background preloader

Free Mandala Coloring Pages (Printable)

Free Mandala Coloring Pages (Printable)

http://www.coloringcastle.com/mandala_coloring_pages.html

Related:  Bildbild

Zentanglade landskap med klass 4 Under året har jag arbetat lite med zentangle med de fyror jag undervisar i bild. När jag såg det här tipset blev jag sugen på att göra något liknande med min klass. Jag hade själv gjort tre bilder som jag visade och som de kunde ha som inspiration till mönster. Vi hade också en samling med mönster som vi arbetat med innan. Här finns tips på olika mönster. Annas Ateljé - våga måla: Akvarell, grundtekniker Jag tänkte att det är dags att sätta fart på akvarellskolan igen genom att börja från början med lite grundtekniker! Jag har ju presenterat en del övningar redan och kommer att fortsätta med det, varvat med grundtekniker. Det är så tråkigt att bara göra grunder först - oinspirerande att inte veta vad de är till för! I en pedagogikkurs jag gick en gång hävdade vissa att man ska bygga grunden innan man bygger taket - men andra förespråkar att man åtminstone bör ha en ritning för att kunna börja! Det är svårt att bygga rätt grund om man inte vet vilket hus som ska stå på den.

Gratis material att ladda ner - My.Perfect.Baby.se Här samlar vi gratis material för barn med funktionsnedsättningar inom områdena diagnos/syndrom/språkstörning. Teckenmaterial, böcker, tips,lek och rapporter, etc. Tipsa oss gärna om mer på kontakt@myperfectbaby.se Böcker i pdf fil Lyser upp området – med graffitihus Två fasader, två gator - och graffiti från marken upp till taknocken. I Malmöstadsdelen Seved har ett helt hus blivit en målarduk. Resultatet?

Forntidskonst ht 2013 I åk 3 läser de nu under hösten om forntiden. I dag på bildlektionen gjorde vi lite grottmålningar. Eleverna fick först svampa sina papper som jag hade rivit till dem. Därefter fick de knyckla ihop sina papper till en lite boll och släta ut dem lite grann igen, Under tiden som pappren torkade såg vi på en film från Lascaux. Där fick vi följa med in i grottorna och titta på målningar som människorna målade för över 15 000 år sedan. Foliegubbar De här foliegubbarna var riktigt roliga att göra. Med relativt enkla medel kan man få till figurer som kan vara utgångspunkt till diskussioner i många olika riktningar. När man gör gubbarna är det lätt att tankarna går till Giacomettis verk.

Bildlärarbloggen I går hade åk 5 upptakt i bildrummet för det här läsåret. Vi har fått 8 nya elever från en annan skola och 3 nya elever från förberedelsegruppen. De ”gamla” eleverna fick visa och berätta vad vi har arbetat med i vår konstdagbok. Det är intressant att lyssna till dem när de förklara för andra som inte varit med. Så mycket kunskap som faktiskt har fastnat För eleverna i åk 5 har vi kommit till ”Konstens grunder nr5”.

Språklekar, språkverktyg - folkhalsan.fi Vi har samlat språkstimulerande lekar i en databas dit du kan logga in! Lekarna riktar sig till barn från ett år och uppåt. Genom lek kan du stimulera barnets språkutveckling.

Related: