background preloader

Fisk

Facebook Twitter

Laxfilé med rostade rotfrukter och vispad krasse- och citronkräm. Zeinas koreanska lax med sojastekt broccoli. Kokt torsk med ägg- och persiljesås. Torskrygg med ugnsbakad spetskål och champagnesås. Mathem. Recept torskrygg med bacon och gräslök – ”Grymt gott och lätt” Laxspett med basilikaolja och sesamfrön. Enkla spett till buffé Laga laxspett med basilikaolja och sesamfrön nästa gång du ska bjuda på buffé, exempelvis till sommarfesten eller studentfesten.

Laxspett med basilikaolja och sesamfrön

Det här är verkligen enkel mat som man kan göra mycket av. På våren och sommaren kan man med fördel grilla spetten och mingla vid grillen under tiden. Eftersom spetten också kan serveras kalla är det inga problem att göra dem i förväg. Mathem. Mathem. Ugnstorsk med bladspenat. Tina spenaten och lägg den på botten i en smord ugnsform.

Ugnstorsk med bladspenat

Lägg den tinade torsken på spenaten. Salta och peppra lätt. Vispa creme fraichen med elvisp till ett skum. Blanda med kräftost och rör i en näve hackad dill. Mathem. Het tuna melt. Stekt lax med kryddig örtsås samt citron- och honungsslungad potatis. Grillad lax med vårprimörer och dillcrème. Mathem. Mozzarellagratinerad lax i tomatsås. Detta på grund av att Aftonbladet är en del av Schibsted.

Mozzarellagratinerad lax i tomatsås

Vi jobbar för att du ska få trygga och positiva upplevelser. Därför använder vi dina personuppgifter för att säkra våra tjänster och inloggningslösningen Schibsted-konto personanpassa Schibsteds tjänster, produkter och kommunikation för och mellan olika varumärken och webbplatser förbättra, utveckla och förstå hur Schibsteds tjänster används visa, anpassa och mäta effekten av reklam på Schibsteds webbplatser Vill du veta mer om hur vi behandlar personuppgifter, se dina sekretessinställningar och läsa om hur tredje parter använder personuppgifter till reklam och reklaminnehåll?

Ja, läs mer om personuppgifter och sekretess. Handla mat online i din matbutik. Laxtacos med mango och avokado. Hur gott?!

Laxtacos med mango och avokado

♥Laxtacos med mango- och avokadosallad och het chipottledressing. Receptet är enkelt och kommer här! 40 min, 4 pers. Tacos med lax. Laxtacos till fredagsmiddag Min pappa har länge pratat om att han vill göra pulled salmon.

Tacos med lax

Pulles salmon är alltså tillagad lax som man trasar med en gaffel, precis om pulled pork. Det var ett evigt tjat om detta, och jag förstod egentligen inte tjusningen med att trasa lax. Det finns ingen fanns med det. Lätt fiskrätt i ugn - Jennys Matblogg. Lax & kräftpasta - Jennys Matblogg. Måndag igen, Och går inte dagarna bara i rasande fart – snart dags för skola & vardag igen. Här är det ”huset fullt” med alla barnen hemma & hälften av dem har sovkompisar. Jag ska snart skjutsa Thelma & Johanna till stan, där de skulle handla och fika lite. Själv har jag en lunchmöte inbokat om en stund, så ska plocka ner till det.