background preloader

Vídeos sobre assetjament i bullying

Facebook Twitter

¿Eres la misma persona en redes sociales? Lou (Pixar, 2017) Spot AntiRumors INS Bernat Metge. Doctor Prats - Caminem Lluny (Videoclip oficial) XIULA - RISPECT (Anti-bullying Trap) Marcela, la inventora de palabras. Dad punishes daughter for bullying with a cold, long walk. Capítols - Fundació Montblanc. Nosaltres (Fundació Montblanc) Web del projecte audiovisual Veure capítols Plataforma educativa i audiovisual de convivència “Nosaltres” és la nova plataforma educativa de convivència que proposa Fundació Montblanc a les escoles de tota Catalunya per a treballar certs temes i valors amb els adolescents a l’aula a través d’un llenguatge molt actual: l’audiovisual.

Nosaltres (Fundació Montblanc)

Ha obtingut diversos premis en festivals: Fidewà Festival, Festival Fictícia de Webseries i en els Premis Oriana. En aquest cas, el format triat és el d'una webserie, que ja compta amb cinc primers capítols i va estrenar la seva segona temporada (ampliació de continguts) el 26 de novembre de 2018. La protagonista és la Laura, i la història s'inicia quan es publica una informació sobre ella en les xarxes socials que provocarà que els seus companys/es la assetgin i deixin de banda.

Tots els materials són gratuïts i resulta un recurs idoni per a cursos des de 5è de primària fins a Batxillerat. Inici del projecte, reconeixements i ampliació de continguts. ‘Nosaltres’: una websèrie per parlar de l’assetjament a l’aula - educabarcelona » educabarcelona. Enlarge La darrera sessió del projecte 'Nosaltres' a l'Institut Joan Fusté | Foto: Victòria Oliveres La Clara, la Maria, l’Andrea i la Míriam entren a la sala d’actes de l’Institut Joan Fuster, on les esperen – eufòrics – els alumnes de 1r d’ESO.

‘Nosaltres’: una websèrie per parlar de l’assetjament a l’aula - educabarcelona » educabarcelona

Elles són en realitat Aleyda Puerto, Raquel Fresno, Martina Roura i Alba Aloy, les actrius que protagonitzen, juntament amb Paula Jornet, la web-sèrie ‘Nosaltres’. Aquesta ficció audiovisual està produïda per la Fundació Montblanc per a la Promoció de la Dona i Atrápalo Social. Consta de capítols breus, d’entre 5 i 10 minuts, que tracten temes que preocupen als adolescents de 5è i 6è de Primària, ESO i Batxillerat, com ara l’assetjament virtual i escolar, la relació amb els amics, amb els pares o les xarxes socials, amb perspectiva de gènere. L’objectiu pedagògic que persegueix és que els estudiants parlin sobre allò que els preocupa i s’obri un debat.

Un format per treballar a l’aula que enganxa als adolescents. Abrazos. Avui, parlem d'abusos sexuals - Super3. How a girl and her bottle caps create friendships. Little Girl Makes Sure Nobody Is Alone at Recess. Danza de Bullying (acoso escolar) Corto contra el bullying. Pèl-roig - El cercle de l'assetjament. Red - A Feeln Original Short Film.

I'm Truly Sorry - El cercle de l'assetjament. No Juegues Conmigo - El cercle de l'assetjament. Tothom pot aturar l'assetjament. Sola. IES Guadalpeña. La noia invisible. Evan - El que no veiem. Amanda Todd's story (sub español) The Power Of The Words. Cortometraje "Yo no juego" (Bullying). Blender. Lou - Què hi ha darrera de l'assetjador? Piedra papel o tijera: Educación Emocional contra el Acoso escolar. AUTOESTIMA - Corto Oficial (Dirigido por Pep Filmmaker) Piensalo Antes De Publicar Algo. Grooming - Bon ús de les xarxes socials. Grooming - El peligro de las redes sociales.

Día de Internet 2018: #StopCiberAcoso. Campaña de sensibilización ciberacoso. MOVISTAR: Love Story, por un internet seguro. Cybermentores (cibermentores) Listen To Me - Short Film. LEVÁNTATE : NO PERMITAS EL BULLYING HOMOFOBICO ! The Bus stop (2017) Assetjament, abús i mala educació. Las mejores 5 películas y series para tratar el bullying. Bullying: Películas para trabajar en clase. El impacto de ver una escena de hostigamiento, donde los jóvenes no estén participando, los hace reflexionar; los chicos aprenden más de lo que ven, de lo que uno les dice.

Bullying: Películas para trabajar en clase

Algunas de las películas que recomendamos pueden ser utilizadas en clase, según la edad. Se pueden ver completas o poner diálogos o pedazos de la película que sirvan como disparadores para reflexionar y hablar del tema en clase. Pueden también utilizarse para realizar talleres de sensibilización en las escuelas o para los padres de familia.

Algunas de las películas se las puede ver en familia y tratar el tema en el hogar. Todas son para reflexionar, trabajan la temática del bullying y las relaciones entre pares. Bullying (30 Minuts) Vídeo en català B-resol.