background preloader

McDonald's Hamburger University

Facebook Twitter

Corporate university. A corporate university is any educational entity that is a strategic tool designed to assist its parent organization in achieving its goals by conducting activities that foster individual and organizational learning and knowledge.[1] Corporate universities (CU) are a growing trend in corporations.

Corporate university

In 1993, corporate universities existed in only 400 companies. By 2001, this number had increased to 2,000, including Walt Disney, Boeing, and Motorola.[2] In most cases, corporate universities are not universities in the strict sense of the word. Von der Dunk: 'Neemt Emile Ratelband de universiteit over?' - Thomas von der Dunk.

Lowlands University

Disney University. Trump University. BB: HEMA- academie schoolt ambtenaren. Iedereen kent de worst van de HEMA, maar cursussen en opleidingen als politieke sensitiviteit, bestuursrecht, omgaan met agressie en geweld en een basiscursus waarin de werking, taken en bevoegdheden van de gemeente uit de doeken wordt gedaan, zijn minder bekend.

BB: HEMA- academie schoolt ambtenaren

Toch zijn ze er. En ze lopen als een speer. Meer dan honderd gemeenten nemen inmiddels de op gemeenten toegesneden opleidingspakketten voor hun medewerkers à 250 euro p.p. af. Aan het einde van het jaar verwacht Hans Schuurmans, manager van HEMA academie uit te komen op zo’n 200 gemeentelijke klanten. ‘Wekelijks komen er een tot twee gemeenten bij’, stelt Schuurmans. ‘Als HEMA hebben we de visie dat we het leven leuker en makkelijker willen maken. Integriteit De opleidingen worden in samenspraak met gemeenten gemaakt. Het online aanbod van de HEMA academie heeft veel medewerkers van de gemeente Den Helder aangesproken.

Ook private opleiders maken prestatieafspraken. Hamburger University. Hamburger University - McDonalds. Since its inception, training at Hamburger University has emphasized consistent restaurant operations procedures, service, quality and cleanliness.

Hamburger University - McDonalds

McDonald's 'University' More Exclusive Than Harvard - Chinese management school accepts only the best. Hamburger... The Motion Picture. Hamburger: The Motion Picture (1986) - Trailer. Hamburger... The Motion Picture [1986] Glory Buster Burgerlujah! Glory Buster Burgerlujah! NotPICNIC: RT @ onderwijsnieuws Bleke... Halbe is lovin’ it! Ons aller Halbe neemt het er maar van.

Halbe is lovin’ it!

De staatssecretaris declareerde tot nu toe ruim tien langstudeerdersboetes aan onkosten bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap. In totaal leverde Zijlstra 32.197,29 euro aan bonnetjes in en wat blijkt: ook Halbe zwicht voor de grote gele M langs de snelweg. De voorliefde voor de Amerikaanse fastfoodketen was overigens niet het enige opvallende aan Zijlstra’s declaraties. Voor de herinrichting van zijn werkkamer schafte de staatssecretaris een TV-trolley aan. Dat kostte 835 euro, ruim drie maanden stufi. Elke goede bestuurder onderhoudt zijn netwerk natuurlijk met dito contacten. Verder zien we ook dat Halbe qua elektronica wel met zijn tijd meegaat. Benieuwd naar de rest van Halbes declaraties? ScienceGuide: McDonalds als belangrijkst... Scienceguide: Fastfood voor Halbe.

2 maart 2012 - Altijd al willen weten waar Halbe Zijlstra inspiratie opdoet voor zijn beleid?

Voor LSVb en ISO zou deze informatie een wijziging in hun demonstratiestrategie aanbevelen. In plaats van het obligate Malieveld of de Dam in Amsterdam zou men de staatssecretaris veel meer gericht en effectief kunnen benaderen door korte bezettingsacties tijdens de periode van de kleine trek. Vliegende brigades van actieve studenten zouden McDonalds-etablissementen moeten bezetten en zo de staatssecretaris tot dialoog met de studentenachterban moeten aanzetten. – notpicnic

De declaraties die RTL opvroeg van alle bewindslieden bieden enig inzicht.

scienceguide: Fastfood voor Halbe

Hoe inspirerend is de McDonalds bij Hazeldonk en wat heeft de OCW-staastssecretaris met Haagse restaurants op hun retour? RTL heeft de afgelopen week de bonnetjes van het kabinet-Rutte opgevraagd. In de media werd al druk gezocht naar interessante declaraties. De oogst viel toch tegen. Zijlstra declareert voor €100,- aan McDrive.

Maar liefst elf bonnetjes van de McDonalds waren er tussen zijn declaraties te vinden, goed voor zo’n €100 aan vette bek.

Zijlstra declareert voor €100,- aan McDrive

Jammer is wel dat de specifieke keuze van de staatssecretaris zorgvuldig is weggehaald met tipp-ex, zodat we nooit zullen weten welk specifiek menu Zijlstra’s voorkeur geniet. ANS: Die grote gele M. Zijn maag rommelde.

ANS: Die grote gele M

‘Ooohh, ik heb honger.’ Hij baalde, want hij zag dat zijn chauffeur net de snelweg op draaide. Het was half tien ’s morgens en over een half uur had hij een afspraak met boze studenten. Nu hij zich tussen Voorburg en Zoetermeer begaf, was het onmogelijk om langs zijn favoriete banketbakker te rijden. FoliaWeb: Rijksuniversiteit Groningen maakt gezonde patat mogelijk. Rutte houd niet van burger Molkenboer (week 47) Erik Molkenboer maakt ook dit jaar weer cartoons voor ANS-Online.

Rutte houd niet van burger Molkenboer (week 47)

Met zijn geniale woordgrappen vergaarde hij al flinke bekendheid en wekelijks kijken vele vaste bezoekers van onze site uit naar de cartoons. Molkenboer presenteert zich daardoor als een waardige opvolger van eerdere ANS-Cartoonisten Dirk-Jan, Patrice van der Linden en Team B. EMolkenboer : Nieuwe cartoon: Mark Rutte... Hamburger the Motion Picture - Cookie Thief. Da Butkus. Buster Burger. IT the clown clips. Ebay: Hamburger Motion Picture. McDonald's Hamburger University. Hamburger University - McDonalds. NOS - Studenten gaan Big Mac bezorgen. De officiele McDonald's bezorgservice in Peking, China EPA Drie studenten in de regio Rotterdam zijn een bezorgdienst voor het eten van fastfoodketen McDonald's gestart.

NOS - Studenten gaan Big Mac bezorgen

De studenten bezorgen onder de naam MacDeliveryNL de hamburgers per scooter bij mensen thuis. Hoe San Bernadino - de stad van McDonald's - failliet ging - Verkiezingen in de Verenigde Staten. Door: Sacha Kester − 02/11/12, 15:08 © Sacha Kester.

Hoe San Bernadino - de stad van McDonald's - failliet ging - Verkiezingen in de Verenigde Staten

De eerste McDonald's ter wereld ReportageDe stad waar Dick en Mac MacDonald in 1948 hun eerste hamburgerrestaurant openden, heeft bij de rechter haar faillisement aangevraagd. Het lukt de gemeente met moeite om de salarissen van de politie en de brandweer nog te betalen en misschien moet het stadhuis worden verkocht, ziet Sacha Kester in haar eerste reportage rond de Amerikaanse presidentsverkiezingen. © Sacha Kester.San Bernadino Pessimisme zit bij Larry Quiel niet in het bloed. 'Ik hoop natuurlijk op het beste', zegt hij. Quiel is de eigenaar van Quiel Brothers Signs, een familiebedrijf in San Bernardino, Californië, dat het soort lichtborden maakt waarmee wegomleidingen worden aangegeven, of die boven restaurants en autobedrijven flikkeren. Hamburgerbakker, leef maar wat zuiniger - Economie. McDonald’s Closing All Restaurants In Bolivia As Nation Rejects Fast Food.

Test Tube Hamburgers