background preloader

Formaciomariav

Facebook Twitter

Maria V.

Formadora TIC Biblioteques de Barcelona

Inicia't en la creació de documents de text

Iniciació a la fotografia amb el mòvil. Inicia't al retoc de fotografies des del mòbil. Edita els teus vídeos des del mòbil. Navega per la xarxa sense perdre't: trucs i criteris de cerca (AV301) Endreça les teves cerques a Internet (AV302) Treu profit al teu navegador: personalització i eines (AV303)

Internet sense por: mesures per navegar amb tranquil·litat (AV304)

Assisteix a concerts, xerrades i més (AV324) Fem compres i gestions a Internet. Correu electrònic, coneix totes les opcions. Administració electrònica: què et cal per fer tràmits sense moure't de casa. Orienta’t i planifica els teus desplaçaments amb Google Maps i altres serveis.

Saps fer servir el núvol?

Comença a gaudir de música i pel·lícules online. El núvol, un racó per les teves fotografies. Fake News i altres desinformacions. No et deixis enganyar. Fleets de Twitter: qué son, cómo se utilizan y qué puedes hacer con ellos. Vamos a explicarte qué son y cómo se utilizan los Fleets de Twitter, una nueva función que le añade a la red social la posibilidad de enviar mensajes efímeros para que todos tus seguidores puedan verlos.

Fleets de Twitter: qué son, cómo se utilizan y qué puedes hacer con ellos

Se trata de un método que permite publicar imágenes en vertical, que pueden tener fotos, vídeos o simples mensajes de texto. Vamos a empezar explicándote de forma resumida qué son exactamente los Fleets de Twitter y qué puedes hacer con ellos. Luego, pasaremos a decirte primero cómo publicar un Fleet, y seguiremos diciéndote de forma resumida cómo publicar como Fleet un tweet. Qué son los Fleets de Twitter Los Fleets son publicaciones efímeras que desaparecen 24 horas después de haber sido publicadas. Dicho en otras palabras, los Fleets de Twitter son una alternativa a las Historias de Instagram. Los Fleets solo aparecen en las aplicaciones móviles de Twitter, tanto en la de Android como la de iOS, en la parte superior de la cronología de inicio. Cómo publicar un Fleet.

RECURSOS

APLICACIONS DIVERSES. Altres Eines. RECURSOS I EINES PER A FORMAR-TE A INTERNET. DICCIONARIS I ENCICLOPÈDIES. EINES TIC I EDUCACIÓ. SCRATCH I ROBÒTICA. Programari Lliure.

Notícies sobre Tecnología. Notícies i última hora de Tecnologia. Últimes notícies sobre tecnologia al Diari ARA. Tecnología en EL PAÍS. ITINERARI 1 - Llista reproducció - vídeos Youtube.

Enllaços interessants

T11 - Practica amb el teclat i el ratolí. T12 - Coneixes el teu ordinador? T13 - Iniciació als fitxers digitals i l’emmagatzematge. T14 - Iniciació als processadors de textos. T15 - Iniciació als fulls de càlcul. ITINERARI 2 - Llista reproducció - vídeos Youtube.

T21- T22 - Coneixes el teu Smartphone o tauleta?

T23- No et quedis sense memòria al mòbil. T24- Instal·lar i desinstal·lar apps. T25- Apps de missatgeria instantània. Whatsapp i Telegram. T26- Iniciació a la fotografia digital. T31- Comença a navegar per la xarxa.

T32- Cerca i filtra información a la xarxa

T33- Introducció al correu electrònic. T34- Fes servir el núvol. T35- Tràmits, gestions i compres en línia. T36- Aprèn a gestionar la teva privacitat i seguretat a Internet.

P1- Crea un blog de receptes saludables.

P2 - Fem un mapa digital del barri

P4 - Gravem un videotutorial creació hort urbà. P5 - Edita imatges per comic. Antenes anteriors.