background preloader

Joulukalenteri 2017 - Jouluikoni

Facebook Twitter

1. adventti

2. adventti. 3. adventti. 4. adventti. Maksuton kuvanlukutaidon koulutuskiertue opettajille. UPEAT-kiertue 2017-2018: Lue kuvaa Lue kuvaa –koulutuksessa opitaan erilaisia tapoja hyödyntää kuvia ja taidetta osana uskonnon opetusta sekä tutustutaan kokonaisvaltaiseen kuvien lukemisen malliin, jossa identiteettityö, ympäröivän kulttuurin tarkastelu ja katsomustenvälinen dialogi tukevat toisiaan.

Maksuton kuvanlukutaidon koulutuskiertue opettajille

Työskentely ja materiaali edistää monilukutaitoa osana opetussuunnitelman laaja-alaista oppimista. Koulutuksen teemat: Visuaalisen kulttuurin monilukutaito opetussuunnitelmassaKuvien moniaistinen ja dialoginen lukeminenKuvat katsomusdialogin välineenäErilaisia tapoja käyttää kuvia opetuksessaTieto- ja viestintäteknologisia välineitä kuvien kanssa työskentelyyn. Lue kuvaa -hanke ja materiaalit verkossa. LUE KUVAA –materiaalissa ja koulutuksessa opitaan erilaisia tapoja hyödyntää kuvia ja taidetta osana opetusta sekä tutustutaan kokonaisvaltaiseen kuvien lukemisen malliin, jossa identiteettityö, ympäröivän kulttuurin tarkastelu ja katsomustenvälinen dialogi tukevat toisiaan.

Lue kuvaa -hanke ja materiaalit verkossa

Työskentely ja materiaali edistää monilukutaitoa osana opetussuunnitelman laaja-alaista oppimista. MAKSUTTOMAAN MATERIAALIIN sisältyy: Interaktiivisia Thinglink-taidekuvia Suomen ja maailman taideklassikoista: kuvissa on teosten tausta ja symboliikka selitettynä sekä tehtäviä.Kolmivaiheinen kuvien lukemisen malli: Koe ja kuvaile, Lue ja tulkitse ja Tuota kuvaa.