background preloader

Uskonto

Facebook Twitter

The Brick Bible – The Scriptures in LEGO from Genesis to Revelation. Filosofiaa lapsille - Ajattelen siis olen. Julkaistu 15.12.2015 - 15:37.

Filosofiaa lapsille - Ajattelen siis olen

Päivitetty 15.11.2017 - 15:24 Ajattelen, siis olen -ohjelmasarja haastaa filosofoimaan lasten kanssa koulussa ja kotona. Sarjaan kuuluu myös opettajan opas. Asiantuntijat Hannu Juuso ja Tuukka Tomperi ovat koonneet tv-sarjan oheismateriaalin ja opettajan oppaan, joka sisältää käytännön opastusta ohjelman soveltamiseen opetuksessa sekä syventävää taustatietoa aiheesta. Sarjaan on haastateltu 8 – 12 -vuotiaita oppilaita Lapinjärvellä, Loviisassa, Lappeenrannassa ja Oulussa. Hattuun sai myös keksiä omaa mieltä askarruttaneita kysymyksiä toisille pohdittavaksi: Voiko joku olla kaunis, jos hän on kaunis, mutta paha? Ohjelmasarjassa koululaisten tekemät piirroshahmot lähtevät seikkailemaan koulun arkeen ja ajattelun näyttämölle. Ajatukseni kuplivat. Untitled.

Rosa Parks

Tunnerobotti. Tunteesta tunteeseen - Etusivu. Kyllikki Kerola, Sari Kujanpää & Anja Kallio 1.

Tunteesta tunteeseen - Etusivu

TUNTEET – MITÄ NE OVAT? 1.1 Tunteet mukana ihmisessä 1.2 Tunteet mukana vuorovaikutusympäristössä 1.3 Mitä tunteet ovat? 1.4 Miksi tunteita on? 1.5 Tunteiden hermostollinen perusta 1.6 Missä tunteet tuntuvat ja miten ne näkyvät ulospäin? 3. Valkotauluanimaatio: Peittoa kiusaaja ilman nyrkkejä. Millainen on tosi ystävä? Etiikka. Videoleikkeet: Valkotauluanimaatiot.

Kuvitetut Raamatun kertomukset. Erilaista ussaa. Filiasiumin ystävykset oppimateriaali. Maailmanuskonnot. Exodus: Gods and Kings Official Trailer #1 (2014) - Christian Bale, Ridley Scott Epic Movie HD. Turun tuomiokirkko.

Uskonpuhdistus

Luther. Kansanusko. Itä vai länsi? Protestantit ja kristinuskon tulo Suomeen. Ramadan kahdessa minuutissa. Markus Esa. Munkit, nunnat ja luostarit. Vatikaani siirsi anekaupan nettiin – sielulle pelastus paavin twiiteillä - Digitoday. Katolinen kirkko on tarjoamassa aneiden ansaintamahdollisuuksia myös internetissä, brittilehti kertoo.

Vatikaani siirsi anekaupan nettiin – sielulle pelastus paavin twiiteillä - Digitoday

Lehden mukaan Vatikaani tarjoaa aneita eli lievennystä synneistä paavi Franciscusin twiittien seuraajille. Katolisen uskon mukaan ihminen voi aneiden avulla lieventää kiirastulessa viettämäänsä aikaa syntien tunnustuksen jälkeen. Negatiivista sävyä termi sai keskiajalla, kun kirkonmiehet myivät aneita mojovia rahasummia vastaan. Perinteisesti aneita on voinut ansaita muun muassa Scala Sanctan eli pyhien portaiden kiipeämisestä Roomassa ja muista katolisista hyveistä. Nyt aneita tarjotaan myös siitä, että seuraa paavin osallistumista katolisen maailman nuorisopäiville Brasilian Rio de Janeirossa ensi viikolla. Koska kaikki katoliset eivät pysty matkustamaan Brasiliaan paavin perässä, on syntien sovituksesta vastaava paavillinen penitentiariaatti päättänyt, että aneita voi ansaita myös seuraamalla tapahtumia televisiosta, radiosta tai sosiaalisesta mediasta.

Arman Pohjantähden alla - Kausi 2 - Jakso 5 - Suviseurat. With guns you can kill terrorists with education you can kill terrorism - Buscar con Google. Why do some people go out of their way to help others? LAUPIAS SAMARIALAINEN.

Ortodoksinen kirkko

Katolinen kirkko. Hesburger avasi ravintolan Iraniin – tuotevalikoimassa yksi merkittävä ero Suomeen verrattuna - Taloussanomat. Hesburger avasi ravintolan Iraniin – tuotevalikoimassa yksi merkittävä ero Suomeen verrattuna Hesburgerin uusin ravintola avattiin perjantaina Iranin pääkaupunkiin Teheraniin.

Hesburger avasi ravintolan Iraniin – tuotevalikoimassa yksi merkittävä ero Suomeen verrattuna - Taloussanomat

Franchising-periaatteella toimiva ravintola sijaitsee vilkkaalla Tehran Parsin alueella. – Iran on 80 miljoonan asiakkaan markkina, jossa ei vielä ole länsimaisia hampurilaisravintoloita. Näemme sen mahdollisuutena. Tavoitteemme on avata Iraniin 1–2 ravintolaa vuodessa, Hesburgerin toimitusjohtaja Kari sanoo tiedotteessa. Ketjun isä Heikki jakoi Facebookissa kuvia avajaisista. Tuotevalikoima on yhtiön mukaan Iranissa samankaltainen kuin Suomessa, tosin sianlihaa sisältäviä tuotteita ei myynnissä ole.

Mainos (Teksti jatkuu alla) Mainos päättyy Hesburgerin tavaramerkkinä pidetyn majoneesin raaka-aineet tuodaan Teheraniin Suomesta. Nykyisin ketjulla on ravintoloita myös Virossa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä, Saksassa, Ukrainassa, Bulgariassa ja Valko-Venäjältä. Yhtiö on toiminut aiemmin myös Kazakstanissa. JOOSEF JA VELJET.

Häät

Oskarin ehtoollinen. Nasta raamis. Lähimmäinen. Konfirmaatio. Joulu. Pääsiäinen. Juhlapyhät. Kuinka hyvin tunnet kansallispyhäkön? 10 faktaa Turun tuomiokirkosta. USKONTOTUNTIUNELMIA: Miten opettaa kuvanlukutaitoa kokonaisvaltaisesti? Kulttuuri. Tuomiopäiväntytön ilmiötuotokset. Löytöretkikunta!

Tuomiopäiväntytön ilmiötuotokset

Maailman on täytynyt syntyä jostakin. Meidän kaikkien on täytynyt syntyä jostakin. Mistä kaikki on syntynyt? Tätä selvittelin lopulta Kansan kertomusten muodossa. Minä itse kirjoittelin tekstit ja lapseni 10v Essi ja 9v Elina piirsivät tarinasta sellaiset kuvat, jotka heille tuli mieleen kun olivat tarinan lukeneet. Kalevala Kojiki ja Nihongi Shu, Hu ja Hun Dun Pan Gu ja alkumuna Zurvan Barbelo Khaos Jumala loi Enuma Elish Atum Tykkää tästä: Tykkää Lataa...

Erilaista ussaa - Seurakuntaopisto / Uskonnonopetus.fi. Oheisen lehtijutun mukaan viimeistä ehtoollista kuvaavien maalausten avulla on tutkittu myös annoskokojen suurentumista tuhannen vuoden aikana.

Erilaista ussaa - Seurakuntaopisto / Uskonnonopetus.fi

Tehtävä 1: 1. Tiedätkö, mitkä ovat nykyiset suomalaiset ravitsemussuositukset? 2. Etsi tietoa siitä, mitä tarkoitetaan, kun puhutaan lautasmallista ja ruokakolmiosta. 3. Tehtävä 2: "Maailmassa tuotetaan ruokaa enemmän kuin koskaan, mutta nälkäongelmaa ei silti ole saatu kuriin", kirjoitetaan lehtijutussa Eettinen ruoka - parempi maailma Tarkastelkaa artikkelin ja valitsemienne lisälähteiden pohjalta ruoantuotannon eettisiä haasteita.

Vinkki! How Privileged Are You.