background preloader

Eulaliatriadu

Facebook Twitter

Eulàlia Triadú Galí

Mestra Educació Primària Blanquerna-URL

EDpuzzle.

Intervenció educativa

TFG 2015-2016. El Treball Final de Grau (TFG) té com a objectiu principal realitzar un estudi o projecte de caràcter interdisciplinari, generalment associat a diferents mòduls cursats en els estudis, que permet a l’estudiant demostrar la integració de competències pròpies de la seva titulació.

TFG 2015-2016

El TFG parteix d’una concepció del mestre com a professional reflexiu, amb interessos intel·lectuals i de recerca, que explora l’experiència educativa amb la finalitat de fer aportacions de millora tant de la pràctica com de la teoria que la configura. AMITY. Revista Catalana de Pedagogia. Twitter. Scala.blanquerna. Sankoré. Untitled. Alexandria. Dissenyaprenentatge. Qui som? - El Diari de l'Educació. El Diari de l’Educació és un espai de periodisme compromès amb l’educació, i un punt de trobada per a l’anàlisi, la reflexió i l’intercanvi de tota la comunitat educativa dels territoris de parla catalana.

Qui som? - El Diari de l'Educació

El diari defensa l’educació universal i catalana, des de l’escola bressol fins la universitat, un model al servei de la ciutadania en què els objectius de la qualitat i excel·lència vagin sempre de la mà de la cohesió i inclusió social. Aposta també per un model de societat on l’educació sigui l’eix pel qual passin totes les estratègies de futur. I això vol dir en primer lloc atorgar a l’educació i als seus professionals el prestigi social que es mereixen. Aquest és un projecte periodístic de la Fundació Periodisme Plural. Coordinaran el projecte el president de la Fundació Periodisme Plural, Josep Carles Rius, i el periodista Juan José Caballero. Web goodies. Calaix de músic. Ciberespiral. Edu3.cat. Projectes LaceNet. …click a category above for great P.E. games! Activitats nntt 1012. …click a category above for great P.E. games!

DMED16. Flipped Classroom. The Internet in Real-Time. Flipped Classroom: invierte tu clase con 4 herramientas imprescindibles. Aunque generar una experiencia completa de Flipped Classroom en el aula puede llevar algo más de tiempo y esfuerzo, hoy comparto con vosotros mi experiencia de más de 2 años buscando “el dorado” de esta metodología con tan sólo 4 herramientas.

Flipped Classroom: invierte tu clase con 4 herramientas imprescindibles

El punto de partida es un modelo 1 a 1 con iPad que los alumnos/as llevan a sus casas, dentro del ciclo de bachillerato/secundaria o incluso primaria. Las 4 herramientas o apps que te propongo son las siguientes: Crea/explica contenidos con Explain Everything: Recomendadísima app para iPad que además de ser una excelente pizarra blanca con la que explicar tus lecciones ofrece la posibilidad de grabar la pantalla y tu voz generando vídeos que puedes compartir con tus alumnos/as.Aloja y deja accesible los contenidos en iTunes U: En la plataforma educativa de Apple monta tus cursos equivalentes a las materias que impartes y sube tus contenidos para que puedan ser consumidos por tus alumnos/as independientemente del lugar y el momento.

Socrative. Xarxes socials i aprenentatge: Twitter i Linkedin. Fact Monster: Online Almanac, Dictionary, Encyclopedia, and Homework Help. Drama Games for Kids. Laboratori de Matemàtiques 2n ESO. Aquesta vegada hem anat al laboratori matemàtic dues setmanes!

Laboratori de Matemàtiques 2n ESO

Si si, durant dues setmanes hem estat treballant el tema de probabilitats però a partir d’activitats al laboratori. Primer vam treballar la probabilitat de forma intuïtiva, per això vam fer la cursa de camells, super divertit! Atrapant Idees: La lògico-matemàtica. Hola!!

Atrapant Idees: La lògico-matemàtica

Bé, després de tan "coloridu" de l'entrada dels colors, avui porto activitats de lògico-matemàtica que podem fer amb els més menuts. English Language (ESL) Learning Online - UsingEnglish.com. Lectura de palabras en columna. Lexicoon: Diccionario y Traductor - Sinónimos, refranes y citas, diccionario español - inglés…

03327253f 26cuentosparapensar. Albums illustrat. Aventura't amb l'ortografia- Català - Educació primària_ edu365.cat. Què és – PliegOS. Estratègies per llegir críticament a Internet. ALFABETS EN CLAU. El codi dels colors és útil durant els jocs de ciutat que duren més d’un dia, i es fa servir per deixar missatges secrets als membres del teu equip o patrulla.

ALFABETS EN CLAU

Pots deixar objectes a la vista a la finestra de casa teva, p.ex. joguines, flors, roba estesa,... dels colors que t’interessin. La vie en couleur mer: "El otro lado" de Istvan Banyai. Ilustrador húngaro, nacido en Budapest.

La vie en couleur mer: "El otro lado" de Istvan Banyai

Zoom fue su primer álbum ilustrado. En este libro-álbum el autor utiliza la técnica del zoom para plasmar fotografías cada vez tomadas desde más lejos, lo que permite ir haciendo sugestivas conjeturas de adónde nos lleva la imagen y cuál es el contexto de cada una.El texto El otro lado es un álbum propiamente dicho en el que cada página impar plasma, tal cual lo enunciado en el título, el derecho de un evento y en el dorso se plantea su revés. Con una vuelta de tuerca de humor las escenas van conectándose a través de lo visual, el uso de colores vivos contrasta con fondos que oscilan entre el negro, el gris y el blanco.

El autor deja algunos rastros de color que van conformando el todo, es decir tejiendo nexos entre las imágenes. Jocs de paraules i passatemps. Llengua catalana. Generalitat de Catalunya. El Mejor Software de Creación de Comics para Educación del Mundo. Albums illustrat. Majúscules i minúscules - Servei Lingüístic. Establir uns criteris de distinció entre majúscules i minúscules és necessari per a aconseguir que els textos universitaris tinguin coherència en aquest sentit.

Majúscules i minúscules - Servei Lingüístic

No és fàcil establir regles absolutes sobre majúscules i minúscules; cal, però, vetllar per la coherència en l'ús en un mateix escrit, i recordar que la tendència actual és reduir l'ús de majúscules. Com a referència vegeu el quadre següent de majúscules i minúscules. Dels criteris que s'hi estableixen, val la pena comentar els aspectes següents: Els noms de les assignatures i dels cursos de formació de postgrau (màsters, postgraus, cursos d'especialització) només porten amb majúscula la inicial de la primera paraula (Didàctica general, Teoria i pràctica de la traducció [assignatures], Gestió cultural [màster]). Teatro. El caserón del miedo La decisión de Villalimpia Los animales del paraíso La cerillera.

teatro

Comprensió lectora i TDAH. Educació: Recursos: REFRANYS, DITES, EMBARBUSSAMENTS. REFRANYS, DITES, FRASES FETES, PROVERBIS... i refranys treballats per alumnes d’Educació Infantil i Primària.

Educació: Recursos: REFRANYS, DITES, EMBARBUSSAMENTS

Am il·lustracions i comentaris dels xiquets i xiquets. dels refranys i dites. Refranyer temàtic. mil refranys en la nostra populars, refranys, dites, proverbis... ordenades alfabèticament. de proverbis. i dites populars. alfabètic de refranys meteorològics. Observatori Meteorològic de Sort. de refranys de l’oratge. fetes referides al cos humà fetes sobre el i dites sobre l'aigua, classificats per les diferents estacions de l' dites del mes d’abril. per a fer cagar el tió, per a donar la benvinguda als Reis, de les festes de Nadal. PALÍ o frases que es poden llegir de davant cap al darrere i al revés. Textos per representar - Mediateca de teatre. Set obres de teatre per descarregar. Set comèdies: Situacions quotidianes amb un matís de crítica social. Per assajar a l'aula amb tot un grup-classe.A ARC les trobareu desenvolupades i amb el suport curricular Apa, fem teatre.

Lletra lligada - Ara.cat. La Maria, la meva filla menys princesa, aquest any va a la classe de les princeses i els cavallers. Trobada pedagògica "Lectura i èxit educatiu" Blogs Educació. Comic Master. Contes Bojos. Fact Monster: Online Almanac, Dictionary, Encyclopedia, and Homework Help. Recomanem llibres infantils i juvenils. Títol: Duna Autora: Muriel Villanueva Il·lustracions: Ferran Orta Editorial: Babulinka Books Edat recomanada: a partir de 12 anys. Veure, pensar i sentir. Reciclando en la escuela. MANDALES. Per desenvolupar la creativitat dels nens Mandala prové del sànscrit i significa cercle. Els mandales són dibuixos circulars compostos per formes geomètriques que combinades amb colors s'utilitzen per meditar. És una forma divertida, senzilla i molt beneficiosa d'aprendre a desconnectar la ment durant un temps, mantenint-nos en el moment present, lliures de tota tensió.

Picture Books. Las 89 películas sobre educación preferidas de los profesores. El Club de los Poetas Muertos, La ola, La clase, Profesor Holland y Los chicos del coro son las cinco películas favoritas de los profesores de los grados y másteres de Educación de UNIR. El guante que arrojamos a los maestros fue directo: ¿Qué películas sobre educación recomienda? 68 profesores se pronunciaron y apuntamos en nuestro cuaderno 180 votos de 89 películas. Y en el encerado de este artículo marcamos sus razones. Al final, los lectores encontrarán la ficha técnica de una “lista de clase” que rinde homenaje a la figura del profesor y del maestro, y, cómo no, también a los filmes que recrean a los que con sus enseñanzas tienen la capacidad para concebir mentes críticas. Del 1 al 89, según el criterio de los profesores de la Universidad Internacional de La Rioja, y haciendo especial hincapié sobre las 25 primeras, éstas son las películas elegidas:

LA SAL DE LA TIERRA - Tráiler VOSE. Ds 60 minuts Pensant en els altres Toshiro Kanamori. Los nuevos retos de la educación. The Present. Wallpaper.