background preloader

Gmail - Free Storage and Email from Google

Gmail - Free Storage and Email from Google

https://www.google.com/gmail/about/

Related:  SvenskaIKTArticle Écriture d'un Romankdutemple

Vad skiljer ett E från ett A - sex bedömningsaspekter Vad är skillnaden mellan ett enkelt och ett välutvecklat resonemang? Det svarar Peter Wall på i den här filmen och listar sex bedömningsaspekter som stöd. Här kan du ladda ner figuren med bedömningsaspekterna. Vad är tanken med filmen om bedömningsaspekter? Bedömningsaspekterna förtydligar vad eleven skall kunna i relation till ett kunskapskrav.

Dennis Hjelmström: Digitalisering och iTunes U på Enebybergs skolor - Skolverket återkommer till vikten av att ytterligare IT-satsa inom skolan. - Digitaliseringskommissionen har tidigare lämnat fram en rad betänkanden till regeringen som handlar om Sveriges behov av utökad och snabb digital utveckling. - Digital kompetens är en av EU:s nyckelkompetenser för livslångt lärande. Ge din älskade speciella julklappar och kalla gadgets Festivalsäsongen kommer, och det är dags för obegränsad kul och underhållning. Den spännande delen om den här tiden är de gåvor som vi ger till varandra för att sprida glädje och glädje. Men huvudproblemet här med alla är bristen på tid att gå till marknaden eller köpcentra för att handla.

Björn Ranelid: Avbryt genast det svenska språkets förfall Det tycks vara en dygd för många individer att stympa och förkorta olika ord. Dessutom älskar de att föra in engelska ord när det är helt onödigt och inte tillför det svenska språket någonting, skriver Björn Ranelid. Ordet väger ingenting och likväl är det mäktigare än allting annat på Jorden. Det har aldrig varit viktigare än vad det är nu. Det mänskliga språket är en uppfinning och inte en upptäckt. Endast människan av alla levande varelser kan tala, skriva, räkna och skapa nya ord. Padlet kan användas till mycket Ibland får man frågor om olika IKT-verktyg och denna vecka har flera sådana frågor ställts till mig. En kollega undrade efter verktyg för att göra digitala exit tickets och en annan hur man skulle kunna fånga upp åhörares åsikter efter en föreläsning. I båda fallen svarade jag att man kan använda Padlet. Vad är då padlet? Jag ser padlet som ett verktyg med flera olika användningsmöjligheter.

Köp senaste barnleksaker och damtillbehör online på SellNu Barnens kärlek att leka med leksaker. Om du har någon förvirring, ta ditt barn till en leksaksaffär och se hans / hennes reaktion. Du kan se själv vilka saker dina unga är intresserade av att leka med. Leksaker är mer än bara en rolig aktivitet. Sju timmar om... Samtalsledaren leder arbetet. Dokumentationsansvarig för anteckningar i den dokumentationsmall som finns till varje utvecklingspaket. Dokumentationen är central i kommunikationen med förskolans/skolans ledning. Instruktioner för samtalsledare och dokumentationsansvarig finns i steg 1 för respektive paket. Total tidsåtgång: cirka sju timmar Hitta fria bilder Via internet har lärare och elever fantastiska möjligheter att hitta bilder som kan användas i undervisning och i skolarbeten av olika slag. Men det kan samtidigt vara svårt att veta vilka bilder man faktiskt har rätt att använda; upphovsreglerna kan vara snåriga, vilket vi berättar en del om i Kolla källans lärarguider i upphovsrätt. I det här inlägget i Kolla källans idélåda tittar gymnasielärare Ulf Jämterud närmare på några bildarkiv för undervisning där både du som lärare och dina elever hittar mängder av bilder som är fria att använda i skolan. Fotofinnaren.se – en bildbank för skolbruk Fotofinnaren.se Fotofinnaren är en bildbank som riktar sig direkt till skolan.

Related: