katrina” – häpeilemätön ja raikas kuvaus saariston patruunoista ja köyhälistöstä – Päivän Lehti.

KLASSIKKOROMAANI Ahvenanmaan Vårdössä yksitoistalapsiseen pienviljelijäperheeseen 1906 syntynyt Sally Salminen voisi olla ensimmäinen suomalainen kirjallisuuden Nobel-palkinnolla kruunattu kirjailija. Lähellä se oli, Ruotsin akatemiassa sitä hänelle useampana vuotena ehdotettiin, ja monen tämän päivän näkökulmasta katsovan mielestä Sally Salminen olisi sen ansainnutkin. Toisin kuitenkin kävi, Nobelin kirjallisuuspalkinto myönnettiin 1939 Frans Emil Sillanpäälle ja Sally Salmisen kohtaloksi tuli kadota suomalaisen kirjallisuudenhistorian sivuilta lähes tyystin.

Viime vuonna Kustannusosakeyhtiö Teos kustansi Sally Salmisen (1906–1976) esikoisromaanin Katrina uudelleen Finlandia-palkitun Juha Hurmeen suomentamana. Hurmeen uusi, notkealla kielellä tekemä suomennos antaa sille uuden mahdollisuuden ja myös palauttaa sen aseman suomalaisen kaunokirjallisuuden arvoteoksena. Piika, joka voitti kirjoituskilpailun Vaatimus saada palkka tehdystä työstä, ei almuja Intohimoinen kuin Humiseva harju.

Dokumenttiprojekti: Arvet minussa. Dok: Muumimuistelmat. Dok: Seilin naiset. Henry Miller - mielihalujen mestari (12) Seksi-Suomen historia. Suviseurat, synti, sovitus ja taivas. Luontohetki. Minä, Karl Lagerfeld. Koukussa kristalliin. Tarinoita metsästä. Buddhan jalanjäljillä. The Real McCoy. Docstop: Saara Aalto. Seksipommi: Hedy Lamarrin tarina. Prisma: Vauvojen maailma. Suomen tarina ranskalaisittain. Historia: Rasputin. Elokuva Jörn Donnerista. Muumilaakson vanki. Stacey Dooley: Isis silmästä silmään. Anarkismin historia. Prisma: Totuus ulkonäöstä. Prisma: Totuus kuntoilusta. Metsän selviytyjät. Prisma: Totuus nukkumisesta. Star shaped scar. Historia: Pyramidin salaisuus.

Prisma: Ihmiskehon ihmeet. Olen jossain - ovi muistisairaan maailmaan. Matkalla Muumilaaksoon. Docstop: Team Whack - kaikki on hakkeroitavissa. Prisma: Ihmiskehon ihmeet. Stacey Dooley: Romanilasten tragedia (16) Docstop: Toinen linja. Stacey Dooley: Tytöt vastaan Isis. Beautiful Boy - Official Trailer. Alfie (2004) Official Trailer #1 - Jude Law Movie HD. Sensuroimaton Päivärinta, jakso 55: Tällaista oli Miikan elämä ammattirikollisena: väkivaltaa, velanperintää ja konetuliaseita – ”Totuus sattuu” Kino: Saamelaisveri. Tuntematon mestari - Recherche Google. Sekasin. Sammon salat. TYTTÖKUNINGAS ohjelmatiedot.

Www.finnkino.fi. Aistien valtakunta – elokuvan arvostelu. Aistien valtakunta kohahdutti maailmaa 1970-luvulla, ja nyt se on mahdollista nähdä uskomattoman upeana, täysin restauroituna 2K DCP -kopiona. Uusi kopio sai ensi-iltansa tämän vuoden Cannesin elokuvajuhlilla. Yksi elokuvahistorian sensuroiduimmista elokuvista on ranskalais-japanilainen vuonna 1976 ensi-iltansa saanut, Nagisa Ōshiman ohjaama Aistien valtakunta. Vaikka se oikeastaan on puhdasta pornografiaa, periaatteessa kyse on hieman erilaisesta rakkauselokuvasta. Aistien valtakunta kertoo pakkomielteistä, addiktioista ja jopa mielenterveysongelmista. Sitä voi myös pitää feministisenä vastalauseena 70-luvun pornoleffoille, jotka tehtiin täysin miesten ehdoilla, usein naisia alistaen. Japanissa elokuvaa ei ole vieläkään näytetty sensuroimattomana. 1930-luvun Japaniin sijoittuva elokuva pohjautuu todellisiin tapahtumiin.

Aistien valtakunta on täydellistä treffileffamateriaalia. Vanhan Rauman portit – SKS Kirjahylly. Vanhan Rauman portit – Gates of Old RaumaLaura Puolamäki Vanhan Rauman portit kertovat entisaikojen kaupunkielämästä. Unescon maailmanperintökohteeksi valittu Vanha Rauma on pohjoismaiden laajin yhtenäinen puukaupunkialue. Kukkoilijat. Kukkoilijat (In Bruges) on vuonna 2008 ensi-iltansa saanut rikoskomediaelokuva, jonka on ohjannut Martin McDonagh. Neiti Julie ohjelmatiedot - Telsu.fi. Google-kuvahaun tulos kohteessa. Sex in Strange Places - Recherche Google. Intialaisohjaajan dokumentti näyttää, millaisessa helvetissä Zaran, Benettonin ja Marks & Spencerin vaatteita tehdään - Kulttuuri. ”Lapsena näin isoisäni tehtaassa, kun johtajat hakkasivat työläisiä. Jo se sai miettimään, kenen puolella olen – vihaisen pomon vai varastelevan köyhän”, intialainen Rahul muistelee.

Jain oli alle kymmenvuotias, kun hän näki tekstiilitehtaan työntekijöiden ahdingon. Nyt hän on ohjannut ensimmäisen pitkän dokumenttinsa Machines, joka kertoo nykypäivän tekstiilitehtaasta Gujaratin provinssissa Länsi-Intiassa. Machines sai ensi-iltansa marraskuussa Idfassa, maailman suurimmalla dokumenttielokuvafestivaalilla Amsterdamissa. Siitä on tulossa ilmiö dokumenttimaailmassa.