background preloader

Vegetarisk mat

Facebook Twitter

Bakad sötpotatis i ugn – recept med fårost. Detta på grund av att Aftonbladet är en del av Schibsted. Vi jobbar för att du ska få trygga och positiva upplevelser. Därför använder vi dina personuppgifter för att säkra våra tjänster och inloggningslösningen Schibsted-konto personanpassa Schibsteds tjänster, produkter och kommunikation för och mellan olika varumärken och webbplatser förbättra, utveckla och förstå hur Schibsteds tjänster används visa, anpassa och mäta effekten av reklam på Schibsteds webbplatser Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter, se dina sekretessinställningar och läsa om hur tredje parter använder personuppgifter till reklam och reklaminnehåll? Ja, läs mer om personuppgifter och sekretess. Farfalle med svamp och spenat | SVT recept. Bönlasagne.

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök | Coop. Lasagne med röda linser | Coop. Halloumi Stroganoff – vegetariskt recept med ris. Kikärtsbiffar med rostad potatis och morotstzatziki. Hem > Recept > Kikärtsbiffar med rostad potatis och morotstzatziki Dela recept Dela Spara recept Spara Köp receptet Köp receptet Skriv ut Öppna i menyplaneraren Menyplan. Ingredienser Tillagning 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Skala och skär potatisen i skivor eller använd en mandolin om du har det. Lägg potatisen på en plåt, salta och peppra och ringla över olja, vänd runt ordentligt så att oljan täcker potatisen väl. Receptet är från: Liknande recept. Linsbiffar med klyftpotatis | Coop. Krämig pasta med halloumi och tomat.

Salsa med tomat och bönor - Recept. Wrap med frasiga morotsbollar och raita. Recept: Färgglad fiber–bowl. Nudelsoppa med kokos och grönt. Belugabolognese. Rostad sötpotatis med fetaost, kikärter och chilimajonnäs. Lotta Lundgren - Mexikansk majssoppa med quesadillas. Busenkel vegetarisk Janssons frestelse. Vegetarisk garam masala med halloumi, kikärtor och bladspenat | Recept från Santa Maria. Vegetarisk lasagne - enkelt recept. Lasagne med halloumi, spenat och pumpakärnor.