background preloader

ΥΓΕΙΑ

Facebook Twitter

SoftOne - COVID PASS. Πως θα περάσετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού σας στο Apple Wallet ή στο Android smartphone σας - Enternity.gr. Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι πλέον πραγματικότητα για όσους έχουν κάνει και τις δύο δόσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές υπηρεσίες και εταιρείες.

Πως θα περάσετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού σας στο Apple Wallet ή στο Android smartphone σας - Enternity.gr

Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν υποστηρίζεται επίσημα η μεταφορά τους στο Apple Wallet ή κάποιο πορτοφόλι στο Android. Έτσι, υπάρχει λύση. Η Softone δημιούργησε το Softone Covid Pass για να σας βοηθήσει να περάσετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού και το Green Pass σας, είτε έχετε κινητό με iOS, είτε με Android. SoftOne - COVID PASS. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και να ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία με την επωνυμία «SOFT ONE TECHNOLOGIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «SOFT ONE TECHNOLOGIES A.E.»

SoftOne - COVID PASS

(εφεξής καλούμενη χάριν συντομίας η «SoftOne») που εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής (επί της οδού Αχιλλέως 8 και Λάμπρου Κατσώνη), ενεργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας όταν εσείς χρησιμοποιείτε την υπηρεσία “COVID PASS” (εφεξής καλούμενη χάριν συντομίας η "Υπηρεσία") που φιλοξενείται στον ιστότοπο covidpass.soft1.eu. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας. 1. Προγραμματίστε τα ραντεβού σας: Προγραμματισμός ραντεβού μέσω της εφαρμογής emvolio.gov.gr/app. Η Επιμορφωτική Πύλη αποτελεί το κεντρικό σημείο εκπαίδευσης και υποστήριξης των πολιτών στη χρήση ψηφιακών υπηρεσιών της δημόσιας διοίκησης που παρέχονται από την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη gov.gr.

Προγραμματίστε τα ραντεβού σας: Προγραμματισμός ραντεβού μέσω της εφαρμογής emvolio.gov.gr/app

Η υποστήριξη αυτή γίνεται με εύκολο, γρήγορο και φιλικό τρόπο, ούτως ώστε η επιμόρφωση να είναι ταχύρρυθμη και ταυτόχρονα αποτελεσματική. Προστίθενται σε τακτική βάση μαθήματα και λοιπό υποστηρικτικό υλικό (π.χ. βίντεο), ως αναλυτικοί οδηγοί χρήσης, για επιλεγμένες και δημοφιλείς ψηφιακές υπηρεσίες. Στόχο έχει να ενδυναμώσει την ψηφιακή ικανότητα των πολιτών ως προς την ορθή και αποτελεσματική χρήση των ψηφιακών υπηρεσιών, η οποία άλλωστε αποτελεί βασικό κριτήριο αξιολόγησης της χώρας στο δείκτη DESI.

Η απόκτηση ψηφιακών δεξιοτήτων από το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επιτυχή εκβαση του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας. 9 εναλλακτικές χρήσεις της λεμονόφλουδας. - Με Υγεία. Χρήσεις της λεμονόφλουδας!

9 εναλλακτικές χρήσεις της λεμονόφλουδας. - Με Υγεία

Συνηθίζουμε να πετάμε τις λεμονόφλουδες όταν φτιάχνουμε λεμονάδα ή χρησιμοποιούμε χυμό λεμονιού σε διάφορες συνταγές. Αν και εσείς πετάτε τις λεμονόφλουδες, ίσως ξανασκεφτείτε αυτή τη συνήθεια αφού διαβάσετε το σημερινό άρθρο. Γενική Ιατρική, Γενικός οικογενειακός Ιατρός σε Αχαρνές Μενίδι. Σύνδεση Χρήστη. «Σας κοροϊδεύουν, ένας απλός ιός είναι»: Αυτή είναι η ανάρτηση του γιατρού που έκανε έξαλλο τον Τσιόδρα - Instanews.gr. Coronavirus COVID-19 (2019-nCoV) Αυτές είναι οι ασθένειες που θεραπεύει κάθε βότανο - Δείτε τον πλήρη κατάλογο. Μήπως χάνετε την ακοή σας; Κάντε το τεστ και μάθετε άμεσα! (ηχητικό βίντεο) - Onmed.gr. Σημάδια Πως ο Σύντροφός σας έχει ψυχολογικά προβλήματα · BMI healthy weight calculator - Health tools. Διαβήτης: Κάντε ΕΔΩ το online τεστ για πρώιμα συμπτώματα - Μην το αμελείτε! - Iatropedia.gr. Από Μιχάλης Θερμόπουλος11 Σεπτεμβρίου 2018 | 13:00 Ο διαβήτης είναι μια δια βίου πάθηση, που προκαλεί το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα ενός ατόμου να γίνει πάρα πολύ υψηλό.

Διαβήτης: Κάντε ΕΔΩ το online τεστ για πρώιμα συμπτώματα - Μην το αμελείτε! - Iatropedia.gr

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι διαβήτη: Τύπου-1 και Τύπου-2. Ο διαβήτης τύπου 2 εμφανίζεται όταν το σώμα δεν παράγει αρκετή ινσουλίνη για να λειτουργήσει σωστά, ή όταν τα κύτταρα του σώματος δεν αντιδρούν σωστά στην ινσουλίνη που παράγει ο οργανισμός. Αυτό σημαίνει ότι η γλυκόζη παραμένει στο αίμα και δεν χρησιμοποιείται ως “καύσιμο” για ενέργεια. Βιογραφικό - Δρ. Ελένη Μουσάτοβα. Μέλι και κανέλα: o «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών.

Το μέλι παράγεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

Μέλι και κανέλα: o «φόβος» και «τρόμος» των φαρμακοβιομηχανιών

How Your Sleeping Position Affects Your Health. On average, we spend 25 years of our life sleeping.

How Your Sleeping Position Affects Your Health

This is necessary because getting proper rest is vital to our overall well-being. Sleeping well has many benefits — it not only revitalizes the body but also makes the brain work optimally. We all realize that time is very precious, so it is of the utmost importance that the time spent sleeping is well spent. Bright Side brings you an in-depth analysis of the various sleeping positions to help you choose the right one for yourself. Παιδική διατροφή και ανάπτυξη. World map of The average erected penis size worldwide - in centimeters by Country - TargetMap. ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ - Metropolitan Connect - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. Γίνε μέλος της κοινότητας METROPOLITAN CONNECT Στην Κοινότητα μας πιστεύουμε ότι ο ενημερωμένος και υπεύθυνα εκπαιδευμένος πολίτης μπορεί να διαχειριστεί με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τόσο ζητήματα πρόληψης υγείας όσο και υπάρχουσες ιατρικές καταστάσεις.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ - Metropolitan Connect - ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Αποστολή της κοινότητας Metropolitan Connect είναι η συνεχής ενημέρωση, εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση όλων μας σχετικά με τα ζητήματα που άπτονται της βελτίωσης της υγείας μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια δυναμική διαδικτυακή κοινότητα που θα διευκολύνει όχι μόνο στην άμεση επικοινωνία ανάμεσα στην επιστημονική κοινότητα και στους πολίτες αλλά και ανάμεσα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα υγείας ή έχουν τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς για την υγεία τους. Τα μέλη μας είναι η καρδιά της Κοινότητας μας. Ελληνική Εταιρεία νόσου Alzheimer. Πετάτε το τσόφλι του αυγού; Μεγάλο ΛΑΘΟΣ! Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτό... - Fanpage. Πλήρης κατάλογος βοτάνων και οι θεραπείες τους - μάθε τις ασθένειες που θεραπεύει κάθε βότανο.

Δείτε πως θα σώσετε ένα μωρό που πνίγεται σε μόλις 45 δευτερόλεπτα. Ένα τέχνασμα που σώζει ζωές... - Fanpage. Οι Βρετανοί ηθοποιοί David Walliams, David Mitchell, Johnny Vegas και Sir John Hurt δάνεισαν τις φωνές τους σε μια καμπάνια που δείχνει πώς να βοηθήσετε ένα μωρό που πνίγεται.

Δείτε πως θα σώσετε ένα μωρό που πνίγεται σε μόλις 45 δευτερόλεπτα. Ένα τέχνασμα που σώζει ζωές... - Fanpage

Η ομάδα του St John Ambulance στο Ηνωμένο Βασίλειο που ονομάστηκε Τhe Chokeables, δείχνει τους ηθοποιούς να υποδύονται τα αντικείμενα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πνιγμό σε ένα μωρό, όπως ένα καπάκι από στυλό, ένα φιστίκι και ζελές. Αφορμή για την καμπάνια αποτέλεσε μία έρευνα που αποκάλυψε ότι το 79% των γονέων δεν γνωρίζουν την σωστή τεχνική για να σώσουν ένα μωρό από πνιγμό παρά το γεγονός ότι σχεδόν το 58% φοβούνται μη τυχόν και συμβεί στο παιδί τους ενώ το 40% παραδέχονται ότι το έχουν ζήσει.

Σπιτικό σιρόπι για να απαλλαγείτε από τη βλέννα στους πνεύμονες. Αυτό το σπιτικό σιρόπι θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε με φυσικό τρόπο τη βλέννα από τους πνεύμονές σας.

Σπιτικό σιρόπι για να απαλλαγείτε από τη βλέννα στους πνεύμονες

Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι ασφαλές και για τα παιδιά σας! Χρησιμοποιήστε το άφοβα! Συστατικά: 1 κουταλιά της σούπας ρίζα μαρσμέλοου / marshmallow (σ.σ. pentapostagma.gr – Althaea officinalis) 1 κουταλιά της σούπας λιναρόσπορος 1 κουταλιά της σούπας […] 8 Εκπληκτικές Χρήσεις με το Ελαιόλαδο που θα σας Διευκολύνουν τη Ζωή - Spiros Soulis - the home issue. Το ελαιόλαδο που βγάζει η χώρα είναι από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο, στον κόσμο, και υπάρχει σε κάθε κουζίνα που σέβεται τον εαυτό της. Το ξέρατε, όμως, ότι είναι εξίσου χρήσιμο και εκτός κουζίνας; Δείτε πού μπορεί να σας βοηθήσει!

Βγάζει την μπογιά από τα χέρια Τρίψτε λάδι πάνω στα χέρια μαζί με λίγο αλάτι ή ζάχαρη. Η μπογιά θα φύγει και το δέρμα σας θα μείνει καθαρό και μαλακό! Πολύ καλό ντεμακιγιάζ! Βάλτε ελαιόλαδο πάνω σε ένα βαμβάκι και χρησιμοποιήστε το ως ντεμακιγιάζ ματιών και βλεφαρίδων, ακόμα και με τα αδιάβροχα προϊόντα! Γυαλίζει τα έπιπλα Αν προσθέσετε 1 κ.σ. λάδι σ’ ένα 1/4 φλ. χυμό λεμονιού έχετε ένα πολύ καλό γυαλιστικό επίπλων! Med24 - Ολα για την Υγεια. 10 «αθώα» συμπτώματα, που πρέπει να σας οδηγήσουν εγκαίρως στον γιατρό σας.