background preloader

Ιατρικά

Facebook Twitter

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι στατίνες δεν σταματούν την καρδιοπάθεια. Η απόκρυψη στοιχείων και η "χαμένη" σύνδεση. Οι καρδιοπάθειες παραμένουν πεισματικά η πρώτη αιτία θανάτου στον κόσμο, παρά τα δισεκατομμύρια που δαπανώνται για τροφές με χαμηλά λιπαρά και φάρμακα που μειώνουν τη χοληστερόλη.

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι στατίνες δεν σταματούν την καρδιοπάθεια. Η απόκρυψη στοιχείων και η "χαμένη" σύνδεση.

Δύο χρόνια μετά από την καθιέρωση αυστηρότερων ορίων, με ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού άνω των 50 ετών να ξεκινά θεραπεία με στατίνες, τα ποσοστά θνησιμότητας δεν έχουν μετατοπιστεί.Και αυτό δεν συμβαίνει επειδή τα φάρμακα δεν λειτουργούν: πράγματι, οι στατίνες μειώνουν τα επίπεδα της «κακής» LDL (χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνη) χοληστερόλης, η οποία εναποτίθεται γύρω από τα τοιχώματα της αρτηρίας μέχρι να αποκλειστεί η ροή του αίματος στην καρδιά, προκαλώντας καρδιακή προσβολή.Ωστόσο, οι στατίνες δεν επιτυγχάνουν τον απώτερο στόχο της μείωσης των καρδιαγγειακών παθήσεων και των θανατηφόρων καρδιακών προσβολών. Sans titre. EKAB protes voithteis A3. Sans titre. Όπως αναφέρει μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Cell Reports, τα αντιβιοτικά που είναι αρκετά ισχυρά για να εξαλείψουν τα βακτήρια του εντέρου μπορούν επίσης να σταματήσουν την ανάπτυξη νέων εγκεφαλικών κυττάρων στον ιππόκαμπο, ένα τμήμα του εγκεφάλου που σχετίζεται με τη μνήμη.

sans titre

Οι ερευνητές αποκάλυψαν επίσης μια ένδειξη για το γιατί ένας τύπος λευκών αιμοσφαιρίων φαίνεται να δρα ως επικοινωνιακός παράγοντας μεταξύ του εγκεφάλου, του ανοσοποιητικού συστήματος και του εντέρου. Sans titre. Το μαύρο τσάι είναι από τα πιο δημοφιλή ροφήματα στο κόσμο.

sans titre

Προέρχεται από το φυτό Camellia sinensis και συχνά αναμειγνύεται με άλλα φυτά για διαφορετικές γεύσεις, όπως το Earl Gray, το English breakfast ή το Chai. Έχει πιο έντονη γεύση και περιέχει περισσότερη καφεΐνη από άλλα τσάγια, αλλά λιγότερη καφεΐνη από το καφέ. Το μαύρο τσάι προσφέρει πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Εδώ παραθέτουμε 8 από αυτά, τα οποία υποστηρίζονται από επιστημονικές έρευνες. Έχει Αντιοξειδωτικές ιδιότητες Τα αντιοξειδωτικά είναι γνωστό ότι παρέχουν πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Μπορεί να ενισχύσει την υγεία της καρδιάς. Sans titre. Υιοθετώντας αυτές τις προσεγγίσεις στο παρελθόν, θεράπευσα µια ασθενή που έπασχε από βαριάς µορφής εκδήλωση της νόσου του Crohn.

sans titre

Η ασθενής µου υπέφερε από οδυνηρές στοµαχικές κράµπες και έπρεπε να πηγαίνει συνεχώς στην τουαλέτα. Τίποτα δεν φαινόταν να βελτιώνει την κατάστασή της. Η ίδια είχε χάσει την υποµονή της µε τον ειδικό ιατρό που την παρακολουθούσε και απευθύνθηκε σ’ εµένα. Συνέστησα κάποιες αλλαγές στο διαιτολόγιό της, που τη βοήθησαν για κάποιο διάστηµα, αλλά πολύ γρήγορα η κατάστασή της κατέληξε στάσιµη. Sans titre. Εάν ασχολείστε με την περιποίηση του προσώπου σας και προβληματίζεστε όταν παρατηρείτε σημάδια ακμής, ξηρότητα, ή αλλεργίες, ίσως γνωρίζετε ότι το δέρμα μας προσπαθεί να μας ενημερώσει εάν κάτι δεν πάει καλά με την υγεία μας.

sans titre

Υπάρχει μια τεχνική που ονομάζεται «χαρτογράφηση προσώπου» και συνδέεται με ιστορία χιλιάδων ετών και ρίζες τόσο στην αρχαία κινεζική όσο και στην αγιουβερδική ιατρική. Οι ειδικοί που ασχολούνται με τεχνικές χαρτογράφησης προσώπου αναφέρουν ότι η βασική αντίληψη είναι η εξής: συμπτώματα όπως ακμή ή ερυθρότητα που εμφανίζονται στο πρόσωπό σας είναι αντιπροσωπευτικές κάποιου προβλήματος υγείας, ιδιαίτερα σε όργανα όπως τα νεφρά ή η καρδιά. Τι είναι η χαρτογράφηση προσώπου; Η χαρτογράφηση προσώπου είναι μια τεχνική που συνδέει προβλήματα του προσώπου με προβλήματα υγείας. Sans titre. Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, πιστεύεται ότι κάθε μέρος του προσώπου μας αντιπροσωπεύει συγκεκριμένα όργανα στο σώμα μας και όταν υπάρχουν ανισορροπίες σε ορισμένες περιοχές, όπως για παράδειγμα στο πηγούνι, αυτό μας δείχνει ότι υπάρχουν άλλα θέματα υγείας που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

sans titre

Η κινεζική “χαρτογράφηση” του προσώπου ή “Mien Shiang”, μεταφράζεται σχεδόν ως “διάβασμα του προσώπου”. Όταν το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα, το δέρμα, παρουσιάζει αλλαγές, στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική αυτό είναι μια ένδειξη για κάτι άλλο που δεν πάει καλά μέσα μας. Δείτε τι δείχνει αυτός ο “χάρτης” της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής γα την υγεία σας: Sans titre. Τα οδοντιατρικά εμφυτεύματα είναι κοχλίες -βίδες κατασκευασμένες από τιτάνιο που τοποθετούνται στα οστά των γνάθων για να αντικαταστήσουν τα χαμένα δόντια .Σε περιπτώσεις που τα φυσικά δόντια που πάσχουν από περιοδοντοπάθεια έχουν χάσει μεγάλο μέρος του οστού που τα στηρίζει προτείνεται η εξαγωγή τους και η αντικατάστασή τους με εμφυτεύματα.

sans titre

Σε πολλές όμως περιπτώσεις μπορούμε να σώσουμε τα δόντια και να αναγεννήσουμε το οστό που έχει χαθεί με την μικροχειρουργική στόματος, την χρήση βιοϋλικών και την κατάλληλη ομοιοπαθητική υποστήριξη, ώστε να αποφύγουμε την χρήση εμφυτευμάτων. Τι είναι η περιοδοντοπάθεια. Είναι μια φλεγμονώδης αντίδραση των ούλων και των οστών της γνάθου που περιβάλουν τα δόντια. Σε πολλούς ασθενείς τα παραπάνω συμπτώματα λείπουν, η νόσος περνάει απαρατήρητη και εξελίσσεται αργά μέσα στο χρόνο. Sans titre. Πολλές από τις αυτοάνοσες ασθένειες προκαλούνται ή επιδεινώνονται από σιωπηλές λοιμώξεις.

sans titre

Η Palmer Kippola εξηγεί το πώς μπορεί κανείς να τις ξεφορτωθεί. Ενώ ήταν ακόμα στην ιατρική σχολή, ο Ι.Τ. βρισκόταν στο επίκεντρο ενός οικογενειακού δράματος που του δημιούργησε το είδος του στρες που κλόνισε το ανοσοποιητικό του σύστημα. Ο Ι.Τ. ανέπτυξε ένα αρκετά σοβαρό είδος γρίπης, η οποία πιστεύει ότι μπορεί να ήταν λοιμώδης μονοπυρήνωση που προκλήθηκε από τον ιό Epstein-Barr.

Η γρίπη ή η λοιμώδης μονοπυρήνωση με τη σειρά της πυροδότησε πλήθος εξουθενωτικών και μακροχρόνιων φλεγμονωδών διαταραχών που περιλαμβάνουν ινομυαλγία, μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα και σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Η θυρεοειδίτιδα Hashimoto της Τ.Ρ. μπορεί να προκλήθηκε από μια σειρά αγχωδών περιστατικών, όπως ο απροσδόκητος θάνατος της μητέρας της και ένα σοβαρό ατύχημα με ποδήλατο. Πώς η διατροφή επηρεάζει την αρτηριακή πίεση. Η αρτηριακή μας πίεση τείνει να μειώνεται ελαφρώς μετά την κατανάλωση φαγητού, αλλά ορισμένες τροφές προκαλείται το αντίθετο αποτέλεσμα.

Πώς η διατροφή επηρεάζει την αρτηριακή πίεση

Σε κάποιους μάλιστα ανθρώπους, αυτή η αύξηση ξεπερνά το φυσιολογικό εύρος. Ο ιατρικός όρος για την υψηλή αρτηριακή πίεση είναι υπέρταση. Η υπέρταση προκαλεί προβλήματα υγείας, όπως καρδιοπάθεια, έμφραγμα και εγκεφαλικά επεισόδια. Όσοι εμφανίζουν υπέρταση χρειάζεται να κάνουν αλλαγές στη διατροφή τους. Πώς η διατροφή επηρεάζει την αρτηριακή μας πίεση. Ανθοϊάματα : Κοινωνική φοβία και άγχος παρουσίασης μπροστά σε κοινό. Μια ολιστική προσέγγιση. Πολλοί άνθρωποι ταλαιπωρούνται από δυσκολίες που εμπίπτουν στην κατηγορία της Κοινωνικής Φοβίας, μιας κατάστασης που ονομάζεται και Διαταραχή Κοινωνικού Άγχους.

Ανθοϊάματα : Κοινωνική φοβία και άγχος παρουσίασης μπροστά σε κοινό. Μια ολιστική προσέγγιση

Στις περιπτώσεις αυτές ο άνθρωπος νοιώθει φόβο και αγωνία όταν πρόκειται να αντιμετωπίσει καταστάσεις όπου η προσοχή των άλλων θα είναι επικεντρωμένη επάνω του, όπως όταν πρόκειται να εμφανιστεί, να εκφραστεί ή να εργαστεί μπροστά σε άλλους, να συναναστραφεί αγνώστους, να μιλήσει μπροστά σε κοινό, κλπ. Φοβάται ότι δεν θα τα καταφέρει, ότι θα ‘τα χάσει’, ότι θα κάνει λάθη που θα τον εκθέσουν, ότι θα ‘ρεζιλευτεί’, ότι η νευρικότητα, η ντροπαλότητα και το άγχος του θα είναι εμφανή και θα σχολιαστούν. Φοβάται ότι οι άλλοι θα τον κρίνουν και μάλιστα πολύ αυστηρά, ότι θα ψάχνουν να του βρουν ατέλειες και ψεγάδια ώστε να τον σχολιάσουν άσχημα και να τον απορρίψουν. [Κρυολόγημα και γρίπη] Εκτεταμένη μελέτη : Παραμείνετε υγιείς κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Τα περισσότερα από τα φαρμακευτικά σκευάσματα για τη θεραπεία του κρυολογήματος και της γρίπης - από τα αντιβιοτικά έως τις παστίλιες ψευδαργύρου – εμφανίζουν μεγάλη αστοχία και δεν είναι αποτελεσματικά όσο οι δοκιμασμένες και παραδοσιακές θεραπείες. ΕΝΟΡΙΟΝ: Πώς θα καταλάβετε αν φράζουν οι αρτηρίες σας και πάτε για έμφραγμα - Πώς μπορείτε να το προλάβετε! Βασική αιτία του εμφράγματος είναι οι φραγμένες αρτηρίες που εμποδίζουν τη ροή του αίματος και κουράζουν την καρδιά. Το να μπορεί, λοιπόν, κανείς να αναγνωρίσει εγκαίρως τα προειδοποιητικά σήματα που «εκπέμπει» ο οργανισμός για να ενημερώσει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα φραγμένων αρτηριών, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.Δείτε τέσσερα βασικά σημάδια που δείχνουν ότι έχετε σοβαρό πρόβλημα απόφραξης στις αρτηρίες και πρέπει να ενημερώσετε άμεσα το γιατρό σας: Στυτική δυσλειτουργία Οι άνδρες έχουν την τύχη να έχουν ένα ενσωματωμένο σύστημα προειδοποίησης για σιωπηλή στεφανιαία νόσο.

Όταν το να επιτευχθεί η στύση είναι δύσκολο ή αδύνατο, τότε αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι από φραγμένες αρτηρίες στην πύελο που εμφανίζεται πολύ πριν επέλθει μια καρδιακή προσβολή. Υπάρχουν, κατά μέσον όρο, τρία έως πέντε έτη μεταξύ της έναρξης των προβλημάτων στυτικής δυσλειτουργίας και της διαπίστωσης της στεφανιαίας νόσου, χρονικό διάστημα που είναι αρκετό για να λάβετε τα μέτρα σας. Πνευμονογαστρικό Νεύρο: Το Μέλλον της Ιατρικής Μπορεί να Οδηγήσει σε Νέες Θεραπείες - Γλυκούλι. Έχετε πόνο στο στομάχι; Τάσεις λιποθυμίας; Ακούτε την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά χωρίς να ξέρετε γιατί; Τότε ίσως όλα αυτά οφείλονται στο πνευμονογαστρικό σας νεύρο! Με παρακλάδια σε σχεδόν κάθε όργανο και με απευθείας επικοινωνία με τον εγκέφαλο, το πνευμονογαστρικό νεύρο είναι η κεντρική λεωφόρος του νευρικού συστήματος. Σχεδόν το 80% (ή οι τέσσερις από τους πέντε «παράδρομους») των νευρικών του ινών μεταφέρει πληροφορίες από το σώμα στον εγκέφαλο. Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι η λήψη αντιβιοτικών μπορεί να μετατρέψει την απλή γρίπη σε σοβαρή υπόθεση!

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα βακτήρια στο έντερό μας είναι στην πραγματικότητα τα πρώτα που ανταποκρίνονται σε έναν εισβάλλοντα ιό της γρίπης και προσπαθούν να καταστρέψουν τα ανεπιθύμητα παθογόνα πολύ καιρό πριν κινητοποιηθούν τα ανοσιακά μας κύτταρα. Παρόλα αυτά, καθώς τα αντιβιοτικά διαταράζουν τις μικροβιοκοινότητες του εντέρου, αυτοί οι μικροσκοπικοί υπερασπιστές μας δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τον ιό. Σύμφωνα με τους συγγραφείς της μελέτης, χρειάζονται δύο ημέρες ώστε το ανοσοποιητικό σύστημα να ανιχνεύσει την παρουσία του ιού της γρίπης και να αρχίσει να επιστρατεύει λευκά αιμοσφαίρια για να καταδιώξουν και να τα καταστρέψουν τον ιό.

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, ο ιός κρύβεται στους πνεύμονες, όπου πολλαπλασιάζεται. 7 λόγοι για να πίνουμε τσάι! Το τσάι είναι το δεύτερο πιο διαδεδομένο ρόφημα μετά το νερό, με κατανάλωση 120 mL/ημέρα/άτομο. Νέα έρευνα σχετικά με τη μνήμη του νερού μπορεί να οδηγήσει στην καλύτερη κατανόηση της Ομοιοπαθητικής. Στις 14 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε στη Βασιλική Ιατρική Εταιρεία του Λονδίνου, συνέδριο με τίτλο «Νέοι Ορίζοντες στην Επιστήμη του Νερού», με επίκεντρο την Ομοιοπαθητική.

Πώς νίκησα την ινομυαλγία! Η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία αλλάζει τις συμβουλές της προς τα άτομα ηλικίας 70 ετών και άνω. Παρά τις προειδοποιήσεις για τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή η συνήθεια, πολλοί άνθρωποι παίρνουν μια ασπιρίνη την ημέρα «προληπτικά» κατά της καρδιοπάθειας και του εγκεφαλικού επεισοδίου. Καρδιακή νόσος: Αναγνωρίστε τη μέσα από 5 ύπουλα συμπτώματα - Onmed.gr. Οι 5 δείκτες που προβλέπουν με ακρίβεια αν θα εμφανίσετε καρδιακά προβλήματα - Onmed.gr.

Τα μήλα αποδεικνύονται θαυματουργά για την υγεία των πνευμόνων. Θυμάστε τη φράση «ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα»; Νέες έρευνες έρχονται όχι μόνο να επιβεβαιώσουν αλλά και να επαυξήσουν αυτό το ρητό. Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς, στη Βαλτιμόρη, τρία μήλα ή δυο ντομάτες τη μέρα, μπορούν να αναστρέψουν τις βλάβες που έχει προκαλέσει το χρόνιο κάπνισμα, δέκα χρόνων και άνω, στον οργανισμό.

Έχετε δυσφορία, βαρυστομαχιά από το πολύ φαγητό; Τι μπορεί να κάνετε; Τα πολλά και βαριά φαγητά και γλυκά, η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και φαγητών με πολλά λιπαρά, τα νυχτερινά βαριά γεύματα, δεν αποτελούν τον καλύτερο σύμμαχο για το στομάχι και την υγεία μας. Αυτή η υπερβολική κατανάλωση φαγητών, είναι μια από τις κυριότερες αιτίες της δυσπεψίας, δηλαδή της κατάσταση κακής λειτουργίας του πεπτικού συστήματος που δημιουργεί δυσχέρειες κατά την πέψη. H τροπονίνη και η σημασία της στο έμφραγμα. Ποιες άλλες εξετάσεις πρέπει να γίνονται; Το έμφραγμα του μυοκαρδίου οφείλεται σε αιφνίδια απόφραξη ενός κλάδου των στεφανιαίων αρτηριών λόγω ρήξης ή διάβρωσης της αθηρωματικής πλάκας και δημιουργίας θρόμβου ο οποίος αποφράσσει πλήρως την υπεύθυνη στεφανιαία αρτηρία με αποτέλεσμα την διακοπή της κυκλοφορίας του αίματος.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη νέκρωση μιας περιοχής του μυοκαρδίου. Αποτελεί επείγουσα κατάσταση, γι' αυτό και η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία κάνουν τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου. Οι γιατροί βασίζονται στις αιματολογικές εξετάσεις ώστε να κρίνουν αν ένας ασθενής με πόνο στο στήθος παθαίνει έμφραγμα, όμως τα φυσιολογικά αποτελέσματα της εξέτασης έχουν σαν αποτέλεσμα να μη γίνεται επίσημη διάγνωση. Ισχαιμικό και Αιμορραγικό Αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Ενεργήστε Γρήγορα. Του Ξενοφώντα Τσούκαλη, M.D., medlabnews.gr Τα εγκεφαλικά επεισόδια (ΑΕΕ) αποτελούν την τρίτη αιτία θανάτου στον δυτικό κόσμο, μετά τα καρδιαγγειακά νοσήματα και τον καρκίνο. Τα τελευταία 30 χρόνια, πάντως, έχει παρατηρηθεί μια μείωση κατά 45% στους θανάτους που οφείλονται σε ΑΕΕ. Με μικρές αλλαγές, από σήμερα, δυναμώνουμε την καρδιά μας και κερδίζουμε χρόνια.

Με μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες και στη διατροφή μας, μπορούμε να μειώσουμε τον κίνδυνο των καρδιαγγειακών νοσημάτων, τα οποία ευθύνονται για τον 1 από τους 2 θανάτους, που σημειώνονται στην Ελλάδα. H γενική αίματος γίνεται χωρίς να είστε νηστικοί. Για ποιες εξετάσεις δεν πρέπει να φάτε ή πιείτε πριν; Οι εξετάσεις αίματος δίνουν στο γιατρό σας μια εικόνα για τη γενικότερη κατάσταση του οργανισμού σας.

ΙΑΤΡΙΚΑ 2

Αμύγδαλα, για μείωση χοληστερίνης, γερών οστών, για το κρυολόγημα, την μνήμη, τη δίαιτα, κατά καρδιακών παθήσεων - MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA. Μάθετε πώς θα ξέρετε αν πίνετε αρκετό νερό. Μασάζ ποδιών: 8 βασικές τεχνικές και τα οφέλη τους. Τσάι μασάλα, ρόφημα για το κρύο που τονώνει, ανακουφίζει το βήχα, αποσυμφορεί το αναπνευστικό - MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA. Ο χυμός που διώχνει το φούσκωμα από το φαγητό.

Καρύδια για καρδιά, χοληστερίνη, αγγεία, μνήμη, διαβήτη, ύπνο, αντρική γονιμότητα, καρκίνο - MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA. Βάλτε ταχίνι στη διατροφή σας, κάνει καλό στην καρδιά, την χοληστερίνη, τον διαβήτη, την αντιγήρανση - MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA. Γιατί ΔΕΝ παίρνουμε αντιπυρετικά στον πυρετό. Βότανα αντιπυρετικά. Τι δεν κάνει να τρώμε - MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA. Natural Remedy: Garlic Honey for Fending Off Germs. Σκορδόμελο δια πάσα νόσον. Φυσικοί τρόποι να μειώσουμε τα αυξημένα ένζυμα του ήπατος. 4 συνδυασμοί τονωτικών που καταπολεμούν τις φλεγμονές και τον πόνο.

Φαινόμενο Πλασέμπο: Είναι αλήθεια ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας επηρεάζουν τη σωματική μας υγεία; Πόσο ελαιόλαδο να τρώτε για να προστατευτείτε από την καρδιοπάθεια. Γιώργος Κρασόπουλος - Καρδιοχειρουργός. Ανεύρυσμα κατιούσας θωρακικής αορτής - Γερασιμος Μπαζιγος - Σύγχρονο Κέντρο Αγγειακών Παθήσεων. Ασκήσεις για θεραπεία και βελτίωση της όρασης. Charbon végétal. Έξι τροφές με πολλά λιπαρά που είναι όμως πολύ υγιεινές. Τρανς VS κορεσμένα λιπαρά: Ποια είναι χειρότερα για την καρδιά;

Τα σημεία πίεσης στο σώμα που βελτιώνουν την υγεία σας. 3.pdf. Αρρώστιες που οφείλονται σε έλλειψη βιταμινών και χημικών στοιχείων. Ποιά ειναι τα συμπτώματα έλλειψης της Β12. ΤΑ ΝΕΑonline ΥΓΕΙΑ ΔΡΑΣΗ+ΖΩΗ - Τι προκαλεί η έλλειψη βιταμίνης Β12. Η τροφή που εμποδίζει την πρωταρχική αιτία θανάτου και αυξάνει τη διάρκεια ζωής. Γλυστρίδα ή Αντράκλα: Ένα αρχαίο θεραπευτικό φυτό με πλούσιες ιδιότητες. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του Ήλιου από την αρχαιότητα. Περι υγείας ...Μαρτυρίες: Αρρώστιες που οφείλονται σε έλλειψη βιταμινών και χημικών στοιχείων.

Βιταμίνη Β12: Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν υπάρχει έλλειψη της; ΤΑ ΝΕΑonline ΥΓΕΙΑ ΔΡΑΣΗ+ΖΩΗ - Τι προκαλεί η έλλειψη βιταμίνης Β12. Όνειρα: Το Μυστήριο της Δεύτερης Ζωής μας. Le sel est-il vraiment dangereux ? Κάλιο - Βικιπαίδεια. Τα πολλαπλά οφέλη της εφίδρωσης. 11 τρόποι με τους οποίους προκαλείτε κατά λάθος φλεγμονή στον οργανισμό σας. Υπέρταση και αλόγιστη χρήση φαρμάκων. 10 τρόποι για να ελέγξετε τα επίπεδα του ουρικού οξέος. Τσεκάπ. Οι εξετάσεις που σώζουν ζωές. Τα συνήθη λάθη κατά την μέτρηση της πίεσης και η σωστή χρήση του πιεσόμετρου. Santé / Bien-être. Χοληστερίνη: Οι 5 οικογένειες τροφών που την μειώνουν - Onmed.gr. Αθηρωματικός δείκτης: Πού χρησιμεύει και πώς θα τον υπολογίσετε - Onmed.gr. Πότε αυξάνεται η CPK; - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Χρήσιμες συμβουλές για την υψηλή πίεση. Διαβάστε τις νέες οδηγίες της Ε.Ε για την υψηλή πίεση.

Αρτηριακή πίεση: Γιατί ''ανέβηκε''; ΥΠΑΡΧΕΙ φάρμακο κατά του καρκίνου! Ο Ιπποκράτης το είχε δώσει πριν πολλά χρόνια... Ο νόμος του Pareto: Πώς να επιτύχεις 80% αποτέλεσμα με 20% προσπάθεια. Κετογενική Δίαιτα: Μια αντικαρκινική θεραπευτική δίαιτα που σας αδυνατίζει. Δείτε το ''μενού'' που προστατεύει την καρδιά! Δυσλεξία: επιδημία ή κομπίνα; - σχετικά άρθρα. Πώς να εμποδίσετε την μπλοκαρισμένη δημιουργική ενέργεια να σας καταστρέψει. 7 σούπερ θρεπτικοί σπόροι που θα βελτιώσουν την υγεία σας. Νερό με λεμόνι: Γιατί να πίνω; Σπιτικό σιρόπι για να απαλλαγείτε από τη βλέννα στους πνεύμονες. Το περπάτημα βοηθά στη διατήρηση της ψυχικής υγείας. Σουσάμι: Τα εξαιρετικά οφέλη του για τον οργανισμό. Οι εξαιρετικές ιδιότητες του σουσαμόνερου. Συνταγή: Ρόφημα για αντιμετώπιση των πόνων και προστασία της καρδιάς. Τα 12 κορυφαία οφέλη που αποκομίζετε από τις φακές. 6 τροφές που απομακρύνουν τη νικοτίνη από τον οργανισμό σας. Φτιάξτε ένα ισχυρό και αποτελεσματικό ρόφημα κατά του άγχους.

Διώξτε την πίεση χωρίς...φάρμακα! Αυτοάνοσα νοσήματα και διατροφή. Υπάρχει φάρμακο κατά του καρκίνου! Ο Ιπποκράτης το είχε αποκαλύψει - Γιατί μας το κρύβουν; - Ομορφιά - Υγεία. Φτιάχνω μόνος μου. Συνταγή: Σπιτικό και θρεπτικό ταχίνι. 17 σπιτικές θεραπείες για τη βουλωμένη μύτη. Τα μυστικά της βιταμίνης Β12: Η θαυματουργή θεραπευτική της δύναμη. Οι 50 πιο υγιεινές τροφές: Σε τι βοηθούν και πόσο πρέπει να τρώτε.