background preloader

Terveys

Facebook Twitter

WobleFit + Nutrition (liikunta- ja ravintotesti) WobleFit + Nutrition antaa sinulle geeneihisi perustuvia ohjeita liikuntaan ja terveyttä edistävään ruokavalioon.

WobleFit + Nutrition (liikunta- ja ravintotesti)

Täydentää liikuntatestiä antamalla suosituksia siitä, miten parhaiten yhdistät terveyden kannalta sinulle sopivimman ruokavalion ja liikunnan. Lue testistä lisää WobleFitin omilta sivuilta osoitteesta www.woblefit.com! Tämä testi sisältää sekä liikunta- että ravintoprofiilit! Urheiletko tavoitteellisesti vai liikutko terveyden ylläpitämiseksi? Kodin ”mummolan hajun” takana voi olla haitallinen aine: ”Ei se lähde kuin polttamalla koko talo” - Asuminen - Ilta-Sanomat. Haiseeko teillä?

Kodin ”mummolan hajun” takana voi olla haitallinen aine: ”Ei se lähde kuin polttamalla koko talo” - Asuminen - Ilta-Sanomat

Ei pitäisi. – Kodin hajuihin olisi syytä herätä, sillä terveen kodin ei pitäisi haista miltään. Syy hajuun pitää selvittää, sanoo Sisäilmayhdistyksen asiantuntija Mervi Asumisterveysliiton sertifioitu rakennusterveysasiantuntija Hannele Rämö että kodin hajusta on syytä huolestua, jos haju on epämiellyttävä, haitallinen ja ”herättää nenän”. Vanhankaan talon ei pitäisi haista ns. mummolalta. Tetrakloorianisoli ei tarvitse syntyäkseen kosteusvaurioita. Hän pääsi siitepölyallergiasta eroon jättämällä vain yhden asian pois ruokavaliostaan. Yleisimmät siitepölyallergiat juontuvat lehtipuiden ja ruohokasvien erittämästä siitepölystä.

Hän pääsi siitepölyallergiasta eroon jättämällä vain yhden asian pois ruokavaliostaan

Oireita ovat mm. punaiset ja kutisevat silmät, tukkoinen nenä, aivastelu, ja runsas liman eritys. 17-vuotias Ida Hultberg on kärsinyt siitepölyallergiasta vuosien ajan. Jokin aika sitten hän äitinsä Karinin kanssa luki siitepölyn ja sitruunahapon välisestä yhteydestä. Ja sitten he huomasivat jotakin jolla oli molempien allergiaoireisiin odottamattoman hyviä vaikutuksia. Kännykän ”luomuehkäisysovellus” hyväksyttiin viralliseksi ehkäisykeinoksi Euroopassa ja Suomessa – Tätä se oikeasti tarkoittaa - Nyt.fi. Kerroimme tammikuussa ruotsalaisen Elina Berglundin kehittämästä ehkä joka on ollut saatavilla Suomessakin jo tovin.

Kännykän ”luomuehkäisysovellus” hyväksyttiin viralliseksi ehkäisykeinoksi Euroopassa ja Suomessa – Tätä se oikeasti tarkoittaa - Nyt.fi

Natural Cycles ja sen kaltaiset ehkäisysovellukset ovat käyneet Suomessakin sovelluskauppojen latauslistoilla, eli ne ovat olleet suosittuja. Natural Cyclesissa käyttäjä mittaa ruumiinlämpönsä aamuisin, kirjaa tulokset sovellukseen, joka kertoo, tuleeko sinä päivänä käyttää lisäehkäisyä (kuten kondomia) vai ei. Viiden euron kuukausihintainen sovellus on käytettävissä suomeksi. Berglund kertoi tammikuisessa haastattelussamme hakevansa sovellukselle laajempaa lääketieteellistä merkintää, joka nostaisi sen ehkäisyvälineenä kondomin tasolle. Nyt sellainen merkintä on saatu: Natural Cyclesista tuli helmikuussa ensimmäinen kännykkäsovellus, joka sai EU:n hyväksynnän.

Uutiset sovelluksen saamasta sertifikaatista ovat levinneet maailmalla Suomalaiset lääkärit suhtautuvat ehkäisysovelluksiin skeptisesti. Näin syrjäytät muovin keittiöstä - Kemikaalicocktail. Lue lisää Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita.

Näin syrjäytät muovin keittiöstä - Kemikaalicocktail

Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse. Suolistosi voi tehdä sinut hoikaksi - Terve & onnellinen. Mieti: Tälläkin hetkellä, kun istut siinä, vatsassasi käydään taistelua.

Suolistosi voi tehdä sinut hoikaksi - Terve & onnellinen

Noin tuhat bakteerilajia tappelevat valtaanpääsystä. Miksi meidän pitäisi välittää? Koska se että voittavatko hyvä bakteerit pahat ei vain ratkaise sitä miten ruokasi sulaa, vastaa allergeeneille ja torjuu sairauksia, se myös auttaa määrittämään miten paljon luultavasti lihomme tai laihdumme. ”Yksinkertaistettuna, jos saat mikrobiomin, tämän sisälläsi olevan bakteerikokoelman terveeksi niin laihdut,” toteaa lääkäri Raphael Kellman, New York:n kaupunginlääkäri ja kirjan The Microbiome Diet kirjoittaja. Kyse ei niinkään ole tietystä hiilihydraattien, proteiinin ja rasvan prosenttiosuuksista, vaan epäterveellisten bakteerien liikakasvun korjaamisesta, joka saa meidät himoitsemaan vääriä ruokia käynnistäen tulehduksen. Läjä mullistavia löytöjä auttaa meitä ymmärtämään, miten suolistobakteerit voivat vaikuttaa ulkomuotoomme.

ERISTYSVINKKI: Kellarin kosteuden selvittäminen. Jos et ole varma, pääseekö kellariin kosteutta, ammattilaisella on kätevä niksi, jolla asian voi selvittää.

ERISTYSVINKKI: Kellarin kosteuden selvittäminen

Ota tavallinen läpinäkyvä muovipussi ja revi se auki reunoista, niin että siitä tulee yksinkertainen muovinpala. Muovi teipataan kiinni lattiaan ilmastointiteipillä, niin että se tulee tiiviisti kiinni koko matkalta. Muovin annetaan olla paikallaan noin viikon ajan, ja jos kellarissa on kosteutta, sitä on kerääntynyt muovin alapintaan. Kosteus pääsee siis leviämään lattian läpi. Uskomaton tutkimus: Riisin kalorit vähenevät yllättävällä kikalla puoleen.

Lapapunnerrus. Ehkäise niska- ja hartiakivut – treenaa unohdettu sahalihas yhdellä liikkeellä - Terveys. Istumatyö jumittaa ja heikentää niskaa ja hartioita.

Ehkäise niska- ja hartiakivut – treenaa unohdettu sahalihas yhdellä liikkeellä - Terveys

Jos haluat välttyä kivuilta, tarvitset venyttelyn lisäksi myös annoksen lihaskuntoa. Moni unohtaa etenkin yhden pienen mutta sitäkin tärkeämmän lihaksen treenaamisen, mikä saattaisi pelastaa monilta jomotuksilta. Sisailmaopas. Elina Berglundin kaksi läpimurtoa: Löysi ensin Higgsin hiukkasen ja luo nyt kännykkään ”luomuehkäisyä”, joka kiinnostaa nuoria ja kauhistuttaa lääkäreitä - Nyt.fi. Ruotsalainen Elina Berglund oli mukana tutkimusryhmässä, joka löysi kuulun Higgsin bosonin.

Elina Berglundin kaksi läpimurtoa: Löysi ensin Higgsin hiukkasen ja luo nyt kännykkään ”luomuehkäisyä”, joka kiinnostaa nuoria ja kauhistuttaa lääkäreitä - Nyt.fi

Fysiikka on jo mullistettu, mutta nyt hän haluaa mullistaa myös ehkäisyn – sovelluksella, joka kiinnostaa nuoria mutta arveluttaa lääkäreitä. Toimittaja Jutta Sarhimaa kertoo Berglundin seuraavasta läpimurrosta, jonka pohja ei ole ihan yhtä selvä. Rauman Energian sääasema. Pakkanen ja liian kuiva sisäilma. Talvella kärsitään usein liian kuivasta sisäilmasta.

Pakkanen ja liian kuiva sisäilma

Kuivuus aiheuttaa erityisesti nenän limakalvojen ärsytystä, silmien kutinaa sekä iho-ongelmia. Pahoja oireita esiintyy etenkin allergikoilla ja astmaatikoilla, mutta oireet koskevat lähes kaikkia jossain vaiheessa talvea. Biofacto Finland. Asuvat asiakkaamme ovat kärsineet. Mikäli teillä on ollut enemmän kuin kolme oiretta,suosittelemme rakennuksen lisätutkimuksia. Myös yksi vakava sairaus antaa aihetta lisätutkimuksille. 1) Kutinaa 2) Punoitusta 3) Nokkosrokkopaukamat 4) Rakkuloita 5) Atooppinen ihottuma 6) Valoihottuma 7) Kutina peräaukossa, nivusissa tai sukupuolielimissä 8) Ihon karstaisuutta, karheutta tai halkeamia 9) Läiskiä / verenpurkaumia 10) Huonosti parantuvia visvanäppylöitä keholla 11) Kutinaa, joka pahenee suihkussa ja löylyssä (vesibakteerit?)

Sisailmaopas. Näin kiharrat hiukset ilman kiharrinta. Milläköhän tekniikalla Beyoncé loihtii kiharansa? Kiharat hiuspannalla Jaa hiukset niskasta keskijakausta pitkin kahteen osaan.Kostuta hiukset vedellä, mutta varo kastelemasta niitä liian märiksi. Jos haluat, voit levittää hiuksiin hieman muotovaahtoa.Asettele kankainen hiuspanta pääsi päälle niin, että hiukset jäävät sen alle.Kiepauta pieni nippu hiuksia pannan alta sen sisäpuolelle. Ota aina uusi nippu hiuksia mukaan ennen kuin kieputat latvat kokonaan pannan ympäri. Kiinnitä irtohiukset pinnillä.Jo muutaman tunnin jälkeen hiukset ovat kihartuneet.

Hajuongelma (Muut) Muita aiheeseen liittyviä kysymyksiä/vastauksia: HajuongelmaV. -79 rakennetussa kaksikerroksiessa talossamme on koneellinen poistoilma ( laite kylmäullakolla ), korvausilmaventtiilit ikkunanpuitteissa. Vanha liesituuletin... Remontoidun kylpyhuoneen pistävä hajuRemontoidun kylpyhuoneen pistävä hajuongelmaKylpyhuoneen uusien laattojen ns. saumaushuntujen poistamisessa käytettiin vahvoja happoja. Happojen neutraloin... viemärin hajuongelmaHei! Kiinteistönhoitotuotteet - Alipa. Tarjottavana on laaja valikoima kiinteistöjen huoltoon ja kunnossapitoon liittyviä kemikaaleja. Keskittyminen kiinteistöhoitotuotteisiin merkitsee sitä, että pystymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita, joilla asiakkaidemme tarpeet tulevat tyydytettyä parhaalla mahdollisella ja nopeimmalla tavalla.

Hajuhaitta vain talon yläkerran WC:ssä (Vesi ja viemäröinti) Jäsenen Mestari antama (31.5.2012 8:41) kommentti Yleensä hajulukosta lähtevä viemäröinti putki liittyy viemäriverkostoon ihan siinä lattian rajassa, siinä on joko sen alaspäin lähtevän putken mansetti, jossa pitäisi olla sellainen tiivistekumi siinä päässä. Tai sitten siinä näkyy vain suora putki,mutta senkin päässä pitää olla sellainen tiiviste. Se kohta voi vuotaa. Yksi keino on ostaa uusi hajulukko. Näin tutkijat välttelevät arjen kemikaalimyrkkyjä – katso 6 pahinta myrkkylähdettä - Terveys. Velco korvausilmaventtiilit - Allergiakauppa. Aina kiire? 10 varmaa keinoa, joilla saat lisää aikaa arkeen. Oletko aina kiireinen, vaikka teet useita töitä yhtä aikaa? Kiristeletkö hampaita? Viinipullon korkki auttaa salakavalaan vaivaan.

Miten Skaala Alfa cLean -ilmanvaihtoikkuna toimii? Kehonhuolto liikkeitä. CardiFit. Fysioline Back Relax Selkäkaari. Teetkö aina tämän yleisen virheen hampaita pestessäsi? Hammaslääkärin mukaan valtaosa suomalaisista tekee yhden ja saman virheen pestessään hampaitaan. Hampaiden pesu on erityisen tärkeä rutiini, koska sen avulla pidetään huolta paitsi hampaista myös koko suun ja kehon terveydestä. Jännitysniska – oireet, syyt ja hoito - Auron. Jännitysniska on hyvin yleinen vaiva Jännitysniska eli niinsanottu ‘Tension neck’ on eräs yleisimmistä syistä, joiden perusteella ihmiset hakeutuvat ensin lääkäriin ja sitten fysioterapiaan. Sisäilman parantaminen. Katso viestiketjua - Homeen poisto kellarista. Image Page. Milloin on syytä epäillä sisäilmahaittaa? / Mistä apua sisäilmaongelmiin? / Perustietoa sisäilmasta / Etusivu / Home - Sisäilmayhdistys.

Uudet korvausilmaventtiilit paransivat ilmanvaihdon. Nyt kannattaa liittyä Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi. Rintamamiestaloon uusi korvausilma. Nyt kannattaa liittyä Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi. Milloin on syytä epäillä sisäilmahaittaa? / Mistä apua sisäilmaongelmiin? / Perustietoa sisäilmasta / Etusivu / Home - Sisäilmayhdistys. Hometalkoot - Ohjeita kosteusvaurioiden karkoitukseen - Homevauriot ja kosteusvauriot. Millä siivota ekologisimmin? Millä siivota ekologisimmin? Naturellen: Salisyylihappokasvovesi. Näin valitset juoksukengät. SolarVenti. Lonkan, pakaran ja takareiden vaikutukset ja venyttely. Tunne lukkosi - testaa tunnelukkosi - www.tunnelukkosi.fi.

Foamroller.fi - Fascia pallo. Millainen on hyvä patja selälle?