background preloader

Cris_llorens93

Facebook Twitter

Cris_llorens93

Info K – Super3. VI Premio Espiral de Edulogs 2012. Ciberespiral. Projectes LaceNet. Benvingut/da a la nostra pàgina web. Les Caceres del tresor. Cacera del tresor de música (ESO) Autoria: Ramon Llanes Una cacera del tresor adreçada a l’ESO Autor: Ramon Llanes Una cacera del tresor de música per a l’ESO.

Les Caceres del tresor

Merlí. Catàleg de recursos educatius. Família i Escola. Edu3.cat. El Bloc de l’Edu3.cat. El 21 de juliol de 1936 es va suspendre l’Olimpíada popular de Barcelona a causa de l’aixecament feixista espanyol i l’inici de la guerra civil espanyola.

El Bloc de l’Edu3.cat

L’Olimpíada popular de Barcelona, de caràcter antifeixista, havia de ser un esdeveniment esportiu alternatiu als Jocs Olímpics de Berlín de 1936 amb l’objectiu de reivindicar el veritable esperit olímpic i fomentar els valors de solidaritat i pau entre nacions, ja que els Jocs Olímpics de Berlín suposaven una apologia del nazisme i els seus valor racials i militars. El 1931, en el moment de designar la ciutat que acolliria les Olimpíades, la convulsa situació política d’Espanya va fer que el Comitè Olímpic Internacional (COI) desestimés Barcelona, una de les favorites després del gran èxit que havia tingut l’Exposició Universal del 1929, en favor de Berlín, ja que en aquell moment Alemanya encara era un país democràtic. Poc després, l’any 1933 van arribar els nazis al poder i van instaurar el Tercer Reich. Edu365.cat.

Primària.

Xtec

Coneixement del medi. Usuaris. Mapes conceptuals. Pearltrees videos. Pearltrees tips.