background preloader

Blank map of the world country. - Blank map speciality shop

Blank map of the world country. - Blank map speciality shop

http://english.freemap.jp/

Related:  MapesDiversos

Walk through the Continents - Print Maps Large and Small - Free Print free maps large or small; from 1 page to almost 7 feet across; PC or Mac. For classroom and student use. MegaMaps requires Adobe Flash. Free online software—no downloading or installation. Print out maps in a variety of sizes, from a single sheet of paper to a map almost 7 feet across, using an ordinary printer.

Població de Catalunya. Visualització i anàlisi - BETA PORTAL ICGC El món digital evoluciona a gran velocitat. Avui el web ja no només és un lloc per mostrar informació estàtica en forma de text o taules. Ara podem visualitzar gràficament, interactuar i analitzar les dades que se’ns mostren. Iconize Me! With the internet becoming more social all the time, having a truly personal icon on your various online profiles is a great way to show your personality without revealing too much about your identity. Since 2001, Iconize Me has been providing high-quality digital caricatures for just that purpose. With three different artists, we strive to provide you with a wide variety of styles to choose from. No matter who you order from, you'll receive all the files you'll need to use your icon all around the web and beyond! Every order is created and delivered as a vector-based PDF, so you can be sure you'll have the best possible quality at your disposal. You'll also receive Windows and Mac OS-compatible icon files (with appropriate alpha masks), JPEG and GIF files.

ICGC - Vissir3 20 km VISSIR v3.17 Veure i comparar Comparar amb... RECURSOS GEOGRAFIA I HISTÒRIA Recursos Internet d'Humanitats Pàgina de la Biblioteca General de Humanidades del CSIC, amb recursos a Internet de diverses àrees, revistes, beques, cercadors,... Geografia i Història a Internet Pàgina de la Biblioteca de la Facultat de Geografia i Història de la Universidad Complutense de Madrid, amb recursos d'informació a Internet sobre Història, Art, Geografia, Música, Arqueologia i Amèrica Llatina. Recursos de Geografia i Història Pàgina de la Universidad de La Laguna (Canarias) amb una recopilació de recursos de Geografia i Història. Recursos de Geografia, Història i Art Enllaços de Geografia, Història i Art a Internet, classificats per categories. El Web de les Ciències Socials Recursos d'Internet per a les Ciències Socials a l'ESO i al Batxillerat.

I N K S C A P E . Draw Freely Fem pública la cartografia secreta de Catalunya – gencat blog Com ha canviat el territori català en els darrers 70 anys, com s’ha urbanitzat el territori, com han avançat les ciutats i s’han multiplicat els ports? Ara ho podrem saber més enllà de la memòria dels nostres avis («quan jo era jove, tot això eren camps»). L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) ha posat en marxa una aplicació web, el Comparador històric del territori, per comparar imatges aèries de 1945 amb l’actualitat i extreure-les en format GIF. Gairebé tres quarts de segle resumits en un GIF animat que ens deixa entreveure com canvien les coses entre els clics de dues fotografies fetes en dues realitats històriques molt diferents. La Catalunya de finals de la segona guerra mundial i l’actual. El Comparador és un projecte més ambiciós del que pot semblar a un cop d’ull i és possible gràcies a una operació militar acordada a les acaballes de la segona mundial per la intel·ligència dels Estats Units i el Regne Unit.

Homeschool Geography & Maps Activities and Games Free Downloads Geography & Maps The following downloads are provided for those of you who purchased a hard copy of this curriculum. These are color copies that you can print out on your own computer or take to a copy center. (Downloads provide color patterns only, no instructions.) Diccionaris cartogràfics A-Train, n m constel·lació de la tarda, n f sin. compl. tren de la tarda, n m sin. compl. es A-Train es constelación de la tarde sin. compl. es tren de la tarde sin. compl. Conflictes bèlics i atemptats terroristes: com respondre davant els dubtes i preguntes que inquieten als nens Quan es produeix un conflicte bèlic o un atemptat greu, amb múltiples víctimes mortals, com ara l'atac terrorista que ha tingut lloc a Barcelona, es genera una sobreinformació i una allau d'imatges dels quals difícilment podem protegir els nostres fills i que, per tant, hem de gestionar de forma proactiva. Ingeborg Porcar, directora de la Unitat de Trauma, Crisi i Conflictes de Barcelona (UTCCB) ens detalla com hem d'abordar totes les inquietuds dels nens en sentir notícies o veure imatges de conflictes bèlics o d'atemptats terroristes. Fins fa relativament poc temps, es considerava que els nens i nenes menors de 8 o 10 anys, i especialment aquells en edat preescolar, quedaven al marge de possibles efectes negatius d'aquestes informacions, "protegits" per la seva relativa immaduresa cognitiva. Però estudis realitzats en els últims 10 anys han demostrat justament el contrari i han permès entendre per què. Aquesta situació de sobreinformació reuneix dues característiques importants:

CartaBCN Direcció: La carta Històrica de Barcelona es un projecte ideat i desenvolupat pel MUHBA Direcció del científica: Joan Roca Albert Textos per representar - Mediateca de teatre Set obres de teatre per descarregar. Set comèdies: Situacions quotidianes amb un matís de crítica social. Per assajar a l'aula amb tot un grup-classe.A ARC les trobareu desenvolupades i amb el suport curricular Primer gran judici contra Johnson & Johnson pels milers de morts per opiacis Uns 400.000 morts durant els darrers vint anys i milions d'addictes als opiacis. Aquests seria el balanç, fins ara, de l'addicció provocada pel gran nombre de prescripcions fetes per molts metges sota pressió -o directament suborn- de les farmacèutiques. Des d'aquesta setmana, la farmacèutica Johnson & Johnson, molt més coneguda pels seus productes destinats a infants, seu al banc dels acusats a l'estat d'Oklahoma com un dels possibles culpables d'aquesta epidèmia que ha causat estralls. El fiscal general de l'estat, Mike Hunter, acusa l'empresa d'haver dut a terme "una campanya cínica i deshonesta de rentat de cervell" per augmentar les vendes dels seus analgèsics. Ha afirmat que era el dia de passar comptes amb la companyia, que ha jugat un paper principal "en la pitjor crisi sanitària provocada per l'home en la història del país i de l'estat".

Gallina Blanca tanca la planta de Sant Joan Despí, amb 60 anys d'història El desembre de l'any passat, el Grup Agroalimen va anunciar que tancaria la planta de Gallina Blanca després de 60 anys a Sant Joan Despí. Ha arribat el moment. Aquest divendres és l'últim dia d'unes instal·lacions amb molta història, un símbol de l'evolució de la indústria alimentària en els últims 80 anys. La producció es traslladarà a Osca i s'ha arribat a un acord amb els treballadors que inclou jubilacions, indemnitzacions i recol·locacions. A l'edifici antic s'hi construirà la seu corporativa del grup Agroalimen al qual pertany Gallina Blanca.

Related: