background preloader

Curts

Facebook Twitter

Cinéma Fiches pédagogiques. 68 cortos geniales para trabajar valores. Los recursos audiovisuales siempre son atractivos para los niños y adolescentes pues son una forma llamativa y dinámica para captar su atención.

68 cortos geniales para trabajar valores

Por eso te recomendamos los siguientes cortometrajes para que se los muestres a tus hijos, alumnos o amigos ya que pueden enseñar sobre cosas importantes como el respeto, la envidia, la lealtad y el autoestima. Los cortometrajes del 1 al 26 están ‘copiados’ de la página 1… Historia trágica con final feliz, de Regina Pessoa Apenas siete minutos y una estupenda historia de Regina Pessoa sobre la aceptación de la diferencia. 2… El piano, de Aidan Gibbons El irlandés Aidan Gibbons estaba en segundo año de su licenciatura en animación en la University of Hertfordshirecuando filmó este conmovedor cortometraje sobre el poder de la música que obtuvo una nominación en el Bradford Animation Festival 2005 y se alzó con el premio del público en el University of Hertfordshire Film Day 2005. 3… El granjero de los molinos, de Joaquin Baldwin 4… Palabras en el aire.

No Juegues Conmigo - Corta los hilos del bullying y del acoso escolar. 50 cortos geniales para trabajar valores con vuestr@s alumnos - RZ100arte. Twitter facebook googleplus rss.

50 cortos geniales para trabajar valores con vuestr@s alumnos - RZ100arte

Cinc curtmetratges amb els quals treballar valors a l'aula. Alike Dirigit per Daniel Martínez Lara i Rafa Cano Méndez, aquest treball va guanyar un premi Goya el 2016 al millor curtmetratge d’animació.

Cinc curtmetratges amb els quals treballar valors a l'aula

Des de llavors, pot veure’s de manera lliure a Internet, als canals de Vimeo i Youtube, on acumula més de 5 milions de reproduccions. El jabon - un video para reflexionar. 50 curts imprescindibles per treballar les emocions i els valors a l'aula I natibergada.cat. 10 vídeos infal·libles per ensenyar a valorar l'escola I natibergada.cat. Tutoria kwart: 16 curts bàsics per treballar valors. Un ciclista dona aigua a un coala assedegat (Instagram/@Bikebug2019/via Reuters) "És un desastre sense precedents des del punt de vista de la fauna.

tutoria kwart: 16 curts bàsics per treballar valors

" Ho diu Chris Dickman, ecòleg de la Universitat de Sydney, referint-se a la immensa quantitat d'animals que han mort a causa dels incendis que arrasen Austràlia des del setembre passat. La xifra només compta bona part dels mamífers, ocells i rèptils que viuen a l'estat de Nova Gal·les del Sud, 36.000 quilòmetres quadrats de terrenys cremats. En canvi, no ha fet càlculs d'insectes, peixos, granotes, ni d'alguns mamífers com els ratpenats. "Alguns animals han mort en els incendis. Dickman ha fet aquesta estimació basant-se en un estudi del 2007 del Fons Mundial per a la Natura (WWF) sobre l'impacte de la tala d'arbres en els animals a Nova Gal·les del Sud. 10 curtmetratges per treballar l’amistat a l’aula – TIC TAC i Educació. L’amistat és un valor que implica lleialtat, afecte, comprensió, compromís, respecte, amor … i que, sovint, cal treballar amb els alumnes.

10 curtmetratges per treballar l’amistat a l’aula – TIC TAC i Educació

Per aquest motiu, us proposo un recull de curtmetratges amb un punt en comú: el valor de l’amistat, que ens permetrà treballar aquest concepte a l’etapa d’Infantil i Primària. Comencem amb Oktapodi, un curt animat on s’exemplifica l’amistat de dos pops amb la lleialtat, l’afecte i el compromís que es professen al llarg de la història, en què els dos pops no poden viure l’un sense l’altre i arrisquen les seves vides per salvar la de l’altre i continuar junts. He decidit obrir el recull amb aquest curt perquè m’agrada la curiosa idea que els seus creadors siguin alumnes de l’escola francesa d’animació Les Gobelins i que hagi estat nominat als premis Óscar de 2008. Valors que es treballen: lleialtat, afecte, compromís, amistat, amor, etc.

Valors que es treballen: amistat, perdó, voluntat, afecte, etc. Cortometrajes con valor educativo. Algunas pautas para su uso en tutoría - Centro de Comunicación y Pedagogía. Selección de cortometrajes con valor educativo para ser usados en tutoría y algunas pautas para su trabajo.

Cortometrajes con valor educativo. Algunas pautas para su uso en tutoría - Centro de Comunicación y Pedagogía

Introducción La selección de cortos elegidos se ha realizado durante algunos años para ser utilizados en las tutorías. Se han incluido escenas de películas y algún videoclip interesante de corta duración. Los cortos se encuentran en continua actualización en la página “Cortometrajes con valor educativo” del Blog Crea y aprende con Laura. Valor educativo de los cortometrajes Los cortometrajes, por su duración, se muestran perfectamente adaptados para su uso en el ámbito educativo y más concretamente en la hora de tutoría. Si además unimos a este hecho el valor del cortometraje y la imagen en general, como elemento transmisor de ideas y emociones de primer orden, que llega como pocos, nos encontramos con una herramienta importante que nos permite introducir y tratar temas educativos y valores en la tutoría.

Algunas pautas para su uso en la hora de tutoría. 2.- El Tunel nº 20. 4.- Sr. ▷ 85 cortometrajes para educar en valores. Recopilamos una amplia lista de cortometrajes para educar en valores como el amor, la amistad o la empatía en el aula. Te mostramos una selección de los mejores cortometrajes para educar en valores. El puercoespín Una visión diferente del bullying desde la perspectiva de un puercoespín que, debido a sus espinas, es rechazado por el resto de sus compañeros. Mediante la empatía y la amistad por parte de su entorno, consigue ser aceptado recibiendo un curioso regalo de sus amigos. Monsterbox Está centrado en la relación entre una persona de avanzada edad y una niña. Lou. 1r trimestre - Cultura i valors ètics. GDSetcontes edInfantil curs2015 16. 2. Guia didàctica Educació primària i secundària. 25 Curts per treballar les emocions i els valors.

En aquest article trobaràs 25 curtmetratges que et poden ser útils per treballar valors fonamentals com l’amistat, la resolució de conflictes, la convivència, la solidaritat, el treball en equip, la motivació, l’autoestima, l’amor… Per poder visualitzar aquests curts, accedeix al Youtube i fes cerca amb el nom.

25 Curts per treballar les emocions i els valors

Curts per treballar l’amistat Runaway. Aquest curtmetratge és una encantadora història sobre un malentès entre un home anomenat Stanley i la seva preuada nevera de 1950, anomenada Chillie. Amb aquest curtmetratge podem treballar el valor de l’amistat. Cuerdas. Monsterbox. Curts per treballar la resolució de conflictes El pont (Bridge). 50 curts imprescindibles per treballar les emocions i els valors a l'aula I natibergada.cat.