background preloader

Terveys

Facebook Twitter

Näin verenpaine pitäisi mitata – uusi tapa voi kertoa tarkemmin sydänriskeistä - Terveys. Wilman käyttämä kikka kuorii herkän ja kuivan ihon hellävaraisesti – eikä edes maksa juuri mitään - Tyyli. Kuivan ja herkän ihon pelastus löytyy talvipakkasilla pyyhkeestä ja perusvoiteesta.

Wilman käyttämä kikka kuorii herkän ja kuivan ihon hellävaraisesti – eikä edes maksa juuri mitään - Tyyli

Joka talvi sama homma: iho kuivuu ja kiristää, vaikka kuinka rasvaisi. Monelta unohtuu vuodenaikojen vaihtuessa, että iho tarvitsee usein erilaista huolenpitoa kesäisin ja talvisin. Yksi tärkeimpiä rutiineja kuivan ihoni hoidossa on muistaa kuoria sitä muutaman kerran viikossa tai parissa. Ilman säännöllistä kuorintaa voiteet eivät pääse kuolleen ihosolukon läpi kosteuttamaan ihoa. Erilaisia kuorinta-aineita ja voiteita löytyy kauppojen kosmetiikkahyllyiltä vino pino, mutta herkälle tai allergiselle iholle niistä hellävaraisimmatkin voivat olla liian ärhäköitä. Oma atooppisen ihon kauneudenhoitorutiinini koostui pitkään lähinnä apteekin perusvoiteesta, oli kyse sitten pesusta tai kosteutuksesta.

Nykyään kosmetiikkakaapista löytyy myös muita toimivia tuotteita, mutta talvi on ihonhoidossa edelleen vaikeaa aikaa.

Liikunta

Untitled. Untitled. Seksi paranee harjoittelemalla ja uutta kokeilemalla.

untitled

Tietyt asennot tarjoavat enemmän nautintoa ja paremmat mahdollisuudet orgasmin saamiseen kuin toiset. Seksuaaliterapeutti Vanessa Marinin mukaan erityisesti naisen aivot janoavat uusia kokemuksia seksissä. Nämä neljä yhdyntäasentoa voivat tarjota entistä suuremman nautinnon erityisesti sinulle, nainen. Untitled. Reilusti säätövaraa, joten yksi koko sopii kaikille 55kg -110kg aikuisille.

untitled

Mukava käyttää - Oikeat leikkaukset sekä riittävät pehmusteet. Pitkäikäinen - Konepestävää vahvaa kangasta. Tunnet olosi itsevarmemmaksi - On tutkittu, että ryhdikkäänä olet huomattavasti itsevarmempi kuin huonoryhtisenä. Ei vain väliaikainen ratkaisu! Kun olet käyttänyt ryhtiremmiä säännöllisesti pidemmän ajanjakson, alkaa oikea, ryhdikäs asento jäämään lihasmuistiisi. Ryhtiremmi auttaa kehoasi löytämään eri asentoihin oikean asennon, teitpä sitten päätetyötä tai olit treenaamassa kuntosalilla.

Untitled. Untitled. Geishakuulien käyttö on opettanut Venlalle kehon tuntemusta ja auttanut häntä saamaan emätinorgasmin.

untitled

Venla (nimi muutettu) kertoo olleensa aina kiinnostunut erotiikkaan liittyvistä asioista. Ensimmäisen kerran hän kokeili geishakuulia parikymppisenä, mutta aiheeseen perehtymättömänä osti synnyttäneille naisille tarkoitetut suurikokoiset kuulat. – Ne olivat silikoniset smart balls -kuulat, jotka olivat kiinni toisissaan. Sain vain toisen kuulan mahtumaan sisääni, joten ne jäivät käyttämättä. Jos pakkasen uumenista löytyy yli vuosi sitten pakastettua lihaa, voiko sitä vielä syödä? - Ajankohtaista. Jos pakkasen uumenista löytyy yli vuosi sitten pakastettua lihaa, voiko sitä vielä syödä?

Jos pakkasen uumenista löytyy yli vuosi sitten pakastettua lihaa, voiko sitä vielä syödä? - Ajankohtaista

Voikohan tätä vielä syödä, saattaa olla perheessä mielipiteitä jakava kysymys, jos pakkasen uumenista löytyy jo pidemmän aikaa sitten pakastettuja lihatuotteita. Voiko esimerkiksi vuoden pakkasessa ollutta lihaa käyttää? Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten ruokapalveluiden asiantuntija Satu Nokkonen ettei kysymykseen voi antaa täysin yksiselitteistä vastausta. Tyyliä metsästämässä – Uimapuvut ja bikinit pluskokoisille. Uusi painonhallintaohjelma auttaa laihduttajaa: ohjelma perustuu suostuttelevaan menetelmään - Maaseudun Tulevaisuus. Oulun yliopisto on kehittänyt painonhallintaohjelman, jonka käyttö sai koehenkilöt laihtumaan noin kahdella kilolla.

Uusi painonhallintaohjelma auttaa laihduttajaa: ohjelma perustuu suostuttelevaan menetelmään - Maaseudun Tulevaisuus

Parhaat tulokset tulivat, kun kun lisäapuna käytettiin ryhmäohjausta. Tällöin osallistujat laihtuivat keskimäärin lähes viisi kiloa. Tutkimuksen tekoon osallistunut Oulun yliopiston sisätautiopin professori Markku Savolainen kertoo, että ohjelmassa saavutetut laihdutustulokset olivat pysyviä kahden vuoden seurantajakson ajan. Ohjelmaan myös sitouduttiin harvinaisen vahvasti. Vielä vuoden jälkeen sitä käytti neljä viidesosaa, ja kahden vuoden jälkeen 70 prosenttia käyttäjistä. "Yleensä laihdutus- elämäntapamuutosohjelmissa on puolen vuoden päästä jo puolet käyttäjistä tippunut pois ohjelmasta", Savolainen sanoo STT:lle.

Talo

Makkara, jäätelötuutti, suklaapatukka: Näillä liikuntamäärillä ne sulavat pois - Laihdutus. Liikunnan ja muun vapaa-ajan touhuamisen ei ole syytä olla pelkkää kaloreiden kuluttamista hampaat irvessä – varsinkaan lomalla.

Makkara, jäätelötuutti, suklaapatukka: Näillä liikuntamäärillä ne sulavat pois - Laihdutus

On kuitenkin hyvä tiedostaa, että suosituissa kesäherkuissa, kuten makkaroissa ja jäätelöissä voi olla yllättävän paljon energiaa. UKK-instituutin mukaan tunnin mittaisen liikuntasession aikana voi kuluttaa noin 200–500 kilokaloria. Tätä suurempi energiankulutus edellyttää kovempaa rehkimistä ja aika hyvää kuntoa. Luvut ovat suuntaa antavia, koska kalorinkulutukseen vaikuttavat muun muassa paino, ikä, ruumiinrakenne ja liikunnan intensiteetti. Kulutus eri lajeissa vaihtelee myös suuresti. Millä tavalla omaa painoa kannattaa mitata? Katso HS:n laskurista, oletko laihempi vai lihavampi kuin ikätoverisi - Hyvinvointi.

Herttuatar Catherinen korkkarikikalla jaksat kävellä koroilla vaikka koko päivän - MyStyle. Cambridgen herttuatar edustaa lähes aina korkeakorkoisissa avokkaissa ja seesteinen hymy kasvoilla.

Herttuatar Catherinen korkkarikikalla jaksat kävellä koroilla vaikka koko päivän - MyStyle

Emme varmasti ole ainoat, jotka ihmettelevät alituiseen, kuinka Catherine tekee sen – jokainen, joka on kävellyt korkokengissä puolikkaankin päivän tietää, että jalat joutuvat avokkaissa koville. Herttuatar Meghanilla on aivan omanlaisensa kikka, joka auttaa kävelemään koroilla koko päivän - MyStyle. Herttuatar Meghanilla on aivan omanlaisensa kikka, joka auttaa kävelemään koroilla koko päivän Yksi muotimaailman ylistetyimmistä korkokenkävinkeistä vaatii ainoastaan teippiä.

Herttuatar Meghanilla on aivan omanlaisensa kikka, joka auttaa kävelemään koroilla koko päivän - MyStyle

Korkokengillä jaksaa seistä ja kävellä huomattavasti tavallista paremmin, kun isovarpaasta laskien kolmannen ja neljännen eli keskimmäisen ja ”nimettömän” varpaan teippaa Varpaiden välissä kulkee hermo, joka aiheuttaa kipua, kun siihen kohdistuu painetta. Teippikikka auttaa poistamaan korkokenkien aiheuttaman kuormituksen ja hermon jännityksen, jolloin jalat eivät kipeydy yhtä helposti. Prinssi kanssa toukokuussa avioituneella herttuatar on kuitenkin aivan oma tapansa välttää korkojen aiheuttamat säryt ja hiertymät.

Mainos (Teksti jatkuu alla) Mainos päättyy Muotijulkaisu Marie kertoo monen Meghania seuranneen kiinnittäneen huomiota herttuattaren aina kokoa liian suurilta näyttäviin avokkaisiin. Testasimme 4 toimivaa kasvohoitoa – näissä todella huomaa eron! - MyStyle. Vuosia nuoremmaksi Mikä?

Testasimme 4 toimivaa kasvohoitoa – näissä todella huomaa eron! - MyStyle

Pinnoitushoito pHformula A.G.E. on aikuiselle ja ikääntyvälle iholle suunniteltu hoito, joka silottaa ja tasoittaa ihoa. Omat hoitonsa on myös aknesta, hyperpigmentaatiosta ja punakkuudesta kärsiville ihoille. Kollageeni voi vähentää selluliitin määrää huomattavasti. Atria 300g Samettinen Punajuuri-vuohenjuustokeitto - Atria. Tämä on paras tapa selvittää, onko kiloja kertynyt liikaa - Terveys. Yleisesti lihavuuden selvittämiseksi käytetään painoindeksiä eli BMI:tä.

Painoindeksiä mitataan jakamalla paino pituuden neliöllä. Se ei kuitenkaan ole brittitutkijoiden mukaan paras mittari ylipainon toteamiseksi. Leedsin yliopiston tutkijat testasivat eri tapoja mitata ylipainoa 81 ihmisellä. Kun eri tapoja verrattiin DXA-kehonkoostumusmittauksen tuloksiin, huomattiin, että vyötärö-pituus-suhdeluku oli paras tapa selvittää kehossa olevan rasvan määrä. WobleFit + Nutrition (liikunta- ja ravintotesti) WobleFit + Nutrition antaa sinulle geeneihisi perustuvia ohjeita liikuntaan ja terveyttä edistävään ruokavalioon. Täydentää liikuntatestiä antamalla suosituksia siitä, miten parhaiten yhdistät terveyden kannalta sinulle sopivimman ruokavalion ja liikunnan. Lue testistä lisää WobleFitin omilta sivuilta osoitteesta www.woblefit.com! Tämä testi sisältää sekä liikunta- että ravintoprofiilit! Hän pääsi siitepölyallergiasta eroon jättämällä vain yhden asian pois ruokavaliostaan. Yleisimmät siitepölyallergiat juontuvat lehtipuiden ja ruohokasvien erittämästä siitepölystä.

Oireita ovat mm. punaiset ja kutisevat silmät, tukkoinen nenä, aivastelu, ja runsas liman eritys. Näin syrjäytät muovin keittiöstä - Kemikaalicocktail. Lue lisää Testaan blogissani erilaisia tuotteita ja palveluita. Näistä testituotteista en maksa. Kaikki tämän postauksen tuotteet eivät välttämättä ole testattavaksi saatuja, osan olen saattanut myös ostaa itse.

Suolistosi voi tehdä sinut hoikaksi - Terve & onnellinen. Mieti: Tälläkin hetkellä, kun istut siinä, vatsassasi käydään taistelua. Noin tuhat bakteerilajia tappelevat valtaanpääsystä. Miksi meidän pitäisi välittää? Uskomaton tutkimus: Riisin kalorit vähenevät yllättävällä kikalla puoleen. Elina Berglundin kaksi läpimurtoa: Löysi ensin Higgsin hiukkasen ja luo nyt kännykkään ”luomuehkäisyä”, joka kiinnostaa nuoria ja kauhistuttaa lääkäreitä - Nyt.fi. Ruotsalainen Elina Berglund oli mukana tutkimusryhmässä, joka löysi kuulun Higgsin bosonin. Rauman Energian sääasema. Biofacto Finland. Asuvat asiakkaamme ovat kärsineet. Näin kiharrat hiukset ilman kiharrinta. Kiinteistönhoitotuotteet - Alipa. Tarjottavana on laaja valikoima kiinteistöjen huoltoon ja kunnossapitoon liittyviä kemikaaleja. Keskittyminen kiinteistöhoitotuotteisiin merkitsee sitä, että pystymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita, joilla asiakkaidemme tarpeet tulevat tyydytettyä parhaalla mahdollisella ja nopeimmalla tavalla.

Käyttämällä tuotteitamme uskomme, että asiakkaallemme syntyy kustannussäästöä esimerkiksi vapauttamalla henkilöstö muihin huoltotehtäviin. Näin tutkijat välttelevät arjen kemikaalimyrkkyjä – katso 6 pahinta myrkkylähdettä - Terveys. Aina kiire? 10 varmaa keinoa, joilla saat lisää aikaa arkeen. Oletko aina kiireinen, vaikka teet useita töitä yhtä aikaa? Kiristeletkö hampaita? Viinipullon korkki auttaa salakavalaan vaivaan. Fysioline Back Relax Selkäkaari. Teetkö aina tämän yleisen virheen hampaita pestessäsi? Hammaslääkärin mukaan valtaosa suomalaisista tekee yhden ja saman virheen pestessään hampaitaan. Jännitysniska – oireet, syyt ja hoito - Auron. Jännitysniska on hyvin yleinen vaiva. Image Page. Millä siivota ekologisimmin? Naturellen: Salisyylihappokasvovesi. Lonkan, pakaran ja takareiden vaikutukset ja venyttely. Tunne lukkosi - testaa tunnelukkosi - www.tunnelukkosi.fi. Millainen on hyvä patja selälle?