background preloader

Paper Toys: Flextangles

Paper Toys: Flextangles

https://babbledabbledo.com/paper-toys-flextangles/

Related:  pysselpysselKul kuriosaBildBild

Pyssel Från plastburk till fin snögubbe! Här har vi gjort snögubbar utav plastburkar. Lite tyg, piprensare lim är allt som behövs. Pysseltips för stora och små en regnig dag 1. Vem får upp flest godisar med sugrör? Bildlänk 47 historiska bilder som kommer få dig att tänka till. Nr 17 ger verkligen perspektiv på livet. Jens Filipsson Skribent Vill du se ditt innehåll gå viralt? I Delbarts Community kan vem som helst posta sina listor, favoritklipp & andra roliga saker! Till Communityn → Det sägs att en bild kan säga mer än tusen ord.

Bokmärken Jag såg de här häftiga bokmärkena och ville göra en egen variant, så här kommer de! Det finns fyra olika ark med bokmärken. Storleken kan skilja sig något mellan bokmärkena. Färglägga får du göra själv! Damma av loggboken! Jag har återigen snappat upp en fantastisk grej av en fantastiskt lärare: Eva Söderberg bosatt i Göteborg, ett stenkast från mitt kära lilla blöta Borås. Eva arbetar som textillärare och vi har sedan det digitala skolyftet sjösattes häng ihop och delat med varandra, inspirerats och peppats med fler i den lilla facebookgruppen diggisar. Eva är även en av initiativtagarna till Kållegiet och är även mycket väl insatt i makerörelsen och den nya moderna slöjden som håller på att växa fram, oavsett vi vill det eller inte. Hon gav b.la. en föreläsning kring detta på bokmässan Hon gör mig stolt och är en av mina många kära arbetskamrater på nätet. Besök gärna hennes blogg Hjärna med händer.

Julmönster för nedladdning – Printable Christmas patterns Jag har fått dessa fina julmönster av formgivaren & fotografen Pernilla Förnes (www.pernillafornes.com) med hennes generösa tillåtelse att dela dem med mina bloggläsare. Klicka på länkarna nedan och spara pdf-filerna på din hårddisk, skriv ut på A4 och använd till scrapbooking, göra egna askar, vika en pappersklänning eller till att slå in en liten julklapp kanske? —-I got these pretty Christmas pattern from designer & photographer Pernilla Förnes (www.pernillafornes.com) with her generous permission to share them with my blog readers. Click on the links below and save the PDF files to your hard drive, print on A4 and use for scrapbooking, making your own boxes, folding a paper dress or to wrap a small Christmas gift, perhaps? 1.

Kompisarmband på cirkel Jag fick ett tips om ett sätt att göra kompisarmband, som jag inte sett förut. Beskrivningen var på engelska och finns här. När man gör kompisarmbanden (eller snodden, som man ju kan använda till vad man vill...) använder man en cirkel av kartong. Rita upp en cirkel som är ca 10 cm i diameter på en bit kartong. Klipp ut cirkeln och klipp 8 hack runt om. För att få dem jämt kan man först klippa två hack mitt emot varandra, vrida cirkeln ett kvarts varv och klippa två hack mot varandra och till sist klippa hack mitt emellan hacken du redan gjort.

Världens 12 snabbaste djur på land Publicerad 7 juni 2012 i Djur Vilket är egentligen det snabbaste djuret i världen? För att göra en rättvis lista över världens snabbaste djur har vi inte inkluderat de djur som når sina toppfarter i luften eller i vattnet. Skulle man räkna in fåglar i topplistan så skulle hela listan domineras av dem. De snabbaste fiskarna kan däremot konkurrera med ungefär samma hastigheter som de snabbaste landdjuren, men att jämföra hastigheter i luften eller i vattnet med hastigheter på land är inte helt rättvist.

framfc3b6r-mittemellan-och-bakgrund Bildlärarbloggen En bildlärares vardag framfc3b6r-mittemellan-och-bakgrund 09 Jan 2016 Lämna en kommentar av Åsa i

Related:  matteMatematikGeometriMATHS