background preloader

Internet valós időben

Internet valós időben
Related:  apatiancsa

Nagyíts bele! - Válogatás a világ legnagyobb fotóiból - Mai Manó Ház A számítógépek rohamos fejlődésével együtt járt a digitális fényképezés gyors fejlődése is. Az elmúlt éveket leszámítva nem éltünk még olyan kort, amikor annyit „kattogtatták” volna a fényképezőgépet, mint manapság, amikor mindenhol és minden pillanatban lefényképeznek valamit mobiltelefon vagy digitális fényképezőgép segítségével. 1977-ben a Kodak első digitális fényképezőgépének a méretei még megegyeztek egy kenyérpirítóéval, ezért így is nevezték el. 3,6 kilót nyomott, és fekete-fehér képeket lehetett vele készíteni 0,01 megapixel, azaz ma már nevetségesnek tűnő, tízezer pixel felbontásban, amit egy mágneses szalagon tároltak. Az első „digitális” felvételként számon tartott képen egy fiú látható, kutyával a karjában. 1986-ra a Kodak digitális gépe már egy megapixeles képek készítésére is alkalmas volt. A nagyfelbontású képeket a fotóra kattintva nézheted meg! 16 milliárd pixel Jeff Cremer Coloradóban született, de már régóta Peru fővárosában, Limában él.

EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2016. 03. 17.|nyomtatóbarát verzió Az alábbi oldalon a TIOP-1.1.1-12 kiemelt projekthez, a projekt keretében igényelhető eszközökhöz vagy a projekt megvalósításához kapcsolódó módszertani útmutatókat, segédleteket találhat. 1. Digitális írástudás fejlesztése 2. A SMART SB480 interaktív tábla A SMART Notebook 15 beépített szoftveres funkciói Online tartalomkészítő eszközök Mobileszköz (tablet) használata Webes eszközök használata Formatív értékelési eszköztár Smart softver használata The Internet In Real Time Embed Code Embeded for hosted site: Click the code to copy <div class='visually_embed'><img class='visually_embed_infographic' src=' alt='The Internet In Real Time' /><div class='visually_embed_cycle'></div><script type='text/javascript' src=' Embeded for wordpress.com: <div class='visually_embed'><iframe width='1' height='1' style='width: 1px ! Customize size

Tanulás és Web 2.0 by Attila Főző on Prezi Gépelés teszt Hungarian Sorry, but Javascript is required. Please <a href=" Javascript</a></p><p> Please activate Cookies. Error or Bug? An error occured. Please make sure that your internet connection is stable/active when the result is transmitted. Top Rankings: last 24 hours (only for logged in users), Top 50 Az interaktív tábla módszertana A tíz legjobb ingyenes képszerkesztő Tíz weboldal... - 2015. július 24. Képek szerkesztésére és/vagy készítésére előbb-utóbb mindenkinek szüksége lesz, aki IKT-val foglalkozik. A Photoshop (fotosop) ma már köznyelvi használatú kifejezés lett, de a baj az, hogy nagyon drága. Az iskolák és a diákok nem nagyon engedhetik meg maguknak, hogy ezzel a kifejezetten professzionális eszközzel dolgozzanak. A 10. helyre került a Picful (itt írtunk róla), amiben tulajdonképpen csak Instagram-szerű filtereket rakhatunk a képekre, de van, amikor az is elég. A 9. helyre futott be a Fotoflexer (itt említettük), ami kifejezetten fényképek feljavítására való. 8. helyen van a Citrify, amivel fotókat tudunk jelentősen feljavítani (itt volt szó róla). Az első prímszám a sorban, a 7. helyezett a Muro, a DeviantArt közösségi művészeti oldal képszerkesztője, tulajdonképpen mindent tud, de nem nőtt a szivemez (itt mutattuk be). A 6. helyen van a Canva, ami a legegyszerűbb képszerkesztőként hirdeti magát, joggal.

Related: