background preloader

Teemaopinnot

Facebook Twitter

Puhu ilmastodenialistit suohon. Maxim Usik Vesa Sisättö Netissä ilmastonmuutosta väitetään humpuukiksi.

Puhu ilmastodenialistit suohon

Näin väität vastaan ilmastonmuutoksen kieltäjille. Pikaopas salaliiton kehittäjälle - Tiede. Salaliittoteoriauskovaisen maailmankuva on synkkä. Julkaistu 12.10.2015 - 13:54.

Salaliittoteoriauskovaisen maailmankuva on synkkä

Päivitetty 04.05.2016 - 11:55. Valheenpaljastaja: Usko yhteen salaliittoon altistaa muillekin salaliittoteorioille. Kun totuutta on vaikea niellä, otetaan käyttöön kovemmat aseet: salaliittoteoriat.

Valheenpaljastaja: Usko yhteen salaliittoon altistaa muillekin salaliittoteorioille

Viime aikoina niin kutsuttu "vastamedia" on levittänyt villejä teorioita liittyen muun muassa presidentin puheeseen ja televisiossa esiintyneeseen syyrialaisperheeseen. Niillä on hyökätty jopa lasta vastaan. Ufot ja avaruusoliot. Ufo. Oletettu ufo Trindad- saaren luona 16.01.1958 Almiro Baraúnan valokuvaamana, keskipisteestä oikealla.

Ufo

Kuva on yksi tekstissä kuvatun testin läpäisseistä.[1] Hans Glaserin painokuva selittämättömistä ilmiöistä Nürnbergin taivaalla Saksassa vuonna 1561. Baselissa, Sveitsissä nähtiin outoja valoja taivaalla 7. elokuuta 1566. "He eivät voi pysäyttää kaikkia meistä" – Jo miljoona on ilmoittautunut kieli poskessa luotuun tapahtumaan, jossa rynnätään Area 51:lle. Vitsitapahtuma ei naurata Yhdysvaltain ilmavoimia, joka on jo varoittanut yrittämästä alueelle.

"He eivät voi pysäyttää kaikkia meistä" – Jo miljoona on ilmoittautunut kieli poskessa luotuun tapahtumaan, jossa rynnätään Area 51:lle

Jo miljoona ihmistä on ilmoittautunut osallistuvansa Facebook-tapahtumaan (siirryt toiseen palveluun), jonka tarkoituksena on tehdä yllätyshyökkäys Yhdysvaltain Nevadassa sijaitsevalle Area 51:lle. Alue on synnyttänyt vuosikymmenten mittaan lukuisia huhuja tunnistamattomista lentävistä esineistä eli ufoista ja alueelle piilotetuista avaruusolioista. Yhdysvallat tunnusti virallisesti Nevadan autiomaassa noin tunnin ajomatkan päästä Las Vegasista sijaitsevan suljetun alueen olemassaolon vasta vuonna 2013. Ilmoittautumisen ohella kiinnostuksensa tapahtumaan on ilmaissut reilut 800 000 ihmistä. Ylivertaisuusvinoumasta kärsivät ovat alttiimpia salaliittoteorioille, osoittaa tutkimus – Mitä enemmän ihminen yliarvioi tietämystään politiikasta, sitä herkemmin hän uskoi salaliittoihin - Tiede. 12 Million Americans Believe Lizard People Run Our Country. This article is from the archive of our partner About 90 million Americans believe aliens exist.

12 Million Americans Believe Lizard People Run Our Country

Some 66 million of us think aliens landed at Roswell in 1948. These are the things you learn when there's a lull in political news and pollsters get to ask whatever questions they want. Update, October 31: We've figured out who the government reptilians are, using science. Public Policy Polling has raised weird polls to an art form. Today PPP released the results of a national survey looking at common conspiracy theories. We took the findings and arranged them from most- to least-believed. View the full question asked for each conspiracy. Just to further inspire conversation, PPP broke down belief in each theory by whom the respondent supported in the 2012 election. Oliko kuulento vain huijaus? Käymme läpi kuvat, joilla salaliittoteoriaa perustellaan - Nyt.fi. Oliko kuulento vain huijaus?

Oliko kuulento vain huijaus? Käymme läpi kuvat, joilla salaliittoteoriaa perustellaan - Nyt.fi

Käymme läpi kuvat, joilla salaliittoteoriaa perustellaan Viikonloppuna tulee kuluneeksi viisikymmentä vuotta hetkestä, jolloin Neil Armstrong ensimmäisenä ihmisenä kuun Hänen perässään sinne astui Buzz Heitä seuraavilla viidellä lennolla 10 muuta astronauttia vuosina 1969–1972, minkä lisäksi yksi lennoista, Apollo 13 epäonnistui.

Sen jälkeen Kuussa ei ole käyty. Kuulento oli 1960-luvun tekniikalla, aikana ennen matkapuhelimia, internetiä tai GPS-satelliitteja hämmentävä saavutus. Niin hämmentävä, että se voi tuntua jopa uskomattomalta. Mainos (Teksti jatkuu alla) Huuhaan tunnistusopas - Tervettä skeptisyyttä. Huuhaasta puhutaan paljon niin tässä blogissa, kuin sen ulkopuolellakin.

Huuhaan tunnistusopas - Tervettä skeptisyyttä

Tieteen tiedotus tiedebaromateri. Uudenlainen henkisyys yleistyy Suomessa, ja se vetoaa etenkin nuoriin naisiin – Eveliina Holmin matka alkoi intiaani­näystä - Kotimaa. Kaikki nuoret tuntuvat yhtäkkiä innostuneen astrologiasta, ja siihen on syynsä - Nyt.fi. Muistat todennäköisesti heinäkuun toisella viikolla leimahtaneen keskustelun korkeakouluopiskelijoiden mielenterveysongelmista.

Kaikki nuoret tuntuvat yhtäkkiä innostuneen astrologiasta, ja siihen on syynsä - Nyt.fi

Kaikki alkoi Annamari Sipilän jossa hän muun muassa nimitti opiskelijoita ironisesti ”raukkaparoiksi”. Kolumni antoi ymmärtää, ettei opiskelijoiden jaksaminen yksinkertaisesti voi olla koetuksella, lomattomuudesta huolimatta. Ihmiset raivostuivat. Kiehuivat. Voivat pahoin. Tähdet ohjaavat Amerikkaa - Ulkomaat. Dokumentti näyttää, miten valheeseen litteästä Maasta ”uppoaa kuin tervakuoppaan” - Nyt.fi. Dokumentti näyttää, miten valheeseen litteästä Maasta ”uppoaa kuin tervakuoppaan” Onko tämä vitsi?

Dokumentti näyttää, miten valheeseen litteästä Maasta ”uppoaa kuin tervakuoppaan” - Nyt.fi

Väitteet litteästä Maasta on helppo hohotella pois mielestä, mutta viime vuosina maailmalta on kuulunut yhä enemmän kummia. Vuodesta 2015 alkaen litteää Maata koskevat Google-haut lisääntyivät räjähdysmäisesti ja internetiin alkoi ilmestyä lukuisia keskusteluryhmiä ja puheohjelmia, joissa vallitsevaa totuutta maailmamme olemuksesta alettiin kyseenalaistaa.

Facebookissa suurimmilla litteän maan ryhmillä on satojatuhansia tykkääjiä ja etenkin Pohjois-Amerikassa flat eartherit järjestävät seminaareja keskustellakseen teeseistään. Suomeksi internetistä voi löytää esimerkiksi Litteä maanpiiri -sivuston, jota tosin ei ole päivitetty kolmeen vuoteen. Mainos (Teksti jatkuu alla) Italiassa vanhemmille mätkäistään nyt 500 euron sakot, jos he lähettävät lapsiaan kouluun vailla rokotuksia - Ulkomaat. Italiassa vanhemmille mätkäistään nyt 500 euron sakot, jos he lähettävät lapsiaan kouluun vailla rokotuksia Italialaisia vanhempia voidaan nyt rankaista 500 euron sakoilla, jos he lähettävät lapsiaan kouluun ilman, että näillä on perusrokotukset kunnossa. Uusi säädös astui voimaan tiistaina, kertoo brittikanava Vanhemmilla on ollut tähän asti aikaa hankkia lapsilleen tarvittavat rokotukset ja rokotustodistukset.

Mainos (Teksti jatkuu alla) Alle kuusivuotiailta voidaan vastedes evätä pääsy päiväkotiin, jos rokotesuoja ei ole kunnossa. Kouluikäisiä ei voida kouluista karkottaa, mutta sakkorangaistuksen toivotaan patistavan myös rokotevastaiset vanhemmat toisiin aatoksiin. Miksi salaliittoteoreetikoita kutsutaan foliohatuiksi? Syy löytyy lähes sadan vuoden takaa - Teknologia. Open ilmasto-opas. Trapped in a hoax: survivors of conspiracy theories speak out. Conspiracy theories used to be seen as bizarre expressions of harmless eccentrics. Not any more.

Gone are the days of outlandish theories about Roswell’s UFOs, the “hoax” moon landings or grassy knolls. Instead, today’s iterations have morphed into political weapons. Turbocharged by social media, they spread with astonishing speed, using death threats as currency. Together with their first cousins, fake news, they are challenging society’s trust in facts.