background preloader

Sirtimidd2008

Facebook Twitter

D.Dimitri

heureux retraité

Virus et malwares. Veille Informatique Lifi. Αλέν Ντελόν: Επτά ταινίες για... τους τίτλους τέλους. Ο Αλέν Ντελόν δήλωσε ότι αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του, με μια ταινία και ένα θεατρικό έργο.

Αλέν Ντελόν: Επτά ταινίες για... τους τίτλους τέλους

Κατά τη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του, η οποία μετρά πέντε δεκαετίες και σχεδόν εκατό ταινίες, ο σπουδαίος Γάλλος ηθοποιός έχει συνεργαστεί με ορισμένους από τους πιο διακεκριμένους σκηνοθέτες του διεθνούς κινηματογράφου. Από τον Βισκόντι, τον Αντονιόνι και τον Κλεμάν, μέχρι τον Μελβίλ, τον Γκοντάρ και τον Λόουζι. To Harvard μελέτησε ανθρώπους για 75 χρόνια και ανακάλυψε ότι η ευτυχία πηγάζει από ένα πράγμα… Γιατί εξαφανίζονται 100.000 Ιάπωνες το χρόνο; – Αντικλείδι. Digital creativity. Insectes. Insects. How to Define Megapixels. 15 υπερτροφές που αξίζει να εντάξετε στη διατροφή σας - Εναλλακτική Δράση. 15 υπερτροφές που αξίζει να εντάξετε στη διατροφή σας Όλα τα τρόφιμα περιέχουν θρεπτικά συστατικά και ωφελούν το καθένα σε διαφορετικό τομέα.

15 υπερτροφές που αξίζει να εντάξετε στη διατροφή σας - Εναλλακτική Δράση

Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένες τροφές που είναι πλούσιες σε ουσίες και στοιχεία πολύ σημαντικά για τον ανθρώπινο οργανισμό και γι’ αυτό αποκαλούνται και «υπερτροφές». Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 15 από αυτές τις τροφές οι οποίες είναι συνηθισμένες και αξίζουν οπωσδήποτε να βρίσκονται στη διατροφή σας. Δείτε επίσης: 10 υπερτροφές που θωρακίζουν τον οργανισμό των παιδιών. L'histoire de l'automobile. Origamis faciles. L'intelligence artificielle.

Εάν έχετε πάθος με την ιστορία και γοητεύεστε από τους χάρτες αυτή είναι η ιστοσελίδα για εσάς. Το διαδίκτυο έχει τα θετικά και τα αρνητικά του.

Εάν έχετε πάθος με την ιστορία και γοητεύεστε από τους χάρτες αυτή είναι η ιστοσελίδα για εσάς

Και δεν είναι λίγες οι φορές που τα αρνητικά φαίνεται να είναι περισσότερα. Μιχάλης Σάλλας, εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι ~ apneagr. Η ιστορία, την οποία θ' αρχίσουμε να διηγούμαστε, αρχίζει πριν ένα τέταρτο του αιώνα.

Μιχάλης Σάλλας, εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι ~ apneagr

Στο τιμόνι της χώρας βρίσκεται ο "αρχάγγελος της κάθαρσης", ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γεγονός που αν τολμούσες να το προβλέψεις άλλο ένα τέταρτο του αιώνα νωρίτερα, θα σε παίρνανε για μουρλό.

Bricolages etc

Charlie Chapin. Qi Gong "Pour assouplir et renforcer les tendons et les muscles". École Numérique. Brioches. Recapitout, au service de la vie quotidienne. ARTS MART. Κατεβάστε δωρεάν 180.000 ιστορικές φωτογραφίες από τη βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης – Εναλλακτική Δράση. Automobile. Chanteurs Francais. ΙΣΤΟΡΙΚΑ 2. ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΡΧΕΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Το κόστος της «εμπιστοσύνης» To 1963 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ρωτούσε «ποιος κυβερνά αυτήν τη χώρα» και μάζευε τις βαλίτσες του για το Παρίσι.

Το κόστος της «εμπιστοσύνης»

Αυτή την εβδομάδα το Παρίσι ήρθε στην Αθήνα και το ζητούμενο πια δεν είναι το «ποιος», αλλά το «πώς» κυβερνάται η χώρα. Στο τελευταίο μας βιβλίο, ο Kevin Featherstone και εγώ εξετάζουμε τον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια πέντε πρωθυπουργιών από το 1974 έως το 2009. Μέσα από αυτό στοχεύουμε να αναδείξουμε ένα παράδοξο: γιατί ένας συνταγματικά πανίσχυρος πρωθυπουργός έχει στη διάθεση του τόσο φτωχά μέσα για να ασκήσει τα καθήκοντά του; Τις συνέπειες αυτής της αναντιστοιχίας τις έχουμε όλοι ζήσει στο πετσί μας. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, περισσότερο από κάθε άλλο πρωθυπουργό της μεταπολεμικής Ελλάδας, έχτισε τη φήμη του ως «ο άνθρωπος των έργων», ως ένας αποτελεσματικός κυβερνήτης που μπορούσε να δαμάσει τη διοίκηση και να ελέγχει πλήρως τους υπουργούς του.

Μία ώρα πίσω τα ρολόγια τα ξημερώματα της Κυριακής. Γιατί αλλάζει και από πότε ξεκίνησε. Μία ώρα ύπνου θα κερδίσουμε την Κυριακή, λόγω της αλλαγής της ώρας.

Μία ώρα πίσω τα ρολόγια τα ξημερώματα της Κυριακής. Γιατί αλλάζει και από πότε ξεκίνησε

Συγκεκριμένα, στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, 25 Οκτωβρίου 2015, θα γυρίσουμε τους δείκτες του ρολογιού μία ώρα πίσω, ώστε να δείξουν 3. Εφαρμογή στην Ελλάδα και Ευρώπη. SPECIAL REPORT: Τρόικα και Πειραιώς γράφουν το «Σενάριο Κύπρου» Ποιοι είναι αυτοί οι 12 «σοφοί» που αποφασίζουν για τις συντάξεις (ονόματα) Το σχεδιασμό για την ολική ανατροπή του ασφαλιστικού ανέλαβε 12μελής Επιτροπή Σοφών που ορίστηκε από τον αρμόδιο υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο.

Ποιοι είναι αυτοί οι 12 «σοφοί» που αποφασίζουν για τις συντάξεις (ονόματα)

Ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας μέσα στον Αύγουστο συγκρότησε την επιτροπή με σκοπό την επεξεργασία και υποβολή προτάσεων για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος. Η 12μελής επιτροπή «σοφών» αποτελείται από τα εξής μέλη: Αννα Λιγωμένου, Αντιπρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου, ως Πρόεδρος.

ΜΟΥΣΕΙΑ

Κέντρο ΠΛΗΝΕΤ Ν. Φλώρινας - Τα Firewalls. Τα Firewalls Τι Είναι το Firewall Το firewall, που μπορεί να αποδοθεί στα ελληνικά με τον όρο πύρινο τείχος προστασίας ή και ηλεκτρονική πύλη ασφαλείας, είναι ένα πρόγραμμα-τείχος που σε γενικές γραμμές έχει τη δυνατότητα να εμποδίσει τους ιούς (viruses) και τα προγράμματα τύπου spyware να εγκατασταθούν στον υπολογιστή μας.

Κέντρο ΠΛΗΝΕΤ Ν. Φλώρινας - Τα Firewalls

Αποτελεί μια πολύ καλή λύση προστασίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από μεγάλες εταιρείες που διαθέτουν εκτεταμένο δίκτυο υπολογιστών όσο και από απλούς χρήστες που έχουν σύνδεση στο Internet τύπου dialup ή ADSL.

ΑΛΛΕΓΚΡΑ - Μ. Ανδρουλάκης

Tai chi chuan Wu style - Qi Gong. Εναλλακτική Δράση. Bricolage - Origami - etc. Βιβλία - Λεξικά. Education. ΙΣΤΟΡΙΚΑ. Des interviews célèbres. Ιατρικά. ΙΑΤΡΙΚΑ 2. Οικονομικά. Ειδησεις. NIKOLA TESLA. Σπίτι Καθαριότητα. Habitations. Tours de magie. Monsanto's 5 Most Dubious Contributions to The Planet. By Oliver Lee August 12, 2011 from AlterNet Website Oh, Monsanto, you sly dog...

Monsanto's 5 Most Dubious Contributions to The Planet

You keep trying to make us believe you are "committed to sustainable agriculture" with your canny advertisements on American Public Media, even as you force-feed farmers your lab-grown Frankenseeds that expire every year (which are, let's be honest, opposite of sustainable). But we shouldn't be surprised by the mixed message, should we? Ανιχνεύσεις. Άραγμα στην ενημέρωση. Orgonegreece. Monsanto - A Multinational Factory of Death - Una Fabrica Multinacional de La Muerte. Entraînement cérébral et jeux cognitifs. TuneIn: Listen to Online Radio, Music and Talk Stations. Venice Classic Radio - Venezia. Εκπαιδευτικά Προγράμματα Πρώτων Βοηθειών για Πολίτες, Συλλόγους και Φορείς - Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Το πρόγραμμα εκπαίδευση πολιτών ''ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ'' διάρκειας 20 ωρών (3 - 4 ημέρες) υλοποιείται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε όλη την Ελλάδα, τόσο σε οργανωμένους φορείς (συλλόγους, σωματεία προσωπικό εταιρειών και εργοστασίων κλπ) όσο και σε μεμονωμένους πολίτες.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Πρώτων Βοηθειών για Πολίτες, Συλλόγους και Φορείς - Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Το πρόγραμμα άρχισε να υλοποιείται το 1998 και μετά την τελευταία του αναθεώρηση το 2008 αποτελείται από 7 βασικές ενότητες 20 ωρών (1-7), στις οποίες αυτοί που το παρακολουθούν εκπαιδεύονται τόσο θεωρητικά όσο και στην πρακτική τους εφαρμογή. E-Λογείο. École de dessin/Drawing School. BHMagazino. Κλήρωση θέσης στη Βασική Εκπαίδευση στα Ανοίγματα του Χρόνου με τον Φυσικό Jean-Pierre Garnier-Malet. Το 1988, ο φυσικός Jean-Pierre Garnier Malet έκανε μια εκπληκτική ανακάλυψη σχετικά με τις ιδιότητες του χρόνου. Δημοσιευμένη πρόσφατα, η θεωρία του διττού χρόνου σημειώνει πολλές επιστημονικές επιτυχίες. Κυρίως, χρησιμεύει στην εξήγηση του μηχανισμού της ζωής και των σκέψεων μας και την άριστη χρήση των διαισθήσεων, ενστίκτων και προαισθημάτων τα οποία μας είναι διαθέσιμα κάθε στιγμή μέσω της διττότητας του χρόνου. ¨γνωσεσθε την Αλήθειαν, και η Αλήθεια ελευθερώσει υμας..¨… DPGR Digital Photography. MyMemory - Quand la traduction automatique rencontre la traduction humaine.

Κριτικές για Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα και Αξιοθέατα - TripAdvisor. L'esclavage en Afrique et la croisade noire / par Joseph Imbart de La Tour,... Les Mortels sont égaux, ce n'est pas la naissance c'est la seule vertu qui fait la différence... : [estampe] / [non identifié] Le jour où le fils d'un négrier bordelais a dénoncé l'esclavage. « L’Abolition de l’esclavage dans les colonies françaises en 1848 » (détail) par François-Auguste Biard, 1848 (DR).