background preloader

Conflict of interest

Conflict of interest

http://en.wikipedia.org/wiki/Conflict_of_interest

Related:  University Inc. - corporate corruption of Research & HE -analysis conflict of interest of pro_Studievoorschot bill votersJoris Verster - Red Bull Branded ScientistAMS - A'dam Institute for Advanced Metropolitan Solutionswho owns germany's media?

‘Universiteit wordt bestuurd met de ogen van een bankier’ De universiteiten zijn de laatste decennia gefinancialiseerd. Dat betoogde de Amsterdamse financieel geograaf Ewald Engelen bij een lunchlezing van De Nieuwe Universiteit Utrecht. De Eetkamer van de UB in de binnenstad zit dinsdagmiddag behoorlijk vol. Studenten bieden tosti’s en muffins aan. Ondertussen houdt de Amsterdamse financieel geograaf Ewald Engelen zijn verhaal zoals hij dat enkele weken geleden ook deed in het bezette Maagdenhuis in Amsterdam. Engelen schetst de ontwikkeling van het management van de universiteiten in het algemeen en die van de Universiteit van Amsterdam in het bijzonder.

Eerste Kamer der Staten-Generaal - Mr. G.J. de Graaf (VVD) Fred de Graaf (1950) is sinds 10 juni 2003 lid van de VVD-fractie. Hij was van 28 juni 2011 tot 2 juli 2013 Voorzitter van de Eerste Kamer. Ook is hij voorzitter van de vaste commissie voor Buitenlandse Zaken, Defensie en Ontwikkelingssamenwerking (BDO) geweest. De heer De Graaf was burgemeester van Leersum, Vught en Apeldoorn en waarnemend burgemeester van Helvoirt, Udenhout, Bronckhorst en Amstelveen.

KNAW ontkend Universiteit onder vuur om onderzoeken naar energiedrankje Door de nieuwsredactie · geplaatst: woensdag 28 november 2012, 08:43 uur | update: donderdag 29 november 2012, 06:15 uur UTRECHT - De Akademie van Wetenschappen (KNAW) ontkent dat het opheldering wil van de Universiteit Utrecht over de samenwerking met drankproducent Red Bull. Volgens De Telegraaf heeft Red Bull 300.000 euro betaald voor vier onderzoeken naar de effecten van de energiedrankjes. De conclusies bleken tot nog toe steeds opvallend positief uit te pakken. Zo werd deze maand geconcludeerd dat het energiedrankje dronkenschap zou doen verminderen, meldt de krant. Volgens de Teleraaf wil de KNAW, die toezicht houdt op de wetenschap in ons land, dat de universiteit open kaart speelt.

CISCO: Haarlerbergweg 13-19 1101 CH Amsterdam Gebruikers van schermlezers: klik hier voor eenvoudige HTML Nieuw! Rangschik uw apps met slepen en neerzetten. Log in en probeer het eens. Random House Random House is de grootste uitgeverij als het gaat om boeken over algemene interesses en tevens een van de uitgeverijen van het Duitse mediaconglomeraat Bertelsmann. Het is opgericht in 1927 door Bennett Cerf en Donald Klopfer. In 1998 werd de uitgeverij overgenomen door Bertelsmann. Peter Olson is bestuurvoorzitter en CEO van het bedrijf. Random House

Het HAVO 5-examen Economie presenteert dogma's als de waarheid Eindexamens, nee, toetsen in hun algemeenheid, ik was al nooit een fan van die zinloze repliceringsexcercities Lees hier over mijn weinig florissante schoolervaring , maar na lezing van het eindexamen havo ben ik ervan overtuigd dat toetsen niet alleen zinloos, maar zelfs schadelijk kunnen zijn. Leest u even mee. Opgave 6. Bekijk hier het hele eindexamen. De havist krijgt een stuk tekst uit ‘het onderzoeksrapport’World of Work 2012 Lees hier het originele rapport. van de International Labour Organisation (ILO) te lezen.

Eerste Kamer der Staten-Generaal - Mr. F.H.G. de Grave (VVD) Frank de Grave (1955) is vanaf 7 juni 2011 lid van de VVD-fractie in de Eerste Kamer. Hij is voorzitter van het corporatiebestuur van pensioenfonds PGGM en voorzitter van de Orde van Medisch Specialisten. De heer De Grave is voorzitter van de vaste commissie voor Financiën. Ook was hij vice-voorzitter van de Parlementaire Onderzoekscommissie Privatisering/Verzelfstandiging Overheidsdiensten (POC). - geboren te Amsterdam, 27 juni 1955 - gehuwd te Amsterdam, 2 december 1983 kinderen

bijzonder Prof. Dr. Job van der Palen Koster S. Delirium in cardiac surgery; A study on risk-assessment and long-term consequences (2011) Jobsen, J.J. Prognostic Factors in breast-conserving therapy; A prospective population-based cohort study (2010) video notullen AMS 07-06-2012 E.Z.26. Stand van zaken uitvoering motie De Wolf inzake realisatie van een topuniversiteit voor toegepaste wetenschappen Mevr. RUIGROK wil het agendapunt over de markten (E.Z.24.) doorschuiven naar de volgende vergadering omdat ze er goed aandacht aan wil besteden.

RTL Group Geschiedenis[bewerken] Het in Duitsland gevestigde ProSiebenSat.1 Media AG behoort samen met het in Frankrijk gevestigde TF1 Group en het in Italië gevestigde Mediaset SpA en het in Spanje gevestigde PRISA tot de grootste concurrenten van de RTL Group SA. Radiozenders[bewerken] België[bewerken] Duitsland[bewerken] Frankrijk[bewerken] De ware adel 19 juni 2015 - ‘Bildung’ is helemaal terug als ideaal van coherent, verdiepend onderwijs - zeker in de lerarenopleidingen - en als ideaal voor de vorming tot burgerschap en interculturele competenties. Maar waar komt dat begrip eigenlijk vandaan? En wie waren die Humboldt-broers eigenlijk die we daarmee associëren? Om te voorkomen dat het discours daarover vervalt in vage, welmenende algemeenheden, is het goed de oorsprongen ervan als cultureel en maatschappelijk ideaal te kennen en te verkennen voor vandaag. Dit voert ons naar een van de meest turbulente, gewelddadige tijden van revolutie en omwentelingen in de Europese geschiedenis: de periode van de Industriële en de Franse Revolutie. Deze periode was ook het tijdperk van de Founding Fathers in de USA en de Weimarer Klassik rond Goethe en Schiller.

Eerste Kamer der Staten-Generaal - W.H. Huijbregts-Schiedon (VVD) Helmi Huijbregts-Schiedon (1948) is sinds 12 juni 2007 lid van de VVD-fractie in de Eerste Kamer. Vanaf 7 juni 2011 is zij vice-fractievoorzitter. Ze was lid van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant. - geboren te Rotterdam, 13 mei 1948 Energiedrank vermindert slaperigheid tijdens rijden UTRECHT - De rijvaardigheid tijdens lange snelwegritten wordt aanzienlijk verbeterd door het drinken van een energiedrank. Dit blijkt uit onderzoek van psychofarmacoloog Joris Verster en zijn collega's van de Universiteit Utrecht. Foto: Gezondheidsnet Slaperigheid tijdens het autorijden is één van de meest voorkomende oorzaken van verkeersongelukken op de snelweg. Het wordt daarom aangeraden regelmatig te pauzeren. video notullen AMS 28-03-2013 17. Vervolgstappen in het dossier Amsterdam Metropolitan Solutions (AMS) Nr BD2013-002872• Ter bespreking en voor kennisgeving aannemen • Kabinetbijlage is naar de leden verstuurd De heer CAPEL zegt dat dit in het idee past om meer talent naar Amsterdam te halen en aan Amsterdam te binden.

Related:  Winkelhoff & Abbas & Winkel & van der Lei / RUG tandartsenintegrity - theory, guardiansBerend Olivier: UtrechtUnivrsity Psychofarmacologie DepartmentContinued analysis pro-votersanalyse JA stemmers tav Wet Studievoorschotcontinued