background preloader

Tolerancia y respeto.wmv

Tolerancia y respeto.wmv

http://www.youtube.com/watch?v=SGwEp4Sm3w8

Related:  Tutoria

16 curts bàsics per treballar els valors a l'aula I natibergada.cat A l’escola, a part d’ensenyar matemàtiques, llengua, ciències,… és fonamental treballar les emocions i els valors. Una bona manera de fer-ho és utilitzar els curts. A partir de la seva visualització es poden establir diàlegs i converses molt interessants amb els infants. En aquest article trobaràs 50 curts que et poden ser útils per treballar valors fonamentals com el treball en equip, la convivència, la motivació, la solidaritat, l’amistat, l’amor, la resolució de conflictes… Nota: Per poder accedir als curtmetratges fes clic al títol o la imatge. 45 cortometrajes para educar en valores El cine ha llevado a la gran pantalla muchas películas en las que se tratan temas relacionados con el mundo de la educación.Continuamos ampliado esta entrada con vuestras propuestas hasta alcanzar los 70 cortometrajes para educar en valores. Con ellos, el alumnado reflexionará sobre la amistad, la solidaridad, el trabajo en equipo, el respeto a las personas… Cortrometraje escrito y dirigido por el brasileño Fáuston da Silva, este cortometraje cuenta la historia de un niño llamado Lucas que vive en las favelas y como su vida empieza a cambiar cuando un día empieza a leer ‘Así habló Zaratustra’, animado por el consejo que le da un recolector de cartones. El afán de superación y el deseo de no desistir son algunos de los valores proyectados en esta propuesta que capta la esencia de estos barrios marginales y sus habitantes. A través de esta sugerencia, es posible trabajar y profundizar en el aula los valores familiares. Un proyecto escolar con la iniciativa de frenar el acoso en las aulas.

What Is Computer and Video Game Addiction? For most young people, playing games on a computer, video game console, or handheld device is just a regular part of the day. Most are able to juggle the multiple demands of school, sports, work or chores, and family life. Gaming becomes an addiction when it starts to interfere with a person's relationships or their pursuit of other goals, such as good grades or being a contributing member of a sports team. Computer and video games, especially the massive multi-online role-playing games (or MMORPGs) such as "World of Warcraft," allow players to behave very differently from their normal persona.

La notícia de la setmana: Timecode i altres “curts” El diumenge 29 de gener es va celebrar la cerimònia de lliurament dels IX Premis Gaudí a produccions cinematogràfiques. Aquesta gala, organitzada per l’Acadèmia del Cinema Català, té any rere any més ressò i la segueixen milers de persones amants del món del cinema. T’agraden els curtmetratges? La notícia de la setmana: com guiar els alumnes en a gestió dels errors, a partir de la notícia de l’error als premis Oscar? Durant el lliurament dels premis Oscar d’enguany es va cometre un error molt sonat: es va donar un sobre equivocat als encarregats de lliurar l’Oscar a la millor pel·lícula. Com a resultat, es va anunciar La, la, land com a guanyadora quan, en realitat, el premi era per a la pel·lícula Moonlight. Què hem de fer quan cometem un error?

Com “sobreviure” al final de curs? Tot i que al món estan succeint fets molt importants (els atemptats de Manchester i Kabul, la moció de censura al govern de Rajoy, les eleccions internes del PSOE, la conferència del president Puigdemont a Madrid i les reaccions posteriors, etc.), per a la comunitat educativa ara el més important és el final de curs. Quines tensions comporta un final de curs? En aquesta època de l’any coincideixen molts fets que fan difícil mantenir l’equilibri emocional que permet combatre o evitar l’estrès. Dia Internacional de la Pau El dia 21 de setembre és el dia Internacional de la Pau. Entenem la Pau com l’absència de guerres i lluites. L’origen de tota guerra o lluita està en un conflicte, per això també en diem conflictes bèl·lics. És natural que en el nostre dia a dia apareguin diversos tipus de conflicte. Els conflictes són desacords entre persones i cal saber gestionar-los i percebre’ls com una oportunitat de canvi en lloc d’experiències exclusivament negatives.

PantallasAmigas Este recurso didáctico audiovisual invita a analizar e imitar los pasos a dar cuando se es víctima de violencia digital. La experiencia cotidiana y los estudios señalan que a niños, niñas y adolescentes les resulta muy complicado dar el paso de pedir ayuda ante problemas o situaciones de acoso online. Sin embargo, hacerlo es fundamental para reducir el daño desde el primer momento, no dejar que el problema empeore y resolver finalmente la situación. Ignorar las provocaciones es el primer paso y bloquear, si existe la posibilidad, el segundo. Cuando la situación persiste, pedir ayuda es fundamental y, cuando el problema adquiere dimensión o gravedad, es preciso acudir a la policía en busca de apoyo. Exiten muchas acciones diferentes que reciben el nombre genérico de ciberacoso.

Cortometrajes con valor educativo. Algunas pautas para su uso en tutoría » Centro de Comunicación y Pedagogía Selección de cortometrajes con valor educativo para ser usados en tutoría y algunas pautas para su trabajo. Introducción La selección de cortos elegidos se ha realizado durante algunos años para ser utilizados en las tutorías. Se han incluido escenas de películas y algún videoclip interesante de corta duración. Los cortos se encuentran en continua actualización en la página “Cortometrajes con valor educativo” del Blog Crea y aprende con Laura. Valor educativo de los cortometrajes Activitats per reflexionar a classe sobre la importància de ser un mateix, a propòsit del càsting per a l’obra Billy Elliot! L’octubre passat es va estrenar el musical Billy Elliot a Madrid. Enguany és possible que s’estreni a Barcelona, i el càsting per triar els actors i les actrius, els ballarins i les ballarines que formaran l’equip és obert. Es busquen també futurs Billy Elliot en previsió d’anar substituint els nens que interpreten aquest personatge quan ja siguin massa grans si el musical continua tenint un gran èxit i es manté en cartellera durant diversos anys. Qui és Billy Elliot?

Qui sóc jo?... 14_15 100 anys de moda en 100 segons Aquest és un projecte interdisciplinari que es realitza a 2n d’ESO a l’Ins L’Estatut de Rubí. Parteix d’un fil conductor que és EL PROCÉS DE CONSTRUCCIÓ DE LA PRÒPIA IDENTITAT i s’estructura a partir de 5 eixos: 1. La construcció de la imatge personal com a procés integrat en el de construcció i acceptació de la pròpia identitat.

Related: